vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Skyrider 26 Sep 2011 15:25

Can I use this to stop bots on posting on the forums as guests?

ForceHSS 26 Sep 2011 15:42

Quote:

Originally Posted by FF|Skyrider (Post 2250192)
Can I use this to stop bots on posting on the forums as guests?

Best not to allow guests to post in the first place. This will not stop bots from posting as a guest as it only stops them from registering

ForceHSS 26 Sep 2011 15:44

Quote:

Originally Posted by Ath3na (Post 2250159)
Hi All,

I just installed this great looking mod on our forum three days ago as we have started to have the odd spammer show up.

A friend tried to register last night and she was denied registration.

"Spam-O-Matic Tagged username - Sarah - Spammer Found and rejected."

I have checked the stopforumspam database and there are loads of entry's for the name Sarah.

I know I can turn off the username check but I think it's a good idea. Am I doing something wrong? Surly a user with the name Sarah should be able to register?

We are on the latest 4.1.6 VB

Thanks for any assistance :up:

I have the name part disabled and it works fine as a bot is not just checked on there name when registering

swiftor 26 Sep 2011 22:04

So this is preventing some legit users from signing up - is there a way I can whitelist particular IP's?

Skyrider 27 Sep 2011 08:14

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2250198)
Best not to allow guests to post in the first place. This will not stop bots from posting as a guest as it only stops them from registering

We have a special guest section for people who are having issues with the forums. But a lot of bots post there as well, hence the question.

TeknoSounds 27 Sep 2011 11:04

Quote:

Originally Posted by FF|Skyrider (Post 2250459)
We have a special guest section for people who are having issues with the forums. But a lot of bots post there as well, hence the question.

most bots post links, should limit the # of url links the guest group can post.

Mark spammer in blog or profile?
by rEd86
27 Sep 2011 13:20

1 Attachment(s)
Greetings.

Congrats on a great tool. A couple of observations:

1) Spammers are getting smarter and coming in after a failed attempt from another IP address. If you look at our logs:

http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1317125596

you will see a couple of users that tried to get in and failed with a spammer IP address. They then connect via a different IP address that isn't YET flagged in the system and can get in. (geraldevens and JohnAdams even used the same IP address 112.206.138.240) I would think that once a user attempts to get in via a failed IP address, the email address they attempted to connect with would be added to the database so that any future attempts would be prevented. (as well as adding IP addresses from bad email addresses) If when geraldevens tried a second time, the system knew he was a spammer, the IP address of his second attempt (112.206.138.240) would have been logged as well. Not only would he have not made it in, but JohnAdams would not have made it in either.

2) Is there a way to manage/report spammers from a user profile? From the documentation it looks like the only way to report a spammer is through the forum post moderation tools. What about spam that post in a Blog and not a forum? How do I mark that user as a spammer? (sorry if it's been answered, but I couldn't find any insights in the 80+ pages of thread) Having a tool in the user profile to mark them as a spammer would be useful. We want to contribute to the KB of spammers on the StopForumSpam site.

Anyway, thanks for building this tool. A site I help admin has been targeted by spammers and this tool is helping fight those attacks. (it would even be better if the previously mentioned items were incorporated into the product) :)

Cheers!

--Ed

ForceHSS 27 Sep 2011 15:30

flag there user name or email to http://www.stopforumspam.com

rEd86 27 Sep 2011 18:32

I did that for the three that passed but it's going to be hard to keep it up without a quick way to do so from the offending user profile or blog post.

--Ed

TeknoSounds 27 Sep 2011 20:13

Quote:

Originally Posted by rEd86 (Post 2250515)
Greetings.

Congrats on a great tool. A couple of observations:

1) Spammers are getting smarter and coming in after a failed attempt from another IP address. If you look at our logs:

you will see a couple of users that tried to get in and failed with a spammer IP address. They then connect via a different IP address that isn't YET flagged in the system and can get in. (geraldevens and JohnAdams even used the same IP address 112.206.138.240) I would think that once a user attempts to get in via a failed IP address, the email address they attempted to connect with would be added to the database so that any future attempts would be prevented. (as well as adding IP addresses from bad email addresses) If when geraldevens tried a second time, the system knew he was a spammer, the IP address of his second attempt (112.206.138.240) would have been logged as well. Not only would he have not made it in, but JohnAdams would not have made it in either.

2) Is there a way to manage/report spammers from a user profile? From the documentation it looks like the only way to report a spammer is through the forum post moderation tools. What about spam that post in a Blog and not a forum? How do I mark that user as a spammer? (sorry if it's been answered, but I couldn't find any insights in the 80+ pages of thread) Having a tool in the user profile to mark them as a spammer would be useful. We want to contribute to the KB of spammers on the StopForumSpam site.

Anyway, thanks for building this tool. A site I help admin has been targeted by spammers and this tool is helping fight those attacks. (it would even be better if the previously mentioned items were incorporated into the product) :)

Cheers!

--Ed

Apparently for that spammer, only their first IP had been flagged so far, neither their username or email or new IP had been caught yet so far. This is the case of a new spammer, and will occasionally happen.
There used to be a feature of reporting a user from inside the AdminCP, it that was taken out with the latest version, but has been promised to us again in the next.

Patience is a virtue around here...sometimes mods don't get updated for a long while :(

rEd86 27 Sep 2011 21:33

Quote:

Originally Posted by TeknoSounds (Post 2250624)
Apparently for that spammer, only their first IP had been flagged so far, neither their username or email or new IP had been caught yet so far. This is the case of a new spammer, and will occasionally happen.

But when the system checked, we sent all three parameters to be verified, right? (username, email address & IP Address) I would think that if one of those parameters set off a spam flag, then the others would be added to the database. So in this example, when geraldevans hit us from a spammer ip address (64.20.45.178) then their email address would be considered a spammer and added to the system. (or at least a higher probability of a spammer)

The fact that we submitted their name/email from a second IP address within 5 minutes should have confirmed that was the case.

Are there fall-outs that I am not aware of as to why one wouldn't want to be aggressive like this?
Quote:

Originally Posted by TeknoSounds (Post 2250624)
There used to be a feature of reporting a user from inside the AdminCP, it that was taken out with the latest version, but has been promised to us again in the next.

Patience is a virtue around here...sometimes mods don't get updated for a long while :(

I understand how that works. I am VERY appreciative of what's been done and patiently await any new releases...

--Ed

TeknoSounds 28 Sep 2011 04:49

Quote:

Originally Posted by rEd86 (Post 2250647)
But when the system checked, we sent all three parameters to be verified, right? (username, email address & IP Address) I would think that if one of those parameters set off a spam flag, then the others would be added to the database. So in this example, when geraldevans hit us from a spammer ip address (64.20.45.178) then their email address would be considered a spammer and added to the system. (or at least a higher probability of a spammer)

The fact that we submitted their name/email from a second IP address within 5 minutes should have confirmed that was the case.

Are there fall-outs that I am not aware of as to why one wouldn't want to be aggressive like this?

I understand how that works. I am VERY appreciative of what's been done and patiently await any new releases...

--Ed

It doesn't auto-flag spammers, it just compares them to what's already in the database. In order to add more information to the SFS database it must be when you mark them as a confirmed spammer. But right now it just checks to see if something is listed in the DB then if so marks them as failed, it doesn't submit any more information to SFS.
Perhaps its something the devs would consider.

exportforce 30 Sep 2011 13:44

is it fully compatible to 4.1.5 ?

rolfw1 30 Sep 2011 16:06

Quote:

Originally Posted by FF|Skyrider (Post 2250459)
We have a special guest section for people who are having issues with the forums. But a lot of bots post there as well, hence the question.

I have a list of keywords which will detect most bot posts, but in our site access section where guests can post, everything goes into a moderation queue just to be safe.

Getting 500 error on post
by LCManager
30 Sep 2011 21:29

Hello,

I installed spam-o-matic last night and discovered when I attempt to post something or reply to a post I get

The website encountered an error while retrieving http://www.(mydomain).com/forums/new...ostthread&f=21. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

500 (Internal Server Error)

I also get a pop up saying something like are you sure you want to leave this page.

As soon as I disable it everything's back to normal.

Using v4.1.6 and get same thing on Mozilla, Chrome, and IE.

Any help would be appreciated.

dustoff99 30 Sep 2011 21:39

Quote:

Originally Posted by exportforce (Post 2251606)
is it fully compatible to 4.1.5 ?

Yes

vBTwist 01 Oct 2011 14:03

Works great! :up:

prandah 01 Oct 2011 17:45

hello
this plugin delete member
or just baned member ?

SPEEDKILLZ 02 Oct 2011 02:01

like it but i was testing it out after seeing it already blocked 5 spammers and it wouldnt let me register??? whats going on with that any help??

prandah 02 Oct 2011 11:26

Quote:

Originally Posted by SPEEDKILLZ (Post 2252165)
like it but i was testing it out after seeing it already blocked 5 spammers and it wouldnt let me register??? whats going on with that any help??

same with me
any way how to disable moderate thread
i have disable it, but still need validation :)

JSG 03 Oct 2011 22:39

Noob question:

I have the product installed and all the options set correctly but on the bottom it is grayed out, any ideas?

HMBeaty 03 Oct 2011 22:46

Quote:

Originally Posted by JSG (Post 2252875)
Noob question:

I have the product installed and all the options set correctly but on the bottom it is grayed out, any ideas?

If by grayed out, you mean there's nothing under: Spam-O-Matic Statistics, that's because you haven't had it installed long enough to list any stats there. Once it starts blocking spammers, you'll start seeing the stats

SPEEDKILLZ 06 Oct 2011 21:10

any help yet on my question? when i enable this product it wont let anyone create an account (even me)???

ForceHSS 08 Oct 2011 21:43

Quote:

Originally Posted by SPEEDKILLZ (Post 2254055)
any help yet on my question? when i enable this product it wont let anyone create an account (even me)???

StopForumSpam: Username Check = Disabled

Not appearing in Settings/Options
by T2020T
09 Oct 2011 12:22

I uploaded files, imported xml file via cpanel.
Installation instructions say

3.1. You can edit plug-in options at: AdminCP -> Settings -> Options ->

GlowHost - Spam-O-Matic


It doesn't appear in Admincp / Settings /

CharlieDelta 09 Oct 2011 14:53

Quote:

Originally Posted by T2020T (Post 2255060)
I uploaded files, imported xml file via cpanel.
Installation instructions say

3.1. You can edit plug-in options at: AdminCP -> Settings -> Options ->

GlowHost - Spam-O-Matic


It doesn't appear in Admincp / Settings /

Ensure you have uploaded all files correctly. Sounds like you missed one. Re-upload all files.

Ricsca 09 Oct 2011 20:39

1 Attachment(s)
i have installed this mod on my forum 4.1.5, but I can not change or create new post

and on menu of admin it's not appear:

Attachment 133621

thank you

ForceHSS 10 Oct 2011 02:46

looks like you have not installed all file right

T2020T 10 Oct 2011 09:38

Quote:

Originally Posted by CharlieDelta (Post 2255094)
Ensure you have uploaded all files correctly. Sounds like you missed one. Re-upload all files.

You were right...thanks.

<smacking forehead>

Ricsca 11 Oct 2011 08:51

Quote:

Originally Posted by Ricsca (Post 2255216)
i have installed this mod on my forum 4.1.5, but I can not change or create new post

and on menu of admin it's not appear:

Attachment 133621

thank you

Please hel me
the mod not function on my board

Thank you

TeknoSounds 11 Oct 2011 16:35

Quote:

Originally Posted by Ricsca (Post 2255819)
Please hel me
the mod not function on my board

Thank you

Uninstall the mod entirely. Delete any uploaded files you did. Then reinstall and reupload everything, with paying special attention to all install instructions and file locations.

ellinofatsa 12 Oct 2011 11:11

hi i have instal this mod bud now the if a new menber make register on my board he can log in my forum without make email confirmation!!!!
please any help?i have the option email confirmation to yes in admin cp.
you can make a test in my forum
http://www.ellinofatsa.info

if i disable this mod all works fine i have vb4,1,7

Neo_Angelo 12 Oct 2011 20:50

great mod but for some reason posts your links twice in the footer i have two "Web hosting" links next to each other in my footer.

ForceHSS 12 Oct 2011 23:27

Quote:

Originally Posted by Neo_Angelo (Post 2256421)
great mod but for some reason posts your links twice in the footer i have two "Web hosting" links next to each other in my footer.

you must have something messed up as I have never had that problem

TeknoSounds 13 Oct 2011 05:17

Quote:

Originally Posted by Neo_Angelo (Post 2256421)
great mod but for some reason posts your links twice in the footer i have two "Web hosting" links next to each other in my footer.

check your settings. Theres options to place a link back and you'll need to disabled one or all of them.

dr.tawy 15 Oct 2011 20:43

Amazing Mod

Installed

FannBlade 15 Oct 2011 21:43

Quote:

Originally Posted by dr.tawy (Post 2257543)
Amazing Mod

Installed

Ditto! Work perfectly.

Thanks

Sax on the Web 18 Oct 2011 23:56

I installed the Spam-O-Matic 2.0 and it prevented all new posting on my forum. Had to disable it.
Where can I find the v.1 I had before?

techanalyst 19 Oct 2011 01:53

You need to tweak the settings

VBUsers 19 Oct 2011 05:15

works great so far. Any way we can label spammers other than just posts ?

Megaboost 19 Oct 2011 14:40

This has to be the most needed mod in the history of vBulletin... Just Awesome and saves me lots of precious time. Many Many Thanks to the developer and a donation in way of thanks is on its way after this post.

Works 100% with askimet on my vb4.1.7

Keep up the Fantastic work.

cedwards 19 Oct 2011 20:51

Added this mod, however, how can I view statistics privately. I do not care to show off to my members the statistics of Spam-o-matic however would love to have them available to just myself and my admins.

Megaboost 19 Oct 2011 22:42

Quote:

Originally Posted by cedwards (Post 2259053)
Added this mod, however, how can I view statistics privately. I do not care to show off to my members the statistics of Spam-o-matic however would love to have them available to just myself and my admins.

You can view the details through your Admincp under Statistics & Logs/GlowHost - Spam-O-Matic logs

No members should be able to view through your admincp unless you have given them admin access permissions.

popular 20 Oct 2011 20:27

Is there a way to limit this mod to only administrators?

popular 22 Oct 2011 01:28

Just wanted to clarify further what I meant. I only want administrators to be able to use the User Action Function where you can either Ban/Remove Users including threads, posts, pms, etc. Is it possible to do this? Is there no way to set which MODs I want to have this function available for?

Megaboost 22 Oct 2011 02:04

If you are worried about your members adding other members to the list then make sure you protect the members groups from within the glowhost settings.

Since I've Installed it and signed up to both akismet.com and StopForumSpam.com It's caught every bad registration so far so I would definately recommend you sign up for both Keys and then enter them into your glowhost settings.

popular 22 Oct 2011 03:14

I feel uncomfortable giving all mods the ability to physically delete posts/threads/pms with just one click. So there isn't a way to set this to Admin use only?

almannai 22 Oct 2011 14:15

Great mod you got here..

Thank you for sharing

fly 24 Oct 2011 12:58

I'm getting Visitor message spam now. Can I request that be added to the next version?

cedwards 24 Oct 2011 16:03

Quote:

Originally Posted by Megaboost (Post 2259103)
You can view the details through your Admincp under Statistics & Logs/GlowHost - Spam-O-Matic logs

No members should be able to view through your admincp unless you have given them admin access permissions.

Yes but that gives me all the detailed info. I would have to go through it manually and count up each one for a summary. If I turn it on, It will publish the stats to my Board Statistics section that is open for public view but I don't want to advertise how many I have stopped to the public, just to my self.

I guess I can just manually count it, just dont understand why there is only a public summary page and not a summary page in the admin center.

DannyITR 25 Oct 2011 16:25

Almost every day I have a post that I cannot approve no matter what. It has to be physically removed. Why does this keep happening.

baileyjojoms 26 Oct 2011 21:02

I have had this installed for about 4 months now. In this past week alone it has prevented 197 spammer registrations. Using VB 4.1.7! Keep up the great work!

StonePilot 27 Oct 2011 20:35

Quote:

Originally Posted by caracena (Post 2194863)
BTW what I don't know is what will happen to that specific user from now on. If his IP, address and username was sent to the spammers DBs, I think you will have to go to each one of those two sites and send a letter to their webmasters or something. I didn't see any "send good infor about this user to spammers lists" button anywhere in this addon.

I never did this, but I still have the database backup. Is there anyway to insert the threads and posts from that user back into the database? Maybe use the new user ID for the member?

It's about 10,000 posts and some of the threads were very good topics.

DannyITR 27 Oct 2011 21:10

Anyone else have the problem of posts you can't approve?

fusionpot 27 Oct 2011 22:45

all i see on the bottom of my forums is

Spam-O-Matic StatisticsSpam-O-Matic Statistics

no stats at all, will they show up once i block spam or should it show 0 for all the groups?

ForceHSS 27 Oct 2011 23:35

it will start to show stats when a user is blocked trying to register

orangefive 28 Oct 2011 21:56

Marked as installed @ www.thewoollybacks.co.uk vb 4.1.7 - thanks!!!

Mr Peabody 28 Oct 2011 22:28

Quote:

Originally Posted by DannyITR (Post 2262116)
Anyone else have the problem of posts you can't approve?

No but I do have a problem where no matter what "Auto-Moderation: URL Count" is set to IE I've got it set to 5, it still adds new users to the moderation cue even if they only post 1 link.

orangefive 29 Oct 2011 00:39

Are there logs anywhere? Only installed tonight and got 3 already so would like to see proof - not dissing the mod at all but would like to be able to report.

orangefive 29 Oct 2011 00:43

ignore my previous post - all sorted now and this mod rocks!!!!

Megaboost 29 Oct 2011 01:56

This works fine on my 4.1.7 and finds spammers almost every day. This is such an Awesome Mod.

Antolio 31 Oct 2011 17:24

I'm having trouble.. It's counting EVERYTHING as spam?

charlesr 03 Nov 2011 18:31

Has anyone tried installing this fresh on 4.1.7?

I've just set up a test instance for 4.1.7 and all my other products work so far, but this one gives the following when I try and import the xml file (after having uploaded the relevant folders):

EDIT: I get the same error for the limited guest viewing product. I can't see anything wrong though - I have MyISAM as my default storage engine (I actually don't have InnoDB at all). I'm off to check the manual (mysql version 5.5.16), but if anyone has any ideas in the mean time, please post away.

EDIT2: The 5.0 manual suggests TYPE is deprecated and it should say ENGINE, but that TYPE is supported. There is no mention of TYPE in the 5.5 manual.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


FannBlade 03 Nov 2011 19:07

I'm running it on 4.1.7 with no problems. Loaded right up and works very well for me.

charlesr 04 Nov 2011 09:52

Changing TYPE to ENGINE in a few places in the XML before import worked fine.

GossipAll 04 Nov 2011 10:08

Im running it on 4.1.7 for quite sometime now and it's a wonderful hack. The only thing which bothers me is that it sometimes stops genuine people from registering, only because the username they try to register is flagged :(

tonyDD 04 Nov 2011 17:14

Hi

I wonder if anyone would be kind enough to help.
I have been handed our companies forum to look after and im stuck trying to install this as im a complete newb.

I have downloaded but i cant seem to upload to vbulletin 4.17. I point to the cpnav_glowhostspamomatic.xml and vbulletin reports inavlid file specified. I have tried to follow the instructions in the zip but not sure where to put the other files using filezilla as the forum was installed by global gold and again im a useless newb.

Any help would be superb and help me save a few hours of my day on spam.

regards and thanks

ToddG 05 Nov 2011 07:16

Just installed at our forum today running 4.1.7 patch 1, caught 8 spammers already and allowed legitimate registrants in without a hassle. We've been able to turn off manual moderation of new members. Great mod. Thanks GlowHost!

Bejecas 05 Nov 2011 13:52

Hi!

Is there any way i can change (translate) the information on my main forum about the spammers tas were denied registration?
I tryed in the phrases search and nothing... Can i find it on cms? Theme? Where?

Many thanks forthe time and its a great plugin!

tonyDD 06 Nov 2011 01:49

got it installed now,hope it does the job

polle 06 Nov 2011 14:56

It seems this breaks 4.1.7 patch 2.

I get blank pages when posting new threads or reply to old ones.

Thanks.

Ross L 06 Nov 2011 15:10

Quote:

Originally Posted by polle (Post 2264973)
It seems this breaks 4.1.7 patch 2.

I get blank pages when posting new threads or reply to old ones.

Thanks.

I updated to 4.1.7 PL2 yesterday and it works fine with it :D

polle 06 Nov 2011 15:27

Quote:

Originally Posted by Ross L (Post 2264977)
I updated to 4.1.7 PL2 yesterday and it works fine with it :D

If I activate it, I can't post anything, after I click send when I start a thread or reply, I get a pop up telling me "are you sure you want to leave" and after I click ok, I get a blank page.

Nothing gets posted...

Deactivating it solves the problem.

Anyone ?

rolfw1 06 Nov 2011 15:44

Can't replicate your problem polle, I'm running 4.1.7 PL2 and there is no change to the operation.

polle 06 Nov 2011 16:12

Quote:

Originally Posted by rolfw1 (Post 2264986)
Can't replicate your problem polle, I'm running 4.1.7 PL2 and there is no change to the operation.

Strange, the same happened to me when upgrading from 4.1.6 to 4.1.7, but I had an outdated [GlowHost] Spam-O-Matic, I updated it and everything fine.

Now from 4.1.7 to 4.1.7 patch 2, the same, blank pages and alerts when trying to post, reply, erase a message, etc...

So definitely there's something.

FannBlade 06 Nov 2011 16:41

I too have upgrade to latest patch and all works fine on my end. Good thing I'm not sure how I would live without it.

polle 06 Nov 2011 16:55

I uploaded everything again and now its working :)

Thanks.

tonyDD 06 Nov 2011 17:55

polle how did you get around this? When the plug ins are active i get blank pages when someone tries to sign up or post and i have to deactivate the spam-o-matic plug ins

many thanks for any help

polle 06 Nov 2011 18:04

Quote:

Originally Posted by tonyDD (Post 2265055)
polle how did you get around this? When the plug ins are active i get blank pages when someone tries to sign up or post and i have to deactivate the spam-o-matic plug ins

many thanks for any help

That was happening to me as well.

Download it and upload the files, so installing it again fixes the problem.

Hope it helps.

tonyDD 06 Nov 2011 19:01

Hi

many thanks, uploaded the folders again and now its working. One more question, is there any way to remove certain tagged usernames from Spam-o-matic is this a local list i can edit or stored at Spam-o-matic or something?

Thanks again peeps

sportsfroma2 06 Nov 2011 19:07

I upgraded from vbulletin suite 4.1.4 to 4.1.7 PL2 yesterday, no issues whatsoever related to spam-o-matic / blank pages, etc...

the annoying "are you sure you want to leave" prompt is something I experienced in 4.1.4, and fixed it/disabled it using a suggestion here:
http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12548

polle 06 Nov 2011 19:17

Quote:

Originally Posted by tonyDD (Post 2265076)
Hi

many thanks, uploaded the folders again and now its working. One more question, is there any way to remove certain tagged usernames from Spam-o-matic is this a local list i can edit or stored at Spam-o-matic or something?

Thanks again peeps

You're welcome, in the other thing I have no idea, lets hope someone else share that with you.

ForceHSS 07 Nov 2011 00:10

Quote:

Originally Posted by tonyDD (Post 2265076)
Hi

many thanks, uploaded the folders again and now its working. One more question, is there any way to remove certain tagged usernames from Spam-o-matic is this a local list i can edit or stored at Spam-o-matic or something?

Thanks again peeps

DELETE FROM `glowhostspamomatic_remotecache` WHERE (`data`='put in user name here')

tonyDD 07 Nov 2011 13:06

Many thanks.Sorry im a newb, where would that reside?

Thanks again all that have helped.

ForceHSS 07 Nov 2011 13:24

admincp/Maintenance/Execute SQL Query/Manual Query

tonyDD 07 Nov 2011 13:43

Many thanks for that, mmmm get a pop up stating i am not authorised to execute SQL queries.
What joy lol.

tonyDD 07 Nov 2011 13:50

o.k sorted the query prob, updated config php with
$config['SpecialUsers']['canrunqueries'] = 'x';

...with x being your userid number

tonyDD 07 Nov 2011 13:53

So i just paste this text into teh query box but include username?
DELETE FROM `glowhostspamomatic_remotecache` WHERE (`data`='put in user name here')

Many apologies in advance for being a pain, as i say im trying to learn so need spoon feeding for a while.

neparker 07 Nov 2011 18:13

I'm getting the following error when you try to comment or make a post in the forum after installing this mod, I don't want to uninstall either:

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_dm_threadpost.php(761) : eval()'d code on line 17

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/stufftos/public_html/forums/includes/class_dm_threadpost.php(761) : eval()'d code on line 17

Please help.

ForceHSS 08 Nov 2011 02:11

Quote:

Originally Posted by tonyDD (Post 2265334)
So i just paste this text into teh query box but include username?
DELETE FROM `glowhostspamomatic_remotecache` WHERE (`data`='put in user name here')

Many apologies in advance for being a pain, as i say im trying to learn so need spoon feeding for a while.

yes just put it in that box change the "put in user name here" with the user name you want to remove from the list then click continue

RS25com 09 Nov 2011 15:54

Request: When banning a user, allow us to report them. I have many members who sign up just to link to their home page, but make no posts. Therefore, I cannot select their posts as spam and then report/ban them.

xxducatixx 10 Nov 2011 03:31

Hi,

I installed s per instruction and having some problems posting on the forum now. Would anyone in here kind enough to lend a hand please?

I get this message when I try to post.

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions_newpost.php(466) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/andrewch/public_html/includes/functions_newpost.php(466) : eval()'d code on line 5

ForceHSS 10 Nov 2011 04:55

make sure the file is uploaded to the right folder

tonyDD 10 Nov 2011 19:06

thankyou!!

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2265538)
yes just put it in that box change the "put in user name here" with the user name you want to remove from the list then click continue


HHelp1 10 Nov 2011 22:26

Will this mods against the unwant bots too ?

ForceHSS 11 Nov 2011 02:15

Quote:

Originally Posted by HHelp1 (Post 2266713)
Will this mods against the unwant bots too ?

this is what this mod does

maxicroma 11 Nov 2011 03:15

i have to that error when i try to upload the product-glowhostspamomatic.xml

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


HMBeaty 11 Nov 2011 03:18

Quote:

Originally Posted by maxicroma (Post 2266812)
i have to that error when i try to upload the product-glowhostspamomatic.xml

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1365

usuyusu 12 Nov 2011 13:04

Hi my friends....

Any one knows how can I report StopForumSpam a spammer ONCE he is allready put in the Spammers group?

I'll try to explain better:

I detect a spammer in the same moment is is registering, so there is no ONE post from him. Inmediatly, I change the users group to Spammers (for example).

Is there any option in GlosHost Spam-O-Matic to report this users as spammer to the StopForumSpam database? (other than entering the users data directly in the StopForumSpam site database, obviously...)

:)

Thanx a lot to all.

LLent 12 Nov 2011 15:20

Quote:

Originally Posted by usuyusu (Post 2267249)
Hi my friends....

Any one knows how can I report StopForumSpam a spammer ONCE he is allready put in the Spammers group?

I'll try to explain better:

I detect a spammer in the same moment is is registering, so there is no ONE post from him. Inmediatly, I change the users group to Spammers (for example).

Is there any option in GlosHost Spam-O-Matic to report this users as spammer to the StopForumSpam database? (other than entering the users data directly in the StopForumSpam site database, obviously...)

:)

Thanx a lot to all.

not sure why you are trying to stop spammers trying to get in by yourself cause this is what this mod does it is automatic and the few that get in you go to your thread tools and go through process which report it to stop forum spam ....this mod is the best there is imo this has saved me and my staff at my site much time ....


All times are GMT. The time now is 03:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.