vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=328743

Getting error-1 when trying various things in VB5
by jnrdavo
09 May 2021 00:16

Hi guys, I migrated a forum from VB4 to VB5 a few months ago.

A bit painful as I've not been that active as an admin for quite some time.

I'm now getting the following error when trying to change theme, or to click on the 'quick setup' function.

Error -1
error_information_x-1

with a big red exclamation mark.

https://www.ozbmw.com/Error-1.PNG


Can somebody point me in the right direction to find a fix?

Seven Skins 09 May 2021 13:06

Have a look at this: https://forum.vbulletin.com/forum/vb..._information_x

jnrdavo 10 May 2021 00:08

yeah thanks, tired that. I cleared cache and the other one.

Same issue however...

Seven Skins 10 May 2021 13:11

Have you looked at post #9 .. https://forum.vbulletin.com/forum/vb..._x#post4437542

jnrdavo 12 May 2021 06:40

thanks for that.

It's probably something to do with I was trying to get https instead of http on that site.

I've 'tried' to reverse that, and I can get to the forum fine... But still getting the -1 error..

Also I can't get in to admin console anymore, so I'll keep on digging!!

UPDATE: Fixed going in to admin.... back to http for the moment and it looks like the -1 error is only happening on EDGE (it's ok in Firefox), so it might be some local/firewall/router caching that causing it..

I'll keep on trying with firefox and incognito mode to see if the forum is ok..

MANY thanks for your help.

Seven Skins 12 May 2021 21:00

You should force (https or http) and (www or non www) urls using .htaccess file so that you don't have these kind of issue in future. And same url must be in adminCP settings.


All times are GMT. The time now is 11:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.