vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

fwulfers 04 Dec 2012 18:36

Quote:

Originally Posted by Froberg (Post 2388440)
Anyone else experiencing spammers getting through the system quite a lot in recent days?

We seen a large increase in the last 2-3 weeks, mostly spammers from Vietnam. For the first 1.5 years we had spam-o-matic installed, there were about 500 blocked registrations. In the last 3 weeks, that increased to almost 4000.

djbaxter 04 Dec 2012 19:25

Quote:

Originally Posted by Froberg (Post 2388440)
Anyone else experiencing spammers getting through the system quite a lot in recent days?

Quote:

Originally Posted by fwulfers (Post 2388446)
We seen a large increase in the last 2-3 weeks, mostly spammers from Vietnam. For the first 1.5 years we had spam-o-matic installed, there were about 500 blocked registrations. In the last 3 weeks, that increased to almost 4000.

http://www.stopforumspam.com/forum/v...ic.php?id=4954

Quote:

Today 7:44 am
The API is currently playing up and is responding as not found. I'm travelling at the moment and will fix it the first change I get.

pedigree

Froberg 04 Dec 2012 19:33

Ah, thanks for the info djbaxter :)

fwulfers 04 Dec 2012 19:37

Quote:

Originally Posted by djbaxter (Post 2388457)

I have seen quite a large number of these messages in the logs but seems to work better now.

Quote:

Spam-O-Matic Tagged email - [email protected] Unable to connect to StopForumSpam.com. This is probably due to some temporary problems on their website: Unable to check. User passed to vBulletin registration system per your settings at 'StopForumSpam:
Thanks for the update. I could only imagine what would happen without spam-o-matic installed. Best installed mod on our site. Thanks for all your efforts. :up:

Chadi 05 Dec 2012 01:11

I'm getting hammered daily with dozens of spam registered with .vn emails and vn IP addresses. This is odd because I get no forum spam or other registration spam except VN which starts about 2-3 weeks ago.

It came to a point where I had to block all VN IP addresses globally at my firewall, now they're using some proxy IPs instead.

They register with scrambled names like "hkjkld16sd" and put other scrambled words in every profile field like "ksjcskcjk".

I also have registrations moderated first.

djbaxter 05 Dec 2012 01:58

Quote:

Originally Posted by Chadi (Post 2388540)
I'm getting hammered daily with dozens of spam registered with .vn emails and vn IP addresses. This is odd because I get no forum spam or other registration spam except VN which starts about 2-3 weeks ago.

It came to a point where I had to block all VN IP addresses globally at my firewall, now they're using some proxy IPs instead.

They register with scrambled names like "hkjkld16sd" and put other scrambled words in every profile field like "ksjcskcjk".

I also have registrations moderated first.

These are bots.

Install this add-on: Spammers suck!

Elenna 08 Dec 2012 17:42

I am not sure if anyone else has had this issue (and we aren't 100% sure that it is this mod), but we think the auto-moderation option was crashing IE9 for a few of our users, or slowing down posting/editing times considerably.

I've disabled that option and am waiting to hear back; if we get confirmation that things are working as expected, I'll report back on the off-chance that it is this mod and it might help someone else!

vbuserita 08 Dec 2012 21:27

Thanks for sharing... Today I had more than 1500 new spam threads opened, and I had to go for a rollback. ;)

I installed this plugin: hope it works!
Thanks for sharing!

leeman 09 Dec 2012 09:16

Quote:

Originally Posted by vbuserita (Post 2389414)
Thanks for sharing... Today I had more than 1500 new spam threads opened, and I had to go for a rollback. ;)

I installed this plugin: hope it works!
Thanks for sharing!

I have had this installed for some time now and so far :
Spam-O-Matic Statistics
4985 Spammers Denied Registration
20 Spammers Permanently Banned
20 Spammers submitted to StopForumSpam
29 Spammers submitted to Akismet
194 Spammy Posts Automatically Moderated

Works like a charm :D

roosters566 10 Dec 2012 23:32

hi guys whenever someone signs up to my site they get this

"Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/register.php(338) : eval()'d code on line 10

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/worldofg/public_html/forums/register.php(338) : eval()'d code on line 10"

what do i do its just started after i put spamomatic

please help asap

kylek 11 Dec 2012 00:02

roosteres566,

I replied in your other thread. Make sure when you uploaded spamomatic that all files were uploaded. That error is saying that the functions_ghsom.php file is not in your includes directory. You can find the file in the spamomatic's download folder - sitting in the includes folder.

roosters566 11 Dec 2012 00:03

Quote:

Originally Posted by kylek (Post 2389915)
roosteres566,

I replied in your other thread. Make sure when you uploaded spamomatic that all files were uploaded. That error is saying that the functions_ghsom.php file is not in your includes directory.

okay thankyou will do

roosters566 11 Dec 2012 00:33

Quote:

Originally Posted by kylek (Post 2389915)
roosteres566,

I replied in your other thread. Make sure when you uploaded spamomatic that all files were uploaded. That error is saying that the functions_ghsom.php file is not in your includes directory. You can find the file in the spamomatic's download folder - sitting in the includes folder.

hey buddy should i change anything on step 3 settings when it asks me to go to admin cp> setting>otions> glowhostspamomatic

should i change any settings or leave as is?

roosters566 11 Dec 2012 00:36

Quote:

Originally Posted by kylek (Post 2389915)
roosteres566,

I replied in your other thread. Make sure when you uploaded spamomatic that all files were uploaded. That error is saying that the functions_ghsom.php file is not in your includes directory. You can find the file in the spamomatic's download folder - sitting in the includes folder.

dont worry thankyou it worked :)

ForceHSS 11 Dec 2012 00:53

Quote:

Originally Posted by roosters566 (Post 2389924)
dont worry thankyou it worked :)

install this as well


All times are GMT. The time now is 07:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.