vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=94258

davidw 13 Oct 2005 13:15

Looking forward to the 3.5 Gold version as I installed this just to have errors (probably no need to mention them as others have probably seen the same ones - think it mainly boils down to javascript, but not sure).

RMS-Chef 13 Oct 2005 15:22

Quote:

Originally Posted by christianb
Looking forward to the 3.5 Gold version as I installed this just to have errors (probably no need to mention them as others have probably seen the same ones - think it mainly boils down to javascript, but not sure).

You are getting errors on this new 3.5 Gold release?
I just ran through every page on my dev board and didn't come across any myself.

wacodep 14 Oct 2005 17:15

Only in my Red2Black style: In Quick Reply, the "Post Quick Reply" and "Go Advanced" buttons do the SAME thing -- they post it immediately.

The "Go Advanced" button does NOT load it up in the editor (for continued advanced editing) as it does in my other styles).

Rock_Chick7 14 Oct 2005 17:45

Hi,

We do have a red2black version in our forum... I am just not sure if it is this one.
The problem with our current version is that it doesn't show avatars and quick reply at the end of threads... now I'm wondering if we should just update the templates or download that version?!

Thx
~TS

RMS-Chef 14 Oct 2005 18:51

Quote:

Originally Posted by Rock_Chick7
Hi,

We do have a red2black version in our forum... I am just not sure if it is this one.
The problem with our current version is that it doesn't show avatars and quick reply at the end of threads... now I'm wondering if we should just update the templates or download that version?!

Thx
~TS

You should install this current one since some stylevars changed as well. Also, if you use this, please click install. If you had before you would have recieved the most recient update notice. ;)

Quote:

Only in my Red2Black style: In Quick Reply, the "Post Quick Reply" and "Go Advanced" buttons do the SAME thing -- they post it immediately.

The "Go Advanced" button does NOT load it up in the editor (for continued advanced editing) as it does in my other styles).
Sounds like you are using an older version with old code. Please install this newest version. With this new version the only templates that have any major modifactions are the header and navbar. All other templates shown as being edited are simple class changes and should not effect board operation in any way.

Slacker 14 Oct 2005 20:30

Looks pretty good, except why no new post icons? It looks bad with the light blue envelopes all over the page.

And I don't like anything extra in my root folder either, I put it in images/red2black too.

Looks pretty good though.

Rock_Chick7 14 Oct 2005 20:59

Thanks alot, everything works great :D

RMS-Chef 15 Oct 2005 00:53

Quote:

Originally Posted by Slacker
Looks pretty good, except why no new post icons? It looks bad with the light blue envelopes all over the page.

Just no time brother.
Maybe someday. ;)

wacodep 15 Oct 2005 18:41

Quote:

Originally Posted by wacodep
Only in my Red2Black style: In Quick Reply, the "Post Quick Reply" and "Go Advanced" buttons do the SAME thing -- they post it immediately.

The "Go Advanced" button does NOT load it up in the editor (for continued advanced editing) as it does in my other styles).

Nevermind ... my bad. All fixed ... :rolleyes:

Snake 15 Oct 2005 21:22

Now that's the BEST dark skin ever! Thanks! :)

davidw 16 Oct 2005 01:03

Quote:

Originally Posted by RMS-Chef
You are getting errors on this new 3.5 Gold release?
I just ran through every page on my dev board and didn't come across any myself.

I'm going to look into this. Uninstall it, reinstall it - maybe something else. The issue was that I didn't have this problem until I installed it, however, I still have similar problems so now I'm not sure if it is related or not and won't know until testing. I'm not going to say at this point that it is the style, not unless I fix the problem and reinstall the style and the problem comes back. :)

I like this skin - it has possibilities. :D

rb290 17 Oct 2005 07:45

how do you remove a style
it says:

vBulletin Message

You are about to remove the last style that visitors are allowed to use. That would be bad - you can not proceed

davidw 17 Oct 2005 19:57

* christianb clicks install

Sorry for all my trouble - it appears that there was an issue with the upgrade to 3.5 that caused the issue. I had to revert a style footer, then put the modified footer right back in there (very silly if you ask me). That fixed the problems I had.

RMS-Chef 17 Oct 2005 23:40

Quote:

Originally Posted by christianb
* christianb clicks install

Sorry for all my trouble - it appears that there was an issue with the upgrade to 3.5 that caused the issue. I had to revert a style footer, then put the modified footer right back in there (very silly if you ask me). That fixed the problems I had.

Glad to hear it. :)

GuaRRand 28 Oct 2005 08:06

2 Attachment(s)
Nice skin...although some icons arent really made for a dark skin, so you see those white lines around them and the tree text is very grey, which makes it hard to read...which are both common "problems" with dark skins

But definatly the best free dark skin out there.


All times are GMT. The time now is 03:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.