vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

GlowHost.com 18 Feb 2011 00:08

Quote:

Originally Posted by CheeSie (Post 2163299)
Post made by a cron but having the admin user specified as the poster is still being put into the moderation queue..

What sort of a cron? Are you using vB's built-in RSS manager or something else?

Quote:

Originally Posted by ComoEstaEso-com (Post 2163779)
Just installed this on vB 4.1.2
I left the "Web Hosting" link to GhostHost.com at the footer.
Thank you very much for this mod... very much appreciated!! :)

You are welcome! Thank you too for the link :)

PBRiot 18 Feb 2011 06:00

Hi, installed it on 4.1.2, and when someone (anyone) tries to post a reply, I get the following error:

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions_newpost.php(443) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/hustlepa/public_html/pbriot/includes/functions_newpost.php(443) : eval()'d code on line 5



As soon as I disable this SOM plugin, it goes back to normal. :confused:

subzerohimself 18 Feb 2011 12:48

a big thanks for this as soon as i installed it bang it started working and got a spammer thank you works great

MISTER2 18 Feb 2011 15:06

I tried turning on the "Give Thanks" in the Copyright section however nothing shows up except for a Webhosting link in the footer section.

I tried turning off the Affiliate System to see if that was the issue, but it had no effect.

If I have both the Give Thanks, and Affiliate system enabled there is an extra line break before the Webhosting link. If I disable the Affiliate system, but keep the give Thanks active the line break goes away?

Should the Give Thanks, and Affilaite system be generating different links?

GlowHost.com 18 Feb 2011 15:17

Give Thanks or Affiliate system may not show up in the copyright section if you have other mods running that hide the copyright or have a vB license to remove the copyright. This is why there is a setting to put it in the footer links bar.

It is not recommended to run both Give Thanks and Affiliate System at the same time. But just so I can be clear, and can test, where does this line break occur, in the footer link bar or in the copyright section?

It should not make a line break in the footer links with a default install of vB, I have tested this and the only thing that happens is two links for Web Hosting appear. I have not tested the copyright section though.

Yes, they should generate a different a href if you have entered in your affiliate ID into the settings of SOM. If you enable the affiliate system and do not supply any affiliate URL then it will default to http://glowhost.com

MISTER2 18 Feb 2011 15:49

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2163960)
It is not recommended to run both Give Thanks and Affiliate System at the same time. But just so I can be clear, and can test, where does this line break occur, in the footer link bar or in the copyright section?

It should not make a line break in the footer links with a default install of vB, I have tested this and the only thing that happens is two links for Web Hosting appear. I have not tested the copyright section though.

Yes, they should generate a different a href if you have entered in your affiliate ID into the settings of SOM. If you enable the affiliate system and do not supply any affiliate URL then it will default to http://glowhost.com

That makes sense, when both were enabled the line break was occurring in the copyright section.
We don't have any mods to remove the copyright section.

kevbentz 18 Feb 2011 18:47

The latest VB release 4.1.2 seems to have removed all the SOM options from the User Manager, although the rest of it seems to be functioning normally.

TeknoSounds 19 Feb 2011 20:59

Quote:

Originally Posted by kevbentz (Post 2164041)
The latest VB release 4.1.2 seems to have removed all the SOM options from the User Manager, although the rest of it seems to be functioning normally.

user manager features were removed in the latest version of SOM, not a conflict with vB 4.1.2

OldSchoolDSL 20 Feb 2011 04:15

Finally got around to updating.

Installed & working

4.1.1

RitaW 21 Feb 2011 11:37

Quote:

Originally Posted by MISTER2 (Post 2163077)
+1 on this, I considered going back to the previous version as I used the AdminCP profile editor remove/report feature all the time to remove/report sleepers that made it through the security.

I like the new stats feature, but really miss the AdminCP remove/report tool.

In the mean time I created a Sleeper Spammer usergroup to hold all the ones that make it through. I will keep my fingers crossed that there will be an update with the AdminCP remove/report tool.

Same here. It was really handy. Would be great to have it re-enabled.
Great program though.

kevbentz 21 Feb 2011 13:34

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2162315)
Its been removed because there were too many conflicts and we wanted to get version 2 released. If there are enough requests for it we can look in to re-enabling it.

I'd like to see it put back in. I do not put new registrants in their own user group and am able to pick out spammers by their names (since none of them actually enter a real name, or even one resembling one). Unless I'm using it incorrectly, there is no way to ban/remove them and report them until after they make their first post.

kevbentz 21 Feb 2011 13:36

After banning/deleting posts and reporting, I see this error at the top of the forums (I put the xxx/xxx in there):

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: navbar in [path]/includes/functions.php on line 4097

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /xxx/xxx/public_html/includes/functions_ghsom.php(1067) : eval()'d code on line 4

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: glowhostspamomatic_bsc in [path]/includes/functions.php on line 4097

GlowHost.com 21 Feb 2011 19:32

Quote:

Originally Posted by kevbentz (Post 2164935)
I'd like to see it put back in. I do not put new registrants in their own user group and am able to pick out spammers by their names (since none of them actually enter a real name, or even one resembling one). Unless I'm using it incorrectly, there is no way to ban/remove them and report them until after they make their first post.

I don't think most or many people use their names as a forum username, at least on most boards.

We are going to bring back the user banning option in version 2.5. It will be a couple months though as we are working on other projects at this time.

Quote:

Originally Posted by kevbentz (Post 2164936)
After banning/deleting posts and reporting, I see this error at the top of the forums (I put the xxx/xxx in there):

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: navbar in [path]/includes/functions.php on line 4097

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /xxx/xxx/public_html/includes/functions_ghsom.php(1067) : eval()'d code on line 4

Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: glowhostspamomatic_bsc in [path]/includes/functions.php on line 4097

Sounds like a conflict with another mod or a problem with a customized template.

Quote:

Originally Posted by PBRiot (Post 2163852)
Hi, installed it on 4.1.2, and when someone (anyone) tries to post a reply, I get the following error:

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions_newpost.php(443) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/hustlepa/public_html/pbriot/includes/functions_newpost.php(443) : eval()'d code on line 5



As soon as I disable this SOM plugin, it goes back to normal. :confused:

Make sure you have uploaded the files exactly as described in the readme file for this mod. Sounds like you did not upload a file to the correct location.

sweetguy2004 21 Feb 2011 19:44

hey thanks buddy! nice hack but can you tell me how to stop threads & post to get moderated
its totally wastage of time to approve threads everyday.

GlowHost.com 21 Feb 2011 20:00

Quote:

Originally Posted by sweetguy2004 (Post 2165100)
hey thanks buddy! nice hack but can you tell me how to stop threads & post to get moderated
its totally wastage of time to approve threads everyday.

Check your settings for this mod. You should not need to be moderating posts every day. You can even completely disable moderation functions if you like.


All times are GMT. The time now is 18:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.