vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=118391

Problem with redirecting to newpost.php after logging in
by cyberoptik
12 Jun 2006 17:48

Ok so heres how it plays out:

I submitted a fast reply on my forum, when I clicked submit it asked me to login so I did, the after I logged in it forwarded me to 'http://newpost.php'.

The problem seems to only happen when you have to login after submitting a post.

Immortal 14 Jun 2006 21:31

Which browser?

jlaine 18 Jun 2006 03:44

Quote:

Originally Posted by Immortal
Which browser?

Firefox here, same issue.

Haven't tried on IE - this redirect issue is related to hitting quote/newreply in a thread - regular logging in is functional.

winsoftware 20 Jul 2006 10:37

i got the same problem.

if i set fullpath true i got this link:
/http://forum.mysite.com/http://forum.mysite.com/newreply.php....

and if i set fullpath false i got this link:
http://newreply.php....

but it all works with newthread.php and i dont know where is the problem
with newreply. it is nearly the same file isnt it?

cleck 04 Apr 2007 15:59

I have this same problem!

I get a double url when I click the link for new posts.

The code in the header template does not show this.

when I look at the source for the home page, it shows http://www.gotakeahike.com/forum/htt...hike.com/forum...

but the template only shows it once.

I cant figure out how to get it to not rewrite itself. I have even tried tremoving the first instance from the template thinking it would solve the problem but it didnt.


All times are GMT. The time now is 00:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.