vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

CtrlAltDel 31 May 2011 18:02

Has anyone written something to leverage this API to check existing registrations?

mrplowjr_ez_v 31 May 2011 20:18

What a fantastic add-on! Thank you!!! Had 20 blocked spammers in the first 12 hours. This saves me an immense amount of time!

lurch_cr 01 Jun 2011 03:05

On my forum, I have a bit of a problem with the 'Username' check when people try and register.
It seems to pick up some really common "real" names. A recently one being as something as simple as 'Leon' - the persons real name.
Now I realise that it goes and checks this against a central database and I'm assuming these names have been flagged.
What I would prefer is that rego's that have failed due to username be left for moderation instead of just blocked in its tracks.
Is this possible? I haven't been able to find such an option thus far :(

Mark Hewitt 02 Jun 2011 08:14

Just trying to understand how this works.

I used to moderate all new members, but I switched that off when I installed this.

However, new members (all spammers) are still appearing in my moderation list. However they don't appear in the Spam-o-matic logs. Is this expected behaviour or have I got something strange going on here?

Mark Hewitt 02 Jun 2011 08:23

I've also just been spammed by someone who doesn't appear in the logs.

charlesr 02 Jun 2011 14:54

I'm on the latest vb4.

I've been having horrendous server overload issues and after a while I got to the point where I turned off all plugins and any standard vbulletin features that are vaguely intensive, e.g. search. I also disabled new signups completely.

After a couple of days of running fine, I turned search back on. Then after 5 days of it running fine I turned on SpamOmatic and enabled signups. After a few hours the server went nuts (load = 100+) and fell over. I turned the product off again and have been moderating signups manually. Everything has been fine for a few days now, with the server barely breaking a sweat.

Note: I checked that cURL and allow_url_fopen are enable on the server.

Hopefully just coincidence! But I was wondering if anyone else has had load issues with this product enabled? If so, any hints?

After a few more days, I'll be turning it on again to try and "confirm" if it was coincidence or not.

caracena 02 Jun 2011 15:08

You obviously have something broken in your forum either in this modification or in vB itself. I've been running this mod for some 3 weeks now and load stays at an average of 0.3 in normal hours and 1.1 in peak hours usually becouse there's one or two visitors that get hung up with a lot of redirections becouse some weird post they'r trying to see and my very ugly SEO rewrites (yeah, my fault).

I had the same problem as you before I upgraded to vB4. Loading average for my site was in the 18 seconds and now is in the 4 seconds and it wasn't fault of modifications or plugins... just some bad configuration settings.

Re-check every single setting in options and delete/re-install this mod before activating it again.

charlesr 02 Jun 2011 19:46

Thanks.

I just tried uninstalling the product which went smoothly but in the instructions it says:

Quote:

5.1. After uninstall, please, remove
/includes/xml/bitfield_glowhostspamomatic.xml file from server
I could not find this file - is this part of the readme file up to date or is that file only relevant for older versions of ghsom?

caracena 02 Jun 2011 22:43

Quote:

Originally Posted by charlesr (Post 2202769)
Thanks.

I just tried uninstalling the product which went smoothly but in the instructions it says:


I could not find this file - is this part of the readme file up to date or is that file only relevant for older versions of ghsom?

Not relevant to this version.

charlesr 02 Jun 2011 23:27

Coolo. Thanks muchly.

Adrian Schneider 02 Jun 2011 23:33

Cool, thanks for sharing. Going to give it a try.

error installing
by jackspratt
03 Jun 2011 17:53

I receive the following error when installing.
I have ver 4.1.3 CMS

query_write('CREATE TABLE IF NOT EXISTS `'.TABLE_PREFIX.'glowhostspamomatic_log`(

caracena 03 Jun 2011 20:54

Quote:

Originally Posted by jackspratt (Post 2203111)
I receive the following error when installing.
I have ver 4.1.3 CMS

query_write('CREATE TABLE IF NOT EXISTS `'.TABLE_PREFIX.'glowhostspamomatic_log`(

Check this post

CRDeveloper 04 Jun 2011 03:50

Hey I remember that in the older version we had option in the edit user setting at the bottom, so we can ban with this mod the user sending them to the blacklist.

Now in this version I don't see any of those options in the edit user. The problem right now is that in one of my forums I got users like this registering
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

There are like 32 users like that using that IP and all of them pass the security.

I will ban the IP right now, but how to ban the user using this mod? They haven't done any post so I can use moderation tools.

dustoff99 04 Jun 2011 04:12

You have to wait until his next update (2.5 I believe) to get the sleepers.


All times are GMT. The time now is 06:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.