vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=258009

Forum Translator by Google
by Infopro
29 Jan 2011 15:22

I'm not sure if anyone else has posted this, if so I apologize. I did find some other earlier versions of mods to use Google Translate, but could not find one similar and as simple to use as this.

In the footer template, find the first instance of:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Just below it add this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Remove the 2 lines in red if you don't use Google Analytics. If you do, edit the number to your own.

It's so simple I think this would work on any version of vB. :)

COL NIL SATIS 29 Jan 2011 15:44

Any screenshot's mate?

Infopro 29 Jan 2011 16:27

Live example, check footer: http://forums.cpanel.net/

Hippy 29 Jan 2011 17:31

installed
Nominated
rated..

very nice mod

RK KINGKONG 29 Jan 2011 17:49

thanks HIPPY for directing me here , lol . to think i was just looking for something like this the other day on a site you have to pay for it. this is an amazing add on . GREAT JOB voted/installed/nominated.. remind me to get you a call girl.

COL NIL SATIS 29 Jan 2011 18:46

Quote:

Originally Posted by Infopro (Post 2156098)
Live example, check footer: http://forums.cpanel.net/

Cheers :up:

BadgerDog 29 Jan 2011 19:12

Installed for testing with thanks ... :)

Amazingly simple and effective ... :up:

Regards,
Doug

COL NIL SATIS 29 Jan 2011 19:14

Does this add any strain to the server load??

Infopro 29 Jan 2011 19:54

The only thing it might do is slow page load on a slow computer while the tool code is loaded from the google server, not yours.

Make your own depending on your needs. :)
http://translate.google.com/translate_tools

zelnik 29 Jan 2011 22:36

brilliant thanks!

tafreeh 30 Jan 2011 05:53

Thanks allot for this :)

thedvs 30 Jan 2011 14:32

this messes with the thread titles when u go to edit them

seems to add code

Infopro 30 Jan 2011 14:46

In my tests this had no effect on text areas whatsoever while editing.

BadgerDog 30 Jan 2011 15:18

Quote:

Originally Posted by thedvs (Post 2156440)
this messes with the thread titles when u go to edit them

seems to add code

I'm running 4.04pl1 and have not had any problems with this ... :confused:

Regards,
Doug

freddie3218 30 Jan 2011 16:32

This is great! However, how do you make it so that you only have 2 or 3 languages that it will translate? Is there a way to do it?

IE: English forum

Translated into French and Spanish.


All times are GMT. The time now is 06:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.