vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=237650

sportsfroma2 06 Mar 2012 04:46

still working great in 4.1.11

Not working with avatars in 4.1.10
by soaringpine
08 Mar 2012 22:40

Image resizer is working great in threads but doesn't work for Avatars? Should it resize according to my avatar settings in the various usergroups? I am using 4.1.10.

Thanks.

Hippy 09 Mar 2012 02:16

Quote:

Originally Posted by soaringpine (Post 2307675)
Image resizer is working great in threads but doesn't work for Avatars? Should it resize according to my avatar settings in the various usergroups? I am using 4.1.10.

Thanks.

your forum takes care of avatars .. not this mod

BadgerDog 14 Mar 2012 16:45

We're running vBulletin 4.1.3pl5 and v1.3 of Image Resizer, which we didn't upgrade past dues to reasons discussed in old posts.

Has anyone experienced problems with the code not being able to open a pic that exists and is properly stored on the server?

All I (and other members) see the thread is a "Not Found" error, when in fact the pic is store properly on the server and can be displayed by cutting and pasting the link into the browser directly.

When I use "Firebug" in FireFox to check the code execution, I get this...

<img border="0" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" alt="" src="http://www.xxxx.com/images/imported/2012/03/M14-1.jpg" original="http://www.xxxx.com/images/imported/2012/03/M14-1.jpg" style="">

... but, it's highlighted in RED and says it "Failed to load the given URL"? :confused:

It appears to just be happening with pics in the last month or so.

Regards,
Doug

ps: I substitiued XXX's in the link above for privacy and security reasons .. ;)

BadgerDog 14 Mar 2012 17:22

Follow up .... :)

Think I might have an answer ...

Note that NcodeImageResizer is reading the filename as M14-1.jpg (upper case M) when in fact the file is store on the Unix server as m14-1.jpg (lower case m) and the IMG code refers to is as m14-1.jpg (lower case m). So, for whatever reason NcodeImageResizer is converting it to an UPPER case and so it doesn't match.

Why is NcodeImageResizer doing this? :confused:

Thanks .. :)

Regards,
Doug
PayPal Donator to this mod ....

Edit: I changed the file name from m14-1.jpg to m141.jpg on BOTH the server under Unix and also within the IMG tags in the post… It works now …. :confused: I don't understand why removing the dash made any difference?

Seven Skins 14 Mar 2012 20:41

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2309422)
ps: I substitiued XXX's in the link above for privacy and security reasons .. ;)

Without the link to your site it is not possible to find out what,why,how???

You may send the link via pm or email from my site.

BadgerDog 15 Mar 2012 12:28

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2309478)
Without the link to your site it is not possible to find out what,why,how???

You may send the link via pm or email from my site.

Thanks ... sent emails ...

Regards,
Doug

Dr.osamA 16 Mar 2012 17:38

thank you for update bro

i test it

MattGarner 13 Apr 2012 12:45

Any way to give the users the choice of the options on what happens when you click enlarge?

RapidRippeR 14 Apr 2012 05:32

wrks gr8 ...thanks :)

K!nG 11 May 2012 12:52

Great mod ... working just fine on 4.1.12 .... thanks :)

cloferba 07 Jun 2012 17:29

Does this work with vBadvanced??

Hippy 07 Jun 2012 20:46

Quote:

Originally Posted by cloferba (Post 2337506)
Does this work with vBadvanced??

no it doesn't

kevin.kool 03 Aug 2012 06:27

Hi, could you make it to works with vBadvanced CMPS ?

thedukeboard 04 Aug 2012 19:20

1 Attachment(s)
I'm getting an extra line break every time someone posts an image, with text or without. Help would be greatly appreciated.

zascok 05 Aug 2012 15:45

1 Attachment(s)
Did anyone note that this plugin is placing a copyright link to sevenSkins into your forum? I don't mind to but it has to be mentioned in the hack's description

Seven Skins 05 Aug 2012 21:22

Quote:

Originally Posted by cloferba (Post 2337506)
Does this work with vBadvanced??

Quote:

Originally Posted by kevin.kool (Post 2353924)
Hi, could you make it to works with vBadvanced CMPS ?

I am in the process of implementing this and it should be released shortly.

Quote:

Originally Posted by thedukeboard (Post 2354456)
I'm getting an extra line break every time someone posts an image, with text or without. Help would be greatly appreciated.

This hack adds a line break of 0px height. But your browser or other css code can make it a normal line break.

tkr reptiles 09 Aug 2012 21:56

1 Attachment(s)
I have this installed and it is not working... I am at a loss as to what to do... Here is a link to a post showing the images that are too wide... http://www.1911addicts.com/showthrea...7-31-2012-misc.

I uploaded the xml file through the admin cp like the thread said to do.. I didn't do anything with the other files in the .zip file...

Also here is a screen shot of the settings...

tkr reptiles 09 Aug 2012 21:59

Okay I am dumb... I uploaded the .js file and it works!!! Thanks!!! Awesome mod!!!

Syxguns 10 Aug 2012 01:59

Installed and working vB 4.2.0 PL2, thanks for the share!

thedukeboard 12 Aug 2012 01:01

Still adding the annoying linebreak at the top of images. Have reverted templates/stylevars and disabled all plug ins and it still persists.

artcrimes 17 Aug 2012 12:53

it's cool thanks..

Mr von 14 Sep 2012 11:29

not working on 4.1.12 and 4.2 :(

http://s14.directupload.net/file/d/3...wbnlup_png.htm

Seven Skins 14 Sep 2012 11:36

Make sure you follow the install instruction.
Usually people do not upload the files and hack does not work.

Mr von 14 Sep 2012 12:10

https://www.vbulletin.org/forum/external/2012/09/29.png


java will not load

http://s1.directupload.net/file/d/3013/l2ijwerf_png.htm

Seven Skins 14 Sep 2012 12:45

Send me the link to your site.

Mr von 14 Sep 2012 12:59

I will stop using it. Did it on two boards to no avail.

Seven Skins 14 Sep 2012 13:26

Your choice .. btw live demo

dougdirac 14 Sep 2012 20:48

Is this mod necessary any more? Using vB 4.2 on a modern browser, inline images dynamically resize with the size of the browser window.

Syxguns 14 Sep 2012 22:40

Quote:

Originally Posted by dougdirac (Post 2365456)
Is this mod necessary any more? Using vB 4.2 on a moder browser, inline images dynamically resize with the size of the browser window.

vB does not re size [IMG] links from the outside. This mod is needed for that purpose, if you want all images to be a consistent size, where when they are selected the image will show larger.

dougdirac 14 Sep 2012 23:51

Quote:

Originally Posted by Syxguns (Post 2365496)
vB does not re size [IMG] links from the outside. This mod is needed for that purpose, if you want all images to be a consistent size, where when they are selected the image will show larger.

What browser are you using? I'm using the latest version of Chrome on a Win7 laptop. See these large external inline images on my site: http://www.teslamotorsclub.com/showt...he-New-Detroit

For me they shrink dynamically to fit the width of my window. I used to use this resizer mod, but then if the window was smaller than the set width of the image, it would get cut off. I think the dynamic shrinking is a more desirable behavior.

Syxguns 15 Sep 2012 00:22

Quote:

Originally Posted by dougdirac (Post 2365520)
What browser are you using? I'm using the latest version of Chrome on a Win7 laptop. See these large external inline images on my site: http://www.teslamotorsclub.com/showt...he-New-Detroit

For me they shrink dynamically to fit the width of my window. I used to use this resizer mod, but then if the window was smaller than the set width of the image, it would get cut off. I think the dynamic shrinking is a more desirable behavior.

Oh, I see. You are using full size photos. I don't like full sized photos, I want them to reduce in size like vB Image Lightbox. I use this mod to reduce the size of external pics to be smaller and not take the whole page. Lightbox will not work for external links.

Superorb 17 Sep 2012 20:58

I purchased the branding-free version 1.5 a while ago and now 1.6 is out. How do I upgrade to the new branding-free version 1.6?

Hippy 18 Sep 2012 23:08

Quote:

Originally Posted by Mr von (Post 2365352)
I will stop using it. Did it on two boards to no avail.

to no avail this mod works perfect
as it was intended

from when it was released
to the current vb4.2 pl2

Hippy 19 Sep 2012 21:01

thanks for the vbadvanced option..
your efforts are much appreciated

CoZmicShReddeR 04 Nov 2012 11:01

Is there a way to add in a mod like the one from DragonByte Livewall?

MyWebsite...
http://www.cozworld.com/livewall.php

The images are actually remotely linked but are re-sized in the forum post from the RSS feed

artcrimes 07 Nov 2012 20:35

Work on 4.2.0 pl3?

Superorb 07 Nov 2012 20:42

Quote:

Originally Posted by artcrimes (Post 2379239)
Work on 4.2.0 pl3?

Yes.

Sean James 08 Nov 2012 12:30

Currently having a problem with this on signatures, how do I go about fixing this?

Thank you

http://www.gamerzunivers.eu/showthre...ll=1#post19807

Lapo23 10 Nov 2012 04:27

Hello, I saw this question before but i insist

Is there a way to remove the bar but to enlarge the image by clicking on the image?

Or place the bar "hidden" on the image?

Thanks.

Superorb 10 Nov 2012 04:31

Quote:

Originally Posted by Lapo23 (Post 2379859)
Hello, I saw this question before but i insist

Is there a way to remove the bar but to enlarge the image by clicking on the image?

Or place the bar "hidden" on the image?

Thanks.

You can probably accomplish this with CSS.

vb50kgpoo 11 Nov 2012 10:46

Latest release installed; working great; thanks.

wacnstac 19 Nov 2012 20:50

I am attempting to put a number of the amount of image resizes that this plugin does. Is there any way to insert a counter that would keep a running number of times that this plugin was called in my database?

Delfi_r 24 Nov 2012 14:58

It's possible to use this mod with one size for the forum and another for the CMS and the Blogs?

Wold be great!

abieteh.com 04 Dec 2012 13:40

Hey ,

I use vbulletin 4.2 ( recently upgrade to this version ) and test both 1.5 and 1.6 versions but it doesn't work for me !

Before upgrading to 4.2 , in vBulletin 4.1.4 this mod worked fine for me in my forum .

Seven Skins 05 Dec 2012 13:41

Upload the JS file to the server.
I am getting 404 error.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


haidm 10 Jan 2013 06:43

Update: This addon working for me, thank you :).

fxdigi-cash 21 Jan 2013 05:54

Hi all,

Thanks for the mod, but does it work on vb4.2!!! I tried it, but no changes happened!!

Even album pictures are the same, no resizing or anything?? am I missing something here!!

any idea?

Superorb 21 Jan 2013 16:01

Quote:

Originally Posted by fxdigi-cash (Post 2398338)
Hi all,

Thanks for the mod, but does it work on vb4.2!!! I tried it, but no changes happened!!

Even album pictures are the same, no resizing or anything?? am I missing something here!!

any idea?

Did you enable the plugin settings in the options? Works fine for me on 4.2 and worked fine on 4.1 as well.

fxdigi-cash 22 Jan 2013 03:39

Hi Superprb, Thanks for asking. Yes, I did. I have enabled the settings in the options, but still not resizing. any image doesn't get resized except the attachments and as you know that is because of the resizing feature at the vbulletin forum...

any idea what to do?

Here is my forums, you can see that resizing don't happen:

http://www.forexmegacashback.com/en/

http://www.forexmegacashback.com/ar/

Seven Skins 22 Jan 2013 11:29

Hack is working OK you can see it here: http://www.atoztalk.com/threads/2732...ds-black-dress

Please give us a link to the post where large images are posted.

fxdigi-cash 22 Jan 2013 13:04

Hi Seven, and Thanks for the comments.

the site you provided is very slow to load that's why I can't see if the plugin is working or not.

Ok, here is a link to where my album is:

http://www.forexmegacashback.com/en/...ttachmentid=11

try it and let me know please.

Thanks, :)

update: now your site is loaded. it is Kelly brook :)

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2398631)
Hack is working OK you can see it here: http://www.atoztalk.com/threads/2732...ds-black-dress

Please give us a link to the post where large images are posted.


Mr_Running 22 Jan 2013 13:18

@fxdigi-cash This hack resizes external images (not attachments)...at the very least the images would need to be placed on your server. ;)

Mr_Running 22 Jan 2013 13:23

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2398631)
Hack is working OK you can see it here: http://www.atoztalk.com/threads/2732...ds-black-dress

If the image is clicked it redirects to the Full Forum page? Is that by design?
I would prefer it did not re-direct :)

fxdigi-cash 22 Jan 2013 13:28

Quote:

Originally Posted by Mr_Running (Post 2398666)
@fxdigi-cash This hack resizes external images (not attachments)...at the very least the images would need to be placed on your server. ;)

Hi mate, Thanks for the comments. Yes, you are right. Never thought about albums being uploaded through the attachment.

Now it works fine, I was just hoping that it works for albums uploaded from attachments.

However, this is a little weird. why albums pictures don't get resized at vbulletin4 !!!


Thanks all for the great efforts

Seven Skins 22 Jan 2013 13:46

This hack does not work in albums, please read the info ...

Quote:

This hack resizes external images (not attachments) in cms, blogs, posts, new thread preview, signatures, private messages, visitor messages and vBadvanced CMPS.
Try adding the code below in the additional CSS.

#picturelink img {
width: 100%;
}

If this doesnot work try this.

#picturelink img {
max-width: 800px;
}

Seven Skins 22 Jan 2013 13:52

Quote:

Originally Posted by Mr_Running (Post 2398667)
If the image is clicked it redirects to the Full Forum page? Is that by design?
I would prefer it did not re-direct :)

This hack does not alter the URL of image. If the url does not have the home page link in it ... it will not redirect.

fxdigi-cash 22 Jan 2013 13:56

Thanks Seven,

This code worked great, thanks.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I thought there is a way how to resize pictures in the albums....

Thanks again

artcrimes 24 Jan 2013 11:02

nice plugin! thank you

BadgerDog 04 Feb 2013 20:43

Originally donated via PayPal with thanks, to support mod ... :up:

Been working fine for a long time...

Still running v1.3 along with vBulletin 4.1.3pl5...

Width set to 900 and height set to 0 ...

Started to get reports from members that when they clicked on yellow bar, the pic would enlarge, but the option to click on the yellow bar to reduce the pic back to the original smaller size stopped working.. :confused:

In other words, the yellow bar remains in the expanded pic state and it's no longer active...

Not sure what's wrong or what's changed that would cause this? I haven't added any other mods in a very long time...

I didn't want to upgrade to v1.6 just in case it blew something else up, but should I do that to see if it fixes the problem? I have an old 1.3 zip file, so can I retrograde downwards if I try the 1.6 and it causes other issues?

Thanks for any feedback .. :)

Regards,
Doug

Seven Skins 06 Feb 2013 15:11

I visted the site which is in your profile here and saw there are many javascripts running on your webpage it may be that one of them are causing conflict or bowser cache issue or html errors. Can you please send a link to the page where large image is posted. If not here then use the contact us form at my site.

BadgerDog 06 Feb 2013 16:40

I think you might be right, but I don't remember adding or changing any JS code that would cause this to stop working, when it's been running fine for so many years ... :)

http://www.milsurps.com/showthread.php?t=42580

Thanks for checking...

Regards,
Doug

Seven Skins 06 Feb 2013 17:25

After removing the line below from your webapge this hack seems to work properly.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.

BadgerDog 06 Feb 2013 18:14

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2402436)
After removing the line below from your webapge this hack seems to work properly.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.

That's interesting... :confused:

That's the Skimlinks service installed by vBulletin as an optionally revenue producing associate brand. I think it's been there for some time, but I'll check with vBulletin and SkimLinks to see why their JS has started acting up, affecting the Image Resizer ..

Thanks for looking into it partner... :up:

Regards,
Doug

Follw up: As a test, I removed the code and tested Resizer again. Yes, sometimes it worked, but other times it wouldn't present the second option to reduce the pic to smaller size. It always enlarges the pic, but it's after that it won't reduce it.

So, you think going to 1.6 of the code won't help with whatever conflict is happening?

Seven Skins 06 Feb 2013 18:55

In 1.6 javascipt is almost the same so it may conflict.

In the head tag I see this: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
This line making the IE browser go to quirks mode and may be causing this error.
Try removing the above code and see what happens.

PS. Clear cookies and temp file before testing.

.

BadgerDog 06 Feb 2013 19:18

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2402460)
In 1.6 javascipt is almost the same so it may conflict.

In the head tag I see this: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
This line making the IE browser go to quirks mode and may be causing this error.
Try removing the above code and see what happens.

PS. Clear cookies and temp file before testing.

.

I see what you're referring to in headerinclude template, but that is vBulletin code that's always been there?

Quote:

<vb:if condition="$show['member']"><vb:else /><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" /></vb:if>
Should I really delete it?

I'm using FireFox 18.0.1 and I've tested the problem on IE10, and also Safari. It exists there as well, so you think removing this will help? I'll try it if you want me to...

Thanks for your help .. :)

Regards,
Doug

Seven Skins 06 Feb 2013 20:25

Remove it and test the site ... you can always add the code back again.

As far as I know the code you posted is not default vbulletin code.

BadgerDog 07 Feb 2013 22:07

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2402474)
Remove it and test the site ... you can always add the code back again.

As far as I know the code you posted is not default vbulletin code.

Removed it and tested... still doesn't restore to small size, but always enlarges ...

Put code back since it didn't make any difference..

Regards,
Doug

tourajabbasi 11 Feb 2013 17:52

doesnt work on 4.2 ... at least didnt work on mine

Seven Skins 11 Feb 2013 18:19

Live demo: http://www.atoztalk.com/threads/2790...unrise-TV-show

Send the link to your site if need more help.

Alan_SP 12 Feb 2013 17:29

Quote:

Originally Posted by tourajabbasi (Post 2403555)
doesnt work on 4.2 ... at least didnt work on mine

Works for me...

santor 12 Feb 2013 21:23

nice hack but with backlink terrible..

tourajabbasi 13 Feb 2013 07:38

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2403569)
Live demo: http://www.atoztalk.com/threads/2790...unrise-TV-show

Send the link to your site if need more help.

www.petisland.ir

Demo (didn't work)
http://www.petisland.ir/thread711.html#post1289

Seven Skins 13 Feb 2013 17:51

Quote:

Originally Posted by tourajabbasi (Post 2403937)

One of your script is altering the url of the image and because of that this hack is not working.

Normal image url sholud be: <img src="249.jpg" border="0" alt="" />

But on your website image url is: <img src="249.jpg" border="0" alt="Image Resizer" title="Image Resizer" />

Seven Skins 13 Feb 2013 17:53

Quote:

Originally Posted by santor (Post 2403862)
nice hack but with backlink terrible..

It clearly says in the hack info that this hack will add a link to my site.
If you want the hack without backlink you can buy this from my website.

Thanks

tourajabbasi 14 Feb 2013 02:12

1 Attachment(s)
Thanks.... It's working now... it has a conflict between your plugin and Add Alt Text to Linked Images GOLD VB4 by BOP5

how can I make them working together? because adding "Alt" is very useful for SEO.

I attached you the plugin ... can you take a look ?

Please

Seven Skins 14 Feb 2013 20:48

I don't think we can combine these two hacks together. I will see if I can find some other script which can do what you want, but no promises.

BadgerDog 14 Feb 2013 20:59

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2403569)
Live demo: http://www.atoztalk.com/threads/2790...unrise-TV-show

Send the link to your site if need more help.

Sent an email... thank you ...:)

Regards,
Doug

Mikhael_ 16 Feb 2013 10:37

I would like to set the "Default Maximum Width" less then 400

Is it possibile? in case I can do that?

Thanks a lot for any answer .. great mod! ;)

tourajabbasi 17 Feb 2013 07:03

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2404319)
I don't think we can combine these two hacks together. I will see if I can find some other script which can do what you want, but no promises.

Please Do... because that hack is very important to me.... thank you in advance....

Seven Skins 19 Feb 2013 14:43

Quote:

Originally Posted by Mikhael_ (Post 2404591)
I would like to set the "Default Maximum Width" less then 400

Is it possibile? in case I can do that?

Thanks a lot for any answer .. great mod! ;)

Close your forums.
Enable debug mode.
And edit this setting: ss_ncir_maxwidth and remove return $data >= 400; from validation code.

deltahawk5 26 Feb 2013 17:55

Any way to get this working with something like lytebox or highslide? I would love the addition.

deltahawk5 04 Mar 2013 05:07

Quote:

Originally Posted by deltahawk5 (Post 2406522)
Any way to get this working with something like lytebox or highslide? I would love the addition.

bump

Seven Skins 04 Mar 2013 09:51

Quote:

Originally Posted by deltahawk5 (Post 2406522)
Any way to get this working with something like lytebox or highslide? I would love the addition.

No. it is not possible.

Dwarden 19 Mar 2013 13:56

would be possible add check for length (byte size of file) of the pictures ?
(sometimes some people have tendency post way too large (100s MB) pictures)

Alan_SP 19 Mar 2013 14:24

And do what with this info?

This mod resizes pictures visually, not actually. If you know that image is 100MB, it still needs to be downloaded completely before this mod could do anything about it.

Please, try to understand what this mod actually does. So, it would be possible that this mod blacks image so big, but user already downloaded it down, spending his bandwidth in the process.

Managing such big images is job for moderators.

Dwarden 20 Mar 2013 02:01

I was just asking if it's possible, I guess I would need to figure other automated solution (on forum side ofcourse)

Alan_SP 20 Mar 2013 21:46

AFAIK, there's none. But, in case you found out one (it's never good to say anyone that something is impossible, because, he may found out way to solve even impossible problems :)), please notify me also. :)

cliff p. 26 Mar 2013 09:20

Mod has been working fine without issue, however I do have a request from my userbase...

They'd like that when the image is clicked to enlarge, that it actually enlarges to actual size, and isn't limited by the window size. For instance, there are some images for testing that are 5xxx pixels wide (photo-stitched), however when clicked to enlarge only show as 15xx pixels wide. The plug-in reports the correct image size, however.

Thanks.

sadiq6210 26 Mar 2013 09:48

Quote:

Originally Posted by cliff p. (Post 2412348)
Mod has been working fine without issue, however I do have a request from my userbase...

They'd like that when the image is clicked to enlarge, that it actually enlarges to actual size, and isn't limited by the window size. For instance, there are some images for testing that are 5xxx pixels wide (photo-stitched), however when clicked to enlarge only show as 15xx pixels wide. The plug-in reports the correct image size, however.

Thanks.

You can set the option to (open in new window) so when the image is clicked to enlarge it will be opened in new window with full size.

Seven Skins 26 Mar 2013 11:25

Quote:

Originally Posted by cliff p. (Post 2412348)
Mod has been working fine without issue, however I do have a request from my userbase...

They'd like that when the image is clicked to enlarge, that it actually enlarges to actual size, and isn't limited by the window size. For instance, there are some images for testing that are 5xxx pixels wide (photo-stitched), however when clicked to enlarge only show as 15xx pixels wide. The plug-in reports the correct image size, however.

Thanks.

That is due to the code/design of vbulletin, they changed this long time ago.

Quote:

Originally Posted by sadiq6210 (Post 2412349)
You can set the option to (open in new window) so when the image is clicked to enlarge it will be opened in new window with full size.

As Sadiq says this is the best option.

Dwarden 28 Mar 2013 09:43

Quote:

Originally Posted by Alan_SP (Post 2411275)
AFAIK, there's none. But, in case you found out one (it's never good to say anyone that something is impossible, because, he may found out way to solve even impossible problems :)), please notify me also. :)

there is this one
Maximum Embedded Image (File) Size Restriction by BOP5
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=281601

it does work quite often, yet not always

Alan_SP 28 Mar 2013 19:16

Thanks for your info. Good to know.

ugur73 20 Apr 2013 21:05

How to fixed this validation error?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


edgeless 06 May 2013 16:40

Hello,

The resizer works on v4.2.0 but for some reason the images shown within a new window do not render in their original sizes. If the actual image is larger then the in-post display setting value (currently set to 500px) then the new window image is the same size as the re-sized in-post image, or in some cases smaller. That is, with a setting of 500px, the images larger than 500px do not seem to display in the new window above that size. But the re-sizer works great for keeping the images at or below a particular size within the posts - it's just that no one can click the bar to see an image in its actual size. Any ideas as to why?

Seven Skins 07 May 2013 09:26

There may be a conflict with other javascripts on your site.
If you give me the link to the thread then may be I can help you.

You can this hack working fine here: http://www.atoztalk.com/threads/2483...D-Wallpapers-I

Cybeth 23 May 2013 02:06

vB 4.2.1 problems with Quick reply.

fassy4u 23 May 2013 07:10

i just watching for change the attach folder location :(

Nano_ 06 Jun 2013 03:48

Edit: It's my fault. Nothing related to plugin.

Thanks djbaxter. :)

djbaxter 06 Jun 2013 04:01

Quote:

Originally Posted by Nano_ (Post 2426047)
Google marks one of my sites as Pishing 'cause your plugin:

I disabled the plugin for now.

The problem is the image on your site, not the plugin. Look again at that warning message. Where is that image posted? Delete it.


All times are GMT. The time now is 09:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.