vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=164786

How to register variables to be available in templates
by adnan2007
09 Dec 2007 23:33

Hi all,

I created a few variables.

Put them in Global Start.

Tried to check their values using <if condition"xxxxxxxx"> in the templates.

It seems the variables which I created are out of template scope.

So anybody know how I can create variables which will be in template scope.

thx


All times are GMT. The time now is 07:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.