vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=80821

Sql Error when trying to add Image to garage after upgrading from 3.11
by bellaboz
01 May 2005 13:44

Hello I have installed vb 3.07 and Vbgarage 3.11, and all went fine,
I did the upgrade directly to: vBG_4.1.0_r5_upgrade.zip and got no errors, all seemed fine, but when I create a new car no problems, but when I try to add images to the garage I get the following error from my DB:
Quote:

Invalid SQL:
INSERT INTO vbgarage_images (userid, name, data, type, thumb, id) VALUES (1, 'Scatolopista1.jpg', '\0JFIF\0\0\0\0\0\0\0;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75
\0C\0 

 $.\' \",#(7),01444\'9=82<.342\0C 

2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222\0\"\0\ 0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0
\0\0\0\0}\0!1AQa\"q2#BR$3br
%&\'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz \0\0\0\0\0\0\0\0 
\0\0\0w\0!1AQaq\"2B #3Rbr
$4%&\'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz \0 \0\0?\0carH<JV\\i~uk9*

More stuff like this...... and then

mysql error: Unknown column 'thumb' in 'field list'

mysql error number: 1054

Date: Sunday 01st of May 2005 06:11:51 AM
Script: http://www.*****.com/forum/vbgarage.php
Referer: http://www.********.com/forum/vbgara...&id=1&garage=7
Username: m*****
IP Address: 213.***.***.*****
I am not an expert but I am willing to try... please ask me for any information u might need to help me solve the problem :o

bellaboz 08 May 2005 18:54

Please, I am a Newbie, and I dont know how to solve this, can some one please tell me how to un-install Vbgarage so at least I can try to do a clean Install, instaed, I have no clue on how to fix this, and google aint helped me, also.... I know little or nothing about Databases.... and PhpmyAdmin ect ect :( Thanks for the help :)

djroketboy 08 May 2005 19:11

Quote:

Originally Posted by bellaboz
Please, I am a Newbie, and I dont know how to solve this, can some one please tell me how to un-install Vbgarage so at least I can try to do a clean Install, instaed, I have no clue on how to fix this, and google aint helped me, also.... I know little or nothing about Databases.... and PhpmyAdmin ect ect :( Thanks for the help :)

is your board in english? if so can i have a link to look at it?

bellaboz 09 May 2005 09:30

My board is in Italian, do you still want to have a look @ it.... :P, if you want some more specific info let me know and I will do my best to give that info.....


All times are GMT. The time now is 20:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.