vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Superorb 21 Aug 2013 03:40

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2440020)
Check members profile

Ahh, I see it now. Thanks. If the user were to post stuff would it also remove all posts and ban user just as if they didn't?

ETA: Just submitted info. I think I just Delete user now that they haven't made any posts. And they won't be able to register again since their details were sent to the banned DB.

cool_recep 21 Aug 2013 11:22

Banned users can still register. WTF?

funkyirishman 22 Aug 2013 19:51

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2439606)
The user name is disabled by default so best to leave it like that. Remember for that same user to register with the same name you need to fully remove the xml and files and install it like its for the first time. As you said you have updated it

I updated it but the user tried to register and got the same spam message. Om at a lost now what do I need to change for the user to register?

Thanks

ForceHSS 23 Aug 2013 09:30

Quote:

Originally Posted by funkyirishman (Post 2440410)
I updated it but the user tried to register and got the same spam message. Om at a lost now what do I need to change for the user to register?

Thanks

As i have already said do not update it remove all files and install it again. This means remove the xml and all files from the ftp then install it again as if you are doing it for the first time. If this still does not work for you (making sure username is disabled) then login to phpMyAdmin and find glowhostspamomatic_log find this guys name and delete it if you need help with this pm me

ameradio 23 Aug 2013 12:37

Hi, I run into an issue after installing the plugin on vBulletin 4.2.1
as soon as the plugin (GlowHost_-_Spam-O-Matic_v2.1.2_VB4.zip) is intalled registration fails after part 2 which is where you enter username, passwrod and the rest of the information. Browser says the server is not responding. I even tried to disable all the features in the plugin options and the result is the same. As soon as I uninstall the plugin the registration works properly. Please advise on how I can resolve this issue. Thank you!

ForceHSS 27 Aug 2013 21:24

Quote:

Originally Posted by ameradio (Post 2440519)
Hi, I run into an issue after installing the plugin on vBulletin 4.2.1
as soon as the plugin (GlowHost_-_Spam-O-Matic_v2.1.2_VB4.zip) is intalled registration fails after part 2 which is where you enter username, passwrod and the rest of the information. Browser says the server is not responding. I even tried to disable all the features in the plugin options and the result is the same. As soon as I uninstall the plugin the registration works properly. Please advise on how I can resolve this issue. Thank you!

What is error message check server logs and email see if they have been sent to you. Will be emailed to the one in your config file. Make sure you have uploaded the files to the right folders

ameradio 29 Aug 2013 23:03

I upload content of the upload folder into forum root folder
Chrome Version 29.0.1547.57 m
time 1:02 pm
Tried Firefox, Chome and Safari on an iPhone from different IP's and I get the error
This is the error message I get:

The website encountered an error while retrievinghttp://forum.ameradio.com/register.php?do=addmember. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Reload this webpage.
Press the reload button to resubmit the data needed to load the page.
Error code: 500

These are the server logs:

123.164.66.67 - [29/Aug/2013:05:03:02 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.64 Safari/537.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:05:03:04 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.64 Safari/537.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:08:41:39 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; MRA 8.0 (build 5880)) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:08:41:52 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; MRA 8.0 (build 5880)) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:11:55:18 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.12 (KHTML, like Gecko) Maxthon/3.0 Chrome/18.0.966.0 Safari/535.12"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:11:55:25 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.12 (KHTML, like Gecko) Maxthon/3.0 Chrome/18.0.966.0 Safari/535.12"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:13:47:04 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; YB/3.5.1; ru) Presto/2.6.30 Version/10.63"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:13:47:22 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; YB/3.5.1; ru) Presto/2.6.30 Version/10.63"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:17:48:37 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:17:49:33 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:20:24:27 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:20:24:30 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64) Presto/2.12.388 Version/12.11"

Superorb 29 Aug 2013 23:14

I don't know what has been going on lately, but just overnight I had 3 spammers register for my forum and they all got through. They wait a few days before posting, but their usernames are all garbled up.

ForceHSS 30 Aug 2013 00:11

Quote:

Originally Posted by ameradio (Post 2441909)
I upload content of the upload folder into forum root folder
Chrome Version 29.0.1547.57 m
time 1:02 pm
Tried Firefox, Chome and Safari on an iPhone from different IP's and I get the error
This is the error message I get:

The website encountered an error while retrievinghttp://forum.ameradio.com/register.php?do=addmember. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Reload this webpage.
Press the reload button to resubmit the data needed to load the page.
Error code: 500

These are the server logs:

123.164.66.67 - [29/Aug/2013:05:03:02 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.64 Safari/537.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:05:03:04 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.64 Safari/537.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:08:41:39 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; MRA 8.0 (build 5880)) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:08:41:52 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; MRA 8.0 (build 5880)) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:11:55:18 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.12 (KHTML, like Gecko) Maxthon/3.0 Chrome/18.0.966.0 Safari/535.12"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:11:55:25 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.12 (KHTML, like Gecko) Maxthon/3.0 Chrome/18.0.966.0 Safari/535.12"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:13:47:04 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; YB/3.5.1; ru) Presto/2.6.30 Version/10.63"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:13:47:22 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; YB/3.5.1; ru) Presto/2.6.30 Version/10.63"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:17:48:37 +0000] "GET /register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:17:49:33 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=29003&i=11e33945be21087d6a66e8b87baf81b8bb32c2ac" agt:"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:20:24:27 +0000] "GET /register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a HTTP/1.0" 200 23268 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64) Presto/2.12.388 Version/12.11"
123.164.66.67 - [29/Aug/2013:20:24:30 +0000] "POST /login.php?do=login HTTP/1.0" 200 22898 {69.160.248.11} ref:"http://forum.ameradio.com/register.php?a=act&u=28992&i=5a0b71fdf9d82d0bc17ce4de4d80bb07d78b270a" agt:"Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64) Presto/2.12.388 Version/12.11"

Looks like you have not uploaded the files. You sure you did not upload the upload folder with the files still inside

ForceHSS 30 Aug 2013 00:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Superorb (Post 2441911)
I don't know what has been going on lately, but just overnight I had 3 spammers register for my forum and they all got through. They wait a few days before posting, but their usernames are all garbled up.

I have noticed the latest version in the ops post seems to be messed up the xml as well as the PHP files so I have fixed them try this fixed one

ameradio 30 Aug 2013 01:53

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2441915)
Looks like you have not uploaded the files. You sure you did not upload the upload folder with the files still inside

No, I plugged each file from the upload folder in the folders that it needs to go.

ameradio 30 Aug 2013 01:59

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2441916)
I have noticed the latest version in the ops post seems to be messed up the xml as well as the PHP files so I have fixed them try this fixed one

I will try them and let you know what happened.
Thank you!

ForceHSS 30 Aug 2013 03:36

Quote:

Originally Posted by ameradio (Post 2441920)
No, I plugged each file from the upload folder in the folders that it needs to go.

Have you tried to register when plugin is on as seems to be a problem on your register.php
Can you post a list of all plugins you have
Also try using the one i posted above as the ops plugin coding seems to be a bit messed up with the last one he uploaded

Halfasterisk 30 Aug 2013 05:35

Belated big thanks to Force btw. he knows his stuff and was a huge help to me.

Superorb 30 Aug 2013 15:46

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2441916)
I have noticed the latest version in the ops post seems to be messed up the xml as well as the PHP files so I have fixed them try this fixed one

How do I know which version I have installed?


All times are GMT. The time now is 16:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.