vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

ForceHSS 18 Dec 2012 00:19

Quote:

Originally Posted by cdoyle (Post 2391307)
What is this?
Where does it go, and how does it work?

It goes into the includes folder it will replace the one that is already there. My 6 year old son worked it out in secs

BenOwns 18 Dec 2012 14:17

i am having this issue when trying to install

Quote:

Database error in vBulletin 4.2.0:

Invalid SQL:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bfw_glowhostspamomatic_log`(
`date` DATETIME NOT NULL,
`ip` VARCHAR(15) NOT NULL,
`email` VARCHAR(255) NOT NULL,
`username` VARCHAR(255) NOT NULL,
`message` VARCHAR(255) NOT NULL,
`is_blocked` TINYINT NOT NULL DEFAULT "0",
`user_hash` VARCHAR(50) NOT NULL,
`user_id` INT NOT NULL
) TYPE=MyISAM;;

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 10
Error Number : 1064
Request Date : Tuesday, December 18th 2012 @ 08:15:59 AM
Error Date : Tuesday, December 18th 2012 @ 08:15:59 AM
Script :/Removed/
Referrer :/Removed/
IP Address : /Removed/
Username : /Removed/
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.5.23-55

thenoob2012 18 Dec 2012 19:02

I am having the same problem as above

ForceHSS 18 Dec 2012 21:08

in product-glowhostspamomatic.xml change all instances of


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then install again

thenags 19 Dec 2012 15:16

Ever since updating from vB 3.8 to 4.X last week spam has been outta control for me even with Q&A verification. Going to be installing this tonight. Hopefully it does the trick!

thenags 20 Dec 2012 04:52

I've installed and got everything configured. However when I registered a test account I get this at the end

"Warning: array_intersect() [function.array-intersect]: Argument #1 is not an array in [path]/modules/navigation.php on line 34"

The account gets registered but why the error?

ForceHSS 20 Dec 2012 05:52

Quote:

Originally Posted by thenags (Post 2391782)
I've installed and got everything configured. However when I registered a test account I get this at the end

"Warning: array_intersect() [function.array-intersect]: Argument #1 is not an array in [path]/modules/navigation.php on line 34"

The account gets registered but why the error?

there is no modules folder unless you renamed the admincp folder as the only navigation.php file is in the admincp folder
If you have not renamed the admincp folder then this problem is from a custom plugin or mod
Check Navigation Manager for errors also any error logs you have post them

thenags 20 Dec 2012 17:35

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2391789)
there is no modules folder unless you renamed the admincp folder as the only navigation.php file is in the admincp folder
If you have not renamed the admincp folder then this problem is from a custom plugin or mod
Check Navigation Manager for errors also any error logs you have post them

You're right. It must have been there before. I've since disabled S-O-M and still have the issue.

Thanks for pointing me in the right direction.

nicklfire 22 Dec 2012 06:12

i installed this a few days ago and seems to be working. I caught my first post, and tried to moderator it and got this error when i pressed on moderator threads in the admin cp

Not Found

The requested URL /vapor/moderate.php was not found on this server.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

No idea why, cause everything else works fine?

Alibass 22 Dec 2012 06:29

Quote:

Originally Posted by nicklfire (Post 2392180)
i installed this a few days ago and seems to be working. I caught my first post, and tried to moderator it and got this error when i pressed on moderator threads in the admin cp

Not Found

The requested URL /vapor/moderate.php was not found on this server.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

No idea why, cause everything else works fine?

Do you actually have moderate.php file in the vapor folder in your forum root? Looks to me it's not in your forum root.

postcd 29 Dec 2012 11:26

> "Customizable "Registration Rejected" message."

Why the he** i cant find WHERE to edit rejection message?!

It should be included in Mod settings page.

Here is guide how to change. Admin > Languages & Phrases menu > Phrasse manager > Search in Phrasses button > find: glowhostspamomatic_reject , select "Phrase Text and Phrase Variable Name" , find button, edit

BGCOM 31 Dec 2012 14:39

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2391558)
in product-glowhostspamomatic.xml change all instances of


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then install again

thank you it work.

tazmaniancowboy 31 Dec 2012 18:08

I have been helping manage a board(vb4) for a couple of years now. I have no background in programming and I "self taught" myself the admin control panel ( so please don't get too technical with responses!) We used to get over 200 spam posts a day and we narrowed it down to maybe 5 in 2 years when someone recommended SOM. GREAT PRODUCT! Now for about 2-3 months, we have noticed that there are about 20-30 a day that are getting past registration. I know the SOM is still working because it is rejecting around 120- 150 a day, but is there something that needs to be updated to get back to no spam like we previously were?

We do use re-captcha, email verification and our spammers are placed under moderation, but we are concerned about the number of bogus registrations rising now

Like I said earlier, no programming experience here, I only know enought to slide by. I was looking at our installation (done by someone else) and I only see Askimet API key I do not see StopForumSpam API Key set. Would we benefit by doing this?

ForceHSS 31 Dec 2012 19:17

Quote:

Originally Posted by tazmaniancowboy (Post 2393839)
I have been helping manage a board(vb4) for a couple of years now. I have no background in programming and I "self taught" myself the admin control panel ( so please don't get too technical with responses!) We used to get over 200 spam posts a day and we narrowed it down to maybe 5 in 2 years when someone recommended SOM. GREAT PRODUCT! Now for about 2-3 months, we have noticed that there are about 20-30 a day that are getting past registration. I know the SOM is still working because it is rejecting around 120- 150 a day, but is there something that needs to be updated to get back to no spam like we previously were?

We do use re-captcha, email verification and our spammers are placed under moderation, but we are concerned about the number of bogus registrations rising now

Like I said earlier, no programming experience here, I only know enought to slide by. I was looking at our installation (done by someone else) and I only see Askimet API key I do not see StopForumSpam API Key set. Would we benefit by doing this?

You would be best to have the StopForumSpam API Key also did you update the functions_ghsom.php and try this program

re 31 Dec 2012 19:50

Yahoo, now available in German!:

Follow me! :)


All times are GMT. The time now is 12:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.