vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=175549

Minitabbars 3.7 *** Tabs & Dropdown menus
by Deepdog009
08 Apr 2008 19:30

8 Attachment(s)
What this mod does is allows admins to add custom tabbars to Forumhome,,,Gallery or CMPS navbar templates... With customization you can also add it to other areas of your site...

ATTENTION:
*********
Before installing or updating,,, download and read tutorial...

Primary setup consists of uploading minitabs images folder to your forum images folder...

FIXED CMPS with better dropdown options
  1. If you want to add to your CMPS,,, You must upload minitabs images folder to your domain root...
  2. http://yoursite.com/images/minitabbar/
  3. Goto CMPS and open main options / global varible...>>> Add $var $minitabbar1 or minitabbar1 so that it will show on frontpage...save...

If you want to add to your Gallery,,, You must upload minitabs images folder to your gallery root...
http://yoursite.com/gallery/images/minitabs/

If you want to add to your Forum,,, You must upload minitabs images folder to your Forum root...
http://yoursite.com/forums/images/minitabs/

*************************************************************

Step {2}

Goto Admincp and open products and install xml plugin with admin options on/off...

Goto vbsettings at top of admincp and find Minitabs and open...

  • View options and setup URL's
  • View options and setup Tooltip text
  • View options and setup Name of each tabbar
  • View options and setup CSS color of text
  • View options and setup Color type of tabbar from over 30 colors
  • View options and setup Font family type
  • View options and setup Font size
  • View options and setup Hover color link text
  • View options and setup No hover color link text

*************************************************************

Step
{3}

Goto vbsettings at top of admincp and find Minitabbars and open...

Setup correct path so that your images will show correctly...


images/minitabs/spacer.gif = http://yoursite.com/forums/images/minitabs/spacer.gif

Place main images folder {{{ minitabs }}} = http://yoursite.com/forums/images/minitabs/

Place main images folder {{{ minitabs }}} = http://forums/images/minitabs/yoursite.com/

Second option may need customization to xml...

*************************************************************

Step {4}

Popups? This mod uses the default vbulletin dropdown menu...
Some of my other mods don't work well with vbulletin default dropdown menus... other type {Chrome}?

Adding popups code to text window...
******************************

UPDATED Dropdowns to work on all TEN minitabbars
added the ability to turn on/off all eight dropdowns...
added the ability to control register and ID names on all TEN dropdowns...



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Step {5}


Last,,, add $minitabbar1 to NAVBAR template at top under <br/>... save
Goto CMPS global/Main and add $minitabbar1 or minitabbar1 and $minitabbarpopups or minitabbarpopups to global/main and save...


*************************************************************

Ver...>>> 0.1.3
  • Added custom images insert tabbars...
  • Added total of 10 tabbars...
  • Added tutorial to help with install...

*************************************************************

Ver...>>> 0.1.4
  • Cleaned up code to 75%...
  • Fixed on/off options...

*************************************************************

Ver...>>> 0.1.5
  • Added usergroups on 9th & 10th tabbars...
  • Added dropdowns on/off per tabbar...
  • Fixed dropdown links *** Turn off if using main link...

*************************************************************

Ver...>>> 0.1.6
  • Fixed CMPS links *** setup global $var...
  • Cleaned house in Html & PHP @ 90%...

*************************************************************

Overwrite with new 0.1.6 ver....

If Overwrite causes issues,,, Uninstall ^ Re-install...

kaptanblack 08 Apr 2008 20:37

Thanks, very nice ;)

gwerzal 08 Apr 2008 21:24

Sweet trying it out now

smartwulf 08 Apr 2008 23:41

thank you so much, very sweet!

therogueforums 09 Apr 2008 00:12

Interesting concept. Downloaded, and will be testing tomorrow.

tmiland 09 Apr 2008 00:31

2 Attachment(s)
Here are som nice tabs for you all :)

G-man561 09 Apr 2008 00:34

thanks! Hopefully, this will look good on my site! :D

raagaswaram 09 Apr 2008 02:13

can it work on 3.6.8

TrikkeTalk 09 Apr 2008 02:18

Hi,

Works brilliant, even on 3.6.8, with one exeption, can't get it to work on my VBA portal page. What am I doing wrong?

Never mind, I forgot to add minitabbar1 to the VBA "Output Global Variables" :o, problem solved!!!

So, this Mod works just fine, also on 3.6.8

Zaiaku 09 Apr 2008 05:59

I wont be using this for my boards mainly becuase I not a big fan of all the colors but think this is a really nice mod.

GrendelKhan{TSU 09 Apr 2008 06:46

love the concept... but style doesn't match my board.

is it easy to make/apply different tab styles? I'm all over if so. :)

Thanks 2 ALL
by Deepdog009
09 Apr 2008 06:46

Quote:

Originally Posted by tmiland (Post 1486320)
Here are som nice tabs for you all :)

tmiland thanks for the tab images,,, I will put them in the next tab pack for tab menus...

Releasing a Inverted tabbar sets at the end of the week...

By the way U can use only same COLOR or RAINBOW for all minitabbars

Edit CSS files in clientsript so that TEXT color and size change...

Thanks 2 ALL Thanks;)

therogueforums 09 Apr 2008 09:36

I can work on a slue of tabs for you, but is it possible to have the product take the style of the tabs from the skin, like vB does with its user profile tabs?

Butcher 09 Apr 2008 12:28

nice hack but unfortunately the tabs simply won't fit any style. a better control over the tabs colour would make this far better

indie2industry 09 Apr 2008 14:13

Are there any limits to how many tabs you can have??

DDad 09 Apr 2008 14:54

Install was easy on our test forum but I couldn't get any of your colors to go with our forum. If you add some straight forward one I can use it.

I must say I like it! I'm still trying to use it!

Sure you can do that
by Deepdog009
09 Apr 2008 15:18

Quote:

Originally Posted by GrendelKhan{TSU (Post 1486480)
love the concept... but style doesn't match my board.

is it easy to make/apply different tab styles? I'm all over if so. :)

This works with any Tabs sets,,, just upload your CSS files to clientscript folder and your images to the minitabbars folder and insert your code into options textarea and save...

*****************************************************

Several big sites are using other tab set like http://www.satelliteguys.us and others...

therogueforums that would B nice 2 have other sets 2 choice from,,, give it a go...

*****************************************************


Ddad give me your site link and I will try 2 match colors 4 you...


*****************************************************


Folks this mod isn't perfect,,, its only a minor update from my 3.6 version,,, but it does help managing your TAB SETS much easier...

  • You can turn them on or off
  • You add your own SETs if you like
  • Change font, link colors and size of text
  • U can also use vbulletin default CSS * makes tabbars expand
  • It will fit most styles with right setup

I will B releasing Inverted Tabbars update soon...:)

DDad 09 Apr 2008 15:50

This blue it's a vB color. The test site is password.
https://www.vbulletin.org/forum/external/2008/04/14.gif

???
by Deepdog009
10 Apr 2008 08:36

Quote:

Originally Posted by DDad (Post 1486754)
This blue it's a vB color. The test site is password.
https://www.vbulletin.org/forum/external/2008/04/14.gif

No problem I will create several sets that will hopefully match your styles...

Will post um by the morrow...

DDad 10 Apr 2008 08:53

Thanks I'm sure I won't be the only one using them!

TrikkeTalk 11 Apr 2008 01:01

Hi,

I was lucky one of the styles matched my forums style. I'm very happy with this mod :up:.

???
by Deepdog009
11 Apr 2008 02:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DDad (Post 1487312)
Thanks I'm sure I won't be the only one using them!

I just go back so I will start working on several different flavors...

I will post l8ter this evening...


***************************************************

TrikkeTalk I have a new update 4 this mod coming soon... I have updated Inverted tabbars 3.6 so that its much more easier than this one at the moment...

ShawneyJ 11 Apr 2008 02:50

amazing thanks.

???
by Deepdog009
13 Apr 2008 00:46

Updated with CSS options and Easier admin setup

XnaMe 01 May 2008 23:46

Hello! Someone can tell me please if this mod make something like this:
https://www.vbulletin.org/forum/external/2008/05/31.png
I mean the nav bellow buttons!
Thanks!!!

Limebean 03 May 2008 09:32

nice. once I get portal done this is going in. Cheers

???
by Deepdog009
03 May 2008 13:42

Quote:

Originally Posted by XnaMe (Post 1505102)
Hello! Someone can tell me please if this mod make something like this:
https://www.vbulletin.org/forum/external/2008/05/31.png
I mean the nav bellow buttons!
Thanks!!!


I have a NEW mod which is Tabbar Suite,,, which will help U better setting up those images... YES...

I will upload it L8ter this week when I get the bugs out...


********************************************************

Also I might update this mod one more time with better admin options...

eido 05 May 2008 13:45

how can i increase the number of tabs? (more than 8)

???
by Deepdog009
05 May 2008 13:52

Quote:

Originally Posted by eido (Post 1509226)
how can i increase the number of tabs? (more than 8)

U must edit the xml file to do that...

I will release another update with more options L8ter,,, including adding more tabbars...

I have another colors pack coming soon...

eido 05 May 2008 15:05

ok thanks, also how can i add my own colors? (my custom tab)

Jase2 05 May 2008 15:37

Nice!

Any for the default vb color?

shlomot 08 May 2008 15:34

Hello,

May I ask for timeframe status on your eagerly awaited Tabber Suite?

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1506784)
I have a NEW mod which is Tabbar Suite,,, which will help U better setting up those images... YES...

I will upload it L8ter this week when I get the bugs out...


********************************************************

Also I might update this mod one more time with better admin options...


???
by Deepdog009
11 May 2008 04:21

Quote:

Originally Posted by shlomot (Post 1512724)
Hello,

May I ask for timeframe status on your eagerly awaited Tabber Suite?

*********************************************************

OK,,,

I finished it ,,, but I forgot to add dropdowns...

It works great with any standard tabs...

Im still learning how to setup php code correctly in vbull,,, so give me till next week and I will upload...

************************************************************

Jase2,,,
vbull default tab colors??? If time permits I will create some L8ter...

shlomot 11 May 2008 04:48

Thank you for taking the time to QC such an important feature. We are looking forward to change our forum orientation after your product will be up and running.

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1515543)
*********************************************************

OK,,,

I finished it ,,, but I forgot to add dropdowns...

It works great with any standard tabs...

Im still learning how to setup php code correctly in vbull,,, so give me till next week and I will upload...

************************************************************

Jase2,,,
vbull default tab colors??? If time permits I will create some L8ter...


ShawneyJ 11 May 2008 13:29

good job ;)

BarcaMaroc 11 May 2008 14:31

thanks

peterle1 13 May 2008 07:01

Since last night, I am fiddeling around with this mod and I do have a few questions:
  • Can we have pulldown menues on all tabs?
  • The tabs don't show in vbadvanced CMPS
  • In photopost, you can see the tab names, but not the tabs

It's a nice mod and life would be much easier with using this, instead of doing it by hand.
Thanks for all the work done. :)

xlegends 13 May 2008 09:54

looks good on forum home but small problem,, in vbadvanced index page the tabs become microscopicly crunched togther.

???
by Deepdog009
13 May 2008 18:25

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1517935)
Since last night, I am fiddeling around with this mod and I do have a few questions:
  • Can we have pulldown menues on all tabs?
  • The tabs don't show in vbadvanced CMPS
  • In photopost, you can see the tab names, but not the tabs

It's a nice mod and life would be much easier with using this, instead of doing it by hand.
Thanks for all the work done. :)

**************************************************

peterle1,,,
Yes ,,, all tabs can show vbulletin default pulldowns,,, but U will have to modify your the dropdown code... I will update this so that all will have a easier time installing and making changes...

In vbadvanced they will show,,, but you will have to use global option var in CMPS options and then next upload another set of images to the MAIN root of your domain... >>> http://yoursite.com instead of http://yoursite.com/forums/...

Same with your Gallery,,, U will have to upload a set of images to that MAIN root of your gallery,,, the same as adding a style 2 your gallery...


**************************************************

xlegends,,,
I have been working on other stuff and stopped testing this one,,, but if you uploaded all images including the spacer file,,, then it should work fine,,, but it could be something else...

Check that you loaded the global option in CMPS???

**************************************************

I will do another update with better error checking and post more details on how to fix if problems with CMPS,,, Gallery or Forums...

peterle1 13 May 2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1518506)
peterle1,,,
Yes ,,, all tabs can show vbulletin default pulldowns,,, but U will have to modify your the dropdown code... I will update this so that all will have a easier time installing and making changes...

Thanks for the quick answer.
could you give me a little hint, where to put the code, to have 7 tabs with pulldown menues and not to show the 8th tab.
Thanks again for your help. :o

ecihanuysal 14 May 2008 05:04

Hi Deepdog009,

i wonder the add-on date of the tabbed suite modification (new version of this mod) ?

can u give us a appraised date?

???
by Deepdog009
14 May 2008 19:49

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1518609)
Thanks for the quick answer.
could you give me a little hint, where to put the code, to have 7 tabs with pulldown menues and not to show the 8th tab.
Thanks again for your help. :o

peterle1,,,

Adding more popups and X-out the 8th Tabbar?
  • Goto your admincp and open styles manager...
  • Goto minitabbars templates group and find this template...>>> mini_tabbars_html
  • Open template;)

What you want to do is edit the <TD id="edit here with new dropmenu name"> per tab...
Next add this code per tab so that the javascript will activate the dropdown...>>>
<script type="text/javascript"> vbmenu_register("edit here with new dropmenu name]"); </script>

Where the hec do I add the above code you say?
Look at code below and find javascript,,, thats where you will add it per tab...




Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Goto styles manager again and open minitabbars group,,, find dropdown template and open..

After that add your dropdown code into the dropdown template so that it matches your ID and REGISTER names...
??????????????

*******************
Deleting the 8th tabbar?
*******************
Open styles manager and find minitabbars group,,, open mini_tabbars_html template and look at bottom of code and delete only the end tabbar or you can comment it out with //* at the begining and *// at the end...
??????????????

peterle1 14 May 2008 21:12

Thanks a lot, I will play with it tomorrow. :)

???
by Deepdog009
15 May 2008 04:03

Quote:

Originally Posted by xlegends (Post 1518048)
looks good on forum home but small problem,, in vbadvanced index page the tabs become microscopicly crunched togther.

xlegends,,,
I found the problem and will fix it soon with new release...:eek:;)

**************************************************


peterle1,,,

I Fixed all minitabbars so that dropdowns work on all eight...
I Fixed all eight dropdown edits from admin options...


Add $minitabbar1 to NAVBAR template below <br/> at top of template...
Add $minitabbar1 or minitabbar to CMPS main options in default settings...
Save and frontpage working ok...

peterle1 16 May 2008 15:18

So I tried the last version named mini_tabbars_3.7cmps.xml, but it didn't show up.
The last mini_tabbars_3.7.x.xml works on forumhome, but not vbadvanced.

Any hints?:confused:

xlegends 16 May 2008 15:50

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1521638)
So I tried the last version named mini_tabbars_3.7cmps.xml, but it didn't show up.
The last mini_tabbars_3.7.x.xml works on forumhome, but not vbadvanced.

Any hints?:confused:


I cant get it to work on vbadnaced either, all the tabs get crunched up nicroscopic.

peterle1 16 May 2008 16:48

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1521638)
So I tried the last version named mini_tabbars_3.7cmps.xml, but it didn't show up.
The last mini_tabbars_3.7.x.xml works on forumhome, but not vbadvanced.

Any hints?:confused:

Got it, one should read, what you wrote in your first post.
Your too fast for me. :rolleyes:

But I didn't quite understood this part:
Quote:

Goto CMPS and add $minitabbar1 or minitabbar1 to global option in main options... save
Where is that?

Found it ... minitabbar1 fits best. With the $ it wont work.
Haven't got the tabs yet, but I can see the words of the tabs. I will upload the tabset ...
Works flawlessly. :)

Now I have to learn how to our old tabs with that mod ... :p

???
by Deepdog009
17 May 2008 00:51

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1521723)
Got it, one should read, what you wrote in your first post.
Your too fast for me. :rolleyes:

But I didn't quite understood this part:


Where is that?

Found it ... minitabbar1 fits best. With the $ it wont work.
Haven't got the tabs yet, but I can see the words of the tabs. I will upload the tabset ...
Works flawlessly. :)

Now I have to learn how to our old tabs with that mod ... :p


peterle1,,,
vBadvanced CMPS has a nice little option that requires the GLOBAL $var only from vBulletin so that it will process and eval onto frontpage... So I had to revamp this mod to interact with it...

By the way,,, Brian is doing a great job over at vBadvanced and he deserves much credit,,, so folks please support with KEEP the BALL rolling...:up:

Ok,,, installing the new CMPS update???
*******************************
  • Install new PLUGIN and overwrite old...
  • Upload your images to your CMPS root...
  • Goto CMPS options and open default options...
  • Look for Main Options and open...

Look for Global varibles and insert both $vars below... >>>
$minitabbar1 or minitabbar1
$minitabbarpopups or minitabbarpopups
Don't forget to hit the return carraige after each insertion...

$minitabbar1 also in navbar below <br/> at top of navbar template...

*******************************
The first $var prints out the minitabbars and the second $var adds the dropdowns...

Good Luck 2 ya!!!

peterle1 17 May 2008 05:49

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1522178)
Upload your images to your CMPS root...

I uploaded the minitabbar-folder with the images in an images directory and it works.
My first try was to upload the files only to the root of vbadvanced and this didn't work.

Photopost gallery and classifieds work without problems.

Any hints for using othe tab pictures? :o

peterle1 17 May 2008 15:32

You had a typo in tab 6 of your little pulldown demo.
I changed it.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


peterle1 18 May 2008 22:04

Here we have a mini_tabbars_html template with all tabs with pulldown menues.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


???
by Deepdog009
23 May 2008 05:50

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1522628)
You had a typo in tab 6 of your little pulldown demo.
I changed it.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



peterle1,,,
where is the typo???

Thanks 4 looking out and let me know if there's other issues... I will try to fix if time permits

peterle1 25 May 2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1528605)
peterle1,,,
where is the typo???

Thanks 4 looking out and let me know if there's other issues... I will try to fix if time permits


You wrote:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

but navbar_news_updates isn't in your Navbar dropdown titles so it breaks your demo.

You can change the titles instead.

Thanks for looking. :)

peterle1 02 Jun 2008 08:53

Maybe a dumb question, but what is the difference between this mod here and your Tabbar Suite? :confused:

???
by Deepdog009
08 Jun 2008 01:48

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1538476)
Maybe a dumb question, but what is the difference between this mod here and your Tabbar Suite? :confused:

peterle1,,,
YES there is peterle1...

The difference is that this Mod works very well with the default vBULLETIN dropdown javasrcipt... WHY???
Because it uses three images and a spacer image,,, and its inclosed within a table which allows more flexiblility to add other images without causing issues with javascipt loading...

Tabbarsuite and Invertedtabbars use TWO images to create tabbar,,, both dont work well with vBULLETIN dropdown javasrcipt,,, because they use div's and li's,,, not tables...

There are other differences with color editing and ability to make changes to CSS...

peterle1 08 Jun 2008 10:41

Quote:

Originally Posted by Butcher (Post 1486623)
nice hack but unfortunately the tabs simply won't fit any style. a better control over the tabs colour would make this far better

You can take a look at the tabs the mod offers and very easily create your own ones.
The only thing important I have found doing so, is the size of the pictures used as tabs and that there have to be three pictures for one tab.

Quote:

Originally Posted by indie2industry (Post 1486681)
Are there any limits to how many tabs you can have??

Not really, you can edit the mini_tabbars_html template and add as many tabs as you like, but you have to hard code it in the template.

peterle1 09 Jun 2008 10:47

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1543632)
Tabbarsuite and Invertedtabbars use TWO images to create tabbar,,, both dont work well with vBULLETIN dropdown javasrcipt,,, because they use div's and li's,,, not tables...

There are other differences with color editing and ability to make changes to CSS...

What do you mean by "don't work well"?
The design is different, but I haven't found any problems with the functionality of the drop down menues.

???
by Deepdog009
09 Jun 2008 19:57

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1544850)
What do you mean by "don't work well"?
The design is different, but I haven't found any problems with the functionality of the drop down menues.

peterle1,,,
Tabbarsuite and Invertedtabbars probably can work with vBulletin standard dropdown menu's,,, but after I've spent hours trying to make them work together,,, I finally gave up and found another option...CHROME DD... working ok...

vBulletin standard dropdowns work extremely well with Minitabbars... It has something to do with the image icon setup in the menu.js file...

Shazz 09 Jul 2008 04:46

I have contacted Deepdog009 about the the issue with IE7 showing this error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Im gussing its the headinclude template that comes with the plugin, but the html template is pretty big as well... Can't find whats causing this.

Hornstar 10 Jul 2008 02:52

Finally got around to installing this, it looks very good, and was easy to install. Thanks.

Manick 10 Jul 2008 07:55

Hi and thanks for a really nice mod!

Im having a bit of a problem with it thou... The links in the tabs does not work. It looks like they link to the right adress but when i click on one of them, nothing at all happens...

What can be wrong?

BR

Tommy

Robert Waanders 13 Jul 2008 19:26

I've have exactly the same problem as mentioned here above..

???
by Deepdog009
15 Jul 2008 04:16

Quote:

Originally Posted by Manick (Post 1571730)
Hi and thanks for a really nice mod!

Im having a bit of a problem with it thou... The links in the tabs does not work. It looks like they link to the right adress but when i click on one of them, nothing at all happens...

What can be wrong?

BR

Tommy


*********************************************

Shazz,,,
I've setup on my testboard and online server,,, and Im not seeing that error message.
Sorry,,, but I'm very busy with many concerns at home... What I will do is work on adding better IE,FF,Opera,Netscape and Safari support... Stay tuned;)


*********************************************


Manick,,,
Your problem with links?

It's probably the dropdowns affecting links...
Try turning dropdowns off or edit out all dropdown's in options...
Uninstall & Reinstall,,, that might do the trick...


*********************************************

mystic10 03 Aug 2008 19:11

what does cmps mean..will it not work in normal forum sorry for the silly question

peterle1 04 Aug 2008 08:12

Quote:

Originally Posted by mystic10 (Post 1590685)
what does cmps mean...

CMPS refers to:
http://www.vbadvanced.com/products.p...fo&productid=4

and this is no silly question.
vbadvanced needs some configurations which weren't in the mod some time ago.

It works in the forum, vbadvanced and photoshop - as far as I can see and I have tested it.

Fanny Annie 05 Aug 2008 14:03

Quote:

Originally Posted by Deepdog009 (Post 1575605)

*********************************************

Shazz,,,
I've setup on my testboard and online server,,, and Im not seeing that error message.
Sorry,,, but I'm very busy with many concerns at home... What I will do is work on adding better IE,FF,Opera,Netscape and Safari support... Stay tuned;)


*********************************************


Manick,,,
Your problem with links?

It's probably the dropdowns affecting links...
Try turning dropdowns off or edit out all dropdown's in options...
Uninstall & Reinstall,,, that might do the trick...


*********************************************


it isnt the dropdown links this has issues on vbadvanced - some links do not work even when linked correctly but as soon as you deactivate dropdown they work, in other words the standard links via the tab will work when dropdowns are deactivated but things go strange when dropdown is activated even when they are correct....................

???
by Deepdog009
07 Aug 2008 17:46

Quote:

Originally Posted by peterle1 (Post 1590999)
CMPS refers to:
http://www.vbadvanced.com/products.p...fo&productid=4

and this is no silly question.
vbadvanced needs some configurations which weren't in the mod some time ago.

It works in the forum, vbadvanced and photoshop - as far as I can see and I have tested it.

Quote:

Originally Posted by Fanny Annie (Post 1591867)
it isnt the dropdown links this has issues on vbadvanced - some links do not work even when linked correctly but as soon as you deactivate dropdown they work, in other words the standard links via the tab will work when dropdowns are deactivated but things go strange when dropdown is activated even when they are correct....................

***********************************************

peterle1 & Fanny Annie,,,
Update coming...

Thanks 4 your time...


All times are GMT. The time now is 21:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.