vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=325166

(Closed - Pls ignore) A modification is breaking my forum blocks
by chloe101
29 May 2017 06:12

SOLVED. Operator error. Please ignore

Hi, In VB 4.2.4, my forum blocks don't appear to guests/unregistered members. I've narrowed the problem down to an add-on using //define('DISABLE_HOOKS', true); in the config file because the forum blocks appeared to unregistered users when I did that.

Once I re-enabled the hooks, I then disabled every single add-on manually refreshing every time until they were all disabled. The forum blocks still didn't appear.

As a precaution, I uninstalled a couple of products I wasn't using. Nothing. The forum blocks still don't appear.

I'm stumped. Any advice for next step troubleshooting?

Thank you in advance

MarkFL 29 May 2017 06:47

Do you have any active plugins not associated with a custom product, that is, they say "vBulletin" as their product?

They would be listed in the top section of the Plugin Manager.

chloe101 29 May 2017 16:01

Quote:

Originally Posted by MarkFL (Post 2587077)
Do you have any active plugins not associated with a custom product, that is, they say "vBulletin" as their product?

They would be listed in the top section of the Plugin Manager.

This is simply too embarrassing. I went to hooks and what was the first thing I saw? A hook I obviously installed called "Hide sidebar from guests". I'm so embarrassed. The lesson has sunk in. Thank you so much Mark.

MarkFL 29 May 2017 16:43

Don't feel bad...these kinds of things can happen to virtually anyone. Glad you figured it out. :)


All times are GMT. The time now is 15:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.