vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=82836

bigtime 05 Oct 2006 03:52

Thanks. Would you mind posting the code you used?

novastar 27 Oct 2006 04:59

i use a modified version of the code they gave a couple posts back which works great for me.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I would have taken more time to tinker with it, and possibilly put it in a function, but as there is only 1 place in my scripting but that works fine for me.
Im running it on vBulletin 3.6.2

XxRaidenxX 22 Dec 2006 10:25

Hello,

i use the code it's work fine but i have one problem. I can login the user but when i in the admincp and i edit the user i dont see any username in the inputfield! What is wrong?

Raiden

testebr 23 Dec 2006 14:24

Its possible verify if the usergroup exists before add to database the new user?

Exemple, to test I set the usergroup to 2000000 and VB ignore and inserted the user normally.

ps: same problem with password field, I set like empty and vbulletin inserted the data..

timedgar 13 Feb 2007 02:06

Hello All,


I'm using the following code, posted by Brad Sears, for sending out activation emails after adding a user via the script on this thread:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


It works, sort of. The only problem is that the email does not contain the username of the user being emailed (it begins "Welcome, (blank)"). The userid in the links and the email address it sends to are correct, but no username...

Do I need to pass additional variables to these functions?


Thanks!

Tim

Ba$im 24 Apr 2007 03:45

i dont know how do it?
let c what i can understand
first creat vB_Datamanager_User.php file then put this code and upload to vb folder in your site
then
ask this
http://yoursite/vb/vB_Datamanager_User.php
it just registerd 1 user???
and i should change username and email again and reupload???

how it does automatically???

can any one help me how do this plz

Spandauer 27 Apr 2007 18:56

Hi everybody,

is it also possible to pass a simple URL to a script, which takes the variables from the URL and registers the new user? The problem is, that i dont have the possibility to send something else... the only thing i can do for my project is sending an URL... will it be possible?

Poc1984 01 May 2007 01:09

Is it possible to use this and pass in a password that is already an md5 hash?

for example:

$userdm->set('password', "5f0f8c991d3d31c63ab531916c298c65");

Ba$im 29 Jun 2007 01:45

plz some 1 tell me how do that?

mpage 04 Jul 2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Spandauer (Post 1236547)
Hi everybody,

is it also possible to pass a simple URL to a script, which takes the variables from the URL and registers the new user? The problem is, that i dont have the possibility to send something else... the only thing i can do for my project is sending an URL... will it be possible?

Yuo would just have to pass the variable to the cURL or modified script above via the _GET method . The cURL would then post this to the datamanager, Im just about to set this up myself, so Im no expert.

I will also have to use the modified method above since I cant install curl on my host.

I cant belive this isnt made easyier (for external sign ups)

Quote:

Originally Posted by djdrey (Post 1090273)
You don't have to use CURL to do it, but you have to include globals.php in your script root if you want to create the user from within a function or method.

You also have to remember to retrieve the global vbulletin variable to pass into the datamanager class.

I spent the last few hours working that out, hopefully it'll help someone else!



How can you have globals.php in your script root for a 2nd host/server/url, unless its coppied over, or the registration code is also in the root of forum.

Hmm, Ill look into this!

thbertram 05 Jul 2007 19:51

This is making driving me batty... With the "save" line commented, no errors are found. When I uncomment it, the data gets saved, BUT the error message line executes as if the entire program reruns itself. The 2 errors generated are duplicate username and duplicate email. Anyone have any ideas?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Searchworm1 19 Jul 2007 02:03

My God - the curl thing worked. It took me all week to find this post. Thanks.

beejeebers 19 Jul 2007 19:24

Novastar's script worked beautifully on the first try!

Thanks dude.

:)

mpage 23 Jul 2007 22:36

anyone having trouble with new users not getting a welcome post via datamanager, no idea how to make sure new users get a welcome post, there must be a way

RonInMaine 31 Jul 2007 16:55

When I use any variations of the scripts (with cURL and without) in this thread, I get these errors:

Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/html/includes/class_core.php on line 1599
Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/html/includes/class_core.php on line 1599
Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/html/includes/class_core.php on line 1626

I'm using VB 3.6.7 -- has something changed in this version that might be causing this? Is there another file I need to include to get the environment set up right?

I see where these indices are used in class_core.php, but I haven't (yet) found where they are defined. Still looking ...

Any suggestions would be appreciated.

Thanks,
Ron.

Okay, I'm not thinking straight. Of course, php sets the $_Server superglobal. SO, I guess my job is to find out why the HTTPS and HTTP_REFERER values are not being set.

Thanks,
Ron.


All times are GMT. The time now is 06:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.