vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

rolfw1 22 Jun 2011 14:18

OK, glad you got it sorted. How long did it take to accrue over 80,000 posts in the mod queue?

Mariner1 22 Jun 2011 15:01

After installing this on 4.14 i got this error

When trying to submitt a post i get this error

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions_newpost.php(474) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/local/php52/pear') in /home/clubacts/public_html/includes/functions_newpost.php(474) : eval()'d code on line 5

Ive disabelled it for now.Any ideas whats causing this

Donkon 22 Jun 2011 15:27

Quote:

Originally Posted by rolfw1 (Post 2211269)
OK, glad you got it sorted. How long did it take to accrue over 80,000 posts in the mod queue?

Not long at all, around 10 minutes

rolfw1 22 Jun 2011 16:00

Quote:

Originally Posted by Mariner1 (Post 2211280)
After installing this on 4.14 i got this error

When trying to submitt a post i get this error

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]

The file functions_ghsom.php is missing from your includes folder, you either missed uploading it, or put it in the wrong directory.

Mariner1 22 Jun 2011 16:24

Ok ive still got the rar file i downloaded from vb,doesnt look like that file is there.

rolfw1 22 Jun 2011 16:30

Just downloaded it to check and it's in the zip file attached at the top of this page.

Mariner1 22 Jun 2011 16:37

yep got it,your right uploaded it to wrong folder.Thanks for the help

LLent 22 Jun 2011 18:27

is excellent mod keep up the geat work....works fantastic

4Play 22 Jun 2011 18:38

Again, major thanks for such an INCREDIBLE mod!

One dumb question: Where do I go to authorize Newbie posts, pics, etc. that get caught in the filter?

charlesr 23 Jun 2011 08:04

Sorry if this is already a function that I've missed, but can this compare IP addresses against those already in the banned usergroup and put new user requests that match in the moderation queue?

axelhols 27 Jun 2011 09:47

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2079786)
Reference this feature ...

New registrations are checked against the known spammer database at StopForumSpam.com. If the email, IP, or username exists in their database, the user (or bot as the case may be) is denied registration on your forums.

Using the StopForumSpam mod, we have found that blocking based upon IP address is a killer and a LOT of legitimate registrants were being blocked, so we turned OFF this option allowing the email address and user name to continue being checked.

Does your mod allow the same configuration options?

I can't really tell by your sample pic as the text is so small I can't read the AdminCP options ...

On a side note, this looks really interesting and could consolidate several methods we use now ... :)

Regards,
Badger

I am experiencing the same problem that some new members of our board are being rejected as spammers on their IP's, which are are transparent proxies or NAT gateways for thousands (in our case of South African) DSL clients.

Disabling the IP check is the solution for now but this is not ideal.

Is there a way of adding a whitelist unique to our own boards or have GlowHost developers considered an update in this regard?
That way we could add our own whitelist of IP's/networks to minimize false positives from our boards perspective.

If this has been discussed in more detail elsewhere please pass me a link.

whitey92lx 27 Jun 2011 14:39

Man this mod is HUGE! Thanks for all of your hard work!
I cant believe how persistent some of these spammers are!

Lazorbeam 27 Jun 2011 16:11

After upgrading to 4.1.4 this mod is giving the following error when trying to post, had to disable it:

Fatal error: Call to undefined function clean_options_list() in /home/stormsp1/public_html/consortium/includes/functions_newpost.php(474) : eval()'d code on line 8

Any idea? I'm thinking I did something stupid.

LVC 28 Jun 2011 12:27

Hi,

Is this mod working correctly with 4.1.4?

Also does it work with 4.1.4 internal KeyCPTCHA or is the conflict with the KeyCPTCHA mod?

I read somewhere that there was some kind of conflict with the 2 mods

Thanks

ForceHSS 28 Jun 2011 13:24

Quote:

Originally Posted by LVC (Post 2213990)
Hi,

Is this mod working correctly with 4.1.4?

Also does it work with 4.1.4 internal KeyCPTCHA or is the conflict with the KeyCPTCHA mod?

I read somewhere that there was some kind of conflict with the 2 mods

Thanks

i run both them program on 4.1.4 boards and they work well
Newbies Manager: Put New User Into Newbies Group? set this to no or your email system will not work


All times are GMT. The time now is 20:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.