vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

squidsk 11 Mar 2015 22:01

Sorry you quoted me so I thought you were responding to me.

mdawg 03 Apr 2015 07:27

How about making this for vb 5 - vb5 is the wave of the future!

I was stuck in vb3 for years but now that I've upgraded to vb5 over all I am glad I made the move.

Although actually - it might be that this is auto implemented in vb5, because on the control panel / spam management there is a place to input both one's Anti-Spam Akismet Content Key, and Stop Forum Spam API Key.

ForceHSS 03 Apr 2015 20:52

Quote:

Originally Posted by mdawg (Post 2542219)
How about making this for vb 5 - vb5 is the wave of the future!

I was stuck in vb3 for years but now that I've upgraded to vb5 over all I am glad I made the move.

Although actually - it might be that this is auto implemented in vb5, because on the control panel / spam management there is a place to input both one's Anti-Spam Akismet Content Key, and Stop Forum Spam API Key.

How many more mods are you going to post this same message in

alcazarx 04 Apr 2015 13:46

Force Post +
how much did vB pay you to post this? :p

Alan_SP 04 Apr 2015 17:19

On the other hand, it's great to see anyone who enjoys vB5. It's really rare sight. Actually, he's the first one who said something positive about vB5 (at least first one I saw).

4.1.12 Cannot post new threads with this plugin enabled 09 Apr 2015 17:06

Thought I'd give this a try, but once installed and enabled, registered users are unable to post or reply to threads. Once you hit the reply button, the page goes blank.
Tried using different usergroup ids as well as leaving the field blank (instructions are not clear what this is supposed to do anyway). This was the only plugin running.

ForceHSS 09 Apr 2015 17:11

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 2542699)
Thought I'd give this a try, but once installed and enabled, registered users are unable to post or reply to threads. Once you hit the reply button, the page goes blank.
Tried using different usergroup ids as well as leaving the field blank (instructions are not clear what this is supposed to do anyway). This was the only plugin running.

Make sure you have uploaded the files to the correct place

concepts 24 Apr 2015 23:10

Quote:

Originally Posted by mdawg (Post 2542219)
How about making this for vb 5 - vb5 is the wave of the future!

I was stuck in vb3 for years but now that I've upgraded to vb5 over all I am glad I made the move.

Although actually - it might be that this is auto implemented in vb5, because on the control panel / spam management there is a place to input both one's Anti-Spam Akismet Content Key, and Stop Forum Spam API Key.

I think this guy is a sales spammer, he has been posting this crap everywhere.

CobaltCreative 29 May 2015 17:33

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 2542699)
Thought I'd give this a try, but once installed and enabled, registered users are unable to post or reply to threads. Once you hit the reply button, the page goes blank.
Tried using different usergroup ids as well as leaving the field blank (instructions are not clear what this is supposed to do anyway). This was the only plugin running.

I had exactly the same problem.

mykkal 29 May 2015 17:53

Quote:

Originally Posted by CobaltCreative (Post 2546713)
I had exactly the same problem.


Can you as an admin reply? I had not noticed this problem but I am a admin. What style are you using?

CobaltCreative 30 May 2015 00:00

Using VBulliten 4.2.2 Patch Level 4.

I did not have problems posting as an admin but my client had many problems posting. She almost pulled the plug yesterday.
Spent the whole afternoon trying to find out what anti spam I can install that will work and not give me errors.

Alibass 30 May 2015 00:48

Quote:

Originally Posted by CobaltCreative (Post 2546738)
Using VBulliten 4.2.2 Patch Level 4.

I did not have problems posting as an admin but my client had many problems posting. She almost pulled the plug yesterday.
Spent the whole afternoon trying to find out what anti spam I can install that will work and not give me errors.

I have been using this mod since it's first release. I have it on my 4.2.2 PL4 site and have no issues with it.

Maybe you have some settings set wrong or maybe your hosting company has something on their servers causing your issue.

mykkal 30 May 2015 01:06

I'm on version 4.2.3 using the default vb desktop style and the vb4 mobile style. I wonder if the problem is related to VBSEO being installed. That'd be just what I need... *grumble*.

BTW, the issue i'm having is the registration of new users.

Alibass 30 May 2015 01:23

Quote:

Originally Posted by mykkal (Post 2546742)
I'm on version 4.2.3 using the default vb desktop style and the vb4 mobile style. I wonder if the problem is related to VBSEO being installed. That'd be just what I need... *grumble*.

BTW, the issue i'm having is the registration of new users.

I believe 4.2.3 is still in beta [buggy]. Also VBSEO went tits up awhile back and it's no longer being updated.

Are you still using group 2 for registration in your setup setting?

mykkal 30 May 2015 02:32

Quote:

Originally Posted by Alibass (Post 2546743)
I believe 4.2.3 is still in beta [buggy]. Also VBSEO went tits up awhile back and it's no longer being updated.

Are you still using group 2 for registration in your setup setting?

Turned out it was the addthis.com follow and share buttons causing the issue. The mobile keyboards would close without warning.

I added an exception on their backend for register.php* and there are no more issues. Glad the plugin wasn't the issue.


All times are GMT. The time now is 11:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.