vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=245285

Bug in 4.04??????
by Kyle55155
25 Jun 2010 19:13

In 4.03 I had added a number of custom pages via the plug in method. for one page I have one plugin feeding in the head content and a second plugin feeding in the body content. On this page I needed to call my database and extract all my variable values inside the head. Then in the body I could use those variables.

With 4.04 any variable defined in the head is not available in the body. I now have to make a second db call in the body in order to get those variable values.

Is this a bug?? By design??????

marrr 27 Jun 2010 16:07

Couldn't you do something like this instead of doing a second database query?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



All times are GMT. The time now is 13:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.