vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=304325

joeychgo 09 Nov 2013 13:48

Ah, gotcha... Ok, it works that way. I thought they opened. I also found out that the "title" search, searches the body of the text also.

ozzy47 09 Nov 2013 13:49

Ok I will check out the Title search as soon as I get a chance. :)

joeychgo 09 Nov 2013 13:52

1 Attachment(s)
There is a problem with pagination also...
See the screenshot. It should be showing 15 results but only showing 4.


(sorry, don't mean to be a post) :)

ozzy47 09 Nov 2013 13:56

Are you sure there is more than 4 PM's with joey in the title?

joeychgo 09 Nov 2013 14:00

Look at the search results number on the screenshot.

Also, as I said above, title searches the body also. 'joey' isn't in any of those titles

ozzy47 09 Nov 2013 14:03

Ok cool, I will check that out as well as the other issues, thanks for reporting.

Judith2 09 Nov 2013 14:42

Quote:

Originally Posted by ozzy47 (Post 2459385)
What page is that showing up on? What version of PHP and vBulletin are you running?

On Forums! I run vbulletin 4.2.1 and PHP 5.2.6



By the way I have the same Problem like joeychgo

http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1383991938

Can everyone see it, or only admins??

ozzy47 09 Nov 2013 14:56

Ok I'll check out the errors, for the link, you can fix it in the Navigation Manager. Only users in the groups you set in the options will be able to see / use the link.

joeychgo 09 Nov 2013 14:57

You set the usergroup permissions in the ACP> Settings --> Options --> PM Spy

Mariner1 09 Nov 2013 17:21

How do i fix the link in Navigation Manger pls,theres nothing there regarding pm spy

ozzy47 09 Nov 2013 18:39

Edit the link in the Navigation Manager and change the title to PM Spy,you probably got the mod before I corrected the product XML.

ozzy47 09 Nov 2013 18:47

Quote:

Originally Posted by Judith2 (Post 2459424)
On Forums! I run vbulletin 4.2.1 and PHP 5.2.6



By the way I have the same Problem like joeychgo

http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1383991938

Can everyone see it, or only admins??

Can you PM me with a full Admin account, I am unable to replicate the errors you posted in post #5, I can try and debug it on your site since it is happening there.

ozzy47 09 Nov 2013 19:03

Quote:

Originally Posted by joeychgo (Post 2459417)
Look at the search results number on the screenshot.

Also, as I said above, title searches the body also. 'joey' isn't in any of those titles

Weird, I am unable to replicate the pagination issue, no matter what I select it shows the proper amount of listings.

Looking at the search issue, it seems it is supposed to search the title and message, you would think not though as the search input box is below the title, so maybe in a updated version, I could change the title heading to Title / Message

Mariner1 09 Nov 2013 19:29

Ok ive redownloaded and reinstalled it,still nothing in navigation manager im afraid

ozzy47 09 Nov 2013 19:31

Quote:

Originally Posted by Mariner1 (Post 2459472)
Ok ive redownloaded and reinstalled it,still nothing in navigation manager im afraid

Can you PM me a admin account, and a link to your site, and I will see what is going on with it.


All times are GMT. The time now is 03:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.