vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236888

deadbolt80 22 Mar 2010 19:43

ugh this is irritating :-(

Thanks Dylan

Dylanblitz 22 Mar 2010 20:02

Sorry about the problems, hope it gets worked out

deadbolt80 23 Mar 2010 02:35

Hey dylan,

I contacted my hosting company and they disabled all safe_mode all together. I checked my vB admincp settings and viewed the PHP info and it's all off. I'll try to re-install again tonight and see what happens.

now my Q to you is: If I made the entire "upload" folder into a zip file then extracted it in my forum root, would that work?

Dylanblitz 23 Mar 2010 03:45

Quote:

Originally Posted by deadbolt80 (Post 2008517)
Hey dylan,

I contacted my hosting company and they disabled all safe_mode all together. I checked my vB admincp settings and viewed the PHP info and it's all off. I'll try to re-install again tonight and see what happens.

now my Q to you is: If I made the entire "upload" folder into a zip file then extracted it in my forum root, would that work?

Can you move files from one directory to another in the tool they have you use?
If you can and it was my site, I'd feel more comfortable zipping it up, uploading it to a temp folder to unzip and move the files from there.
It should work, but I've never done it so I can't say for certain.

deadbolt80 23 Mar 2010 04:56

Quote:

Originally Posted by Dylanblitz (Post 2008554)
Can you move files from one directory to another in the tool they have you use?
If you can and it was my site, I'd feel more comfortable zipping it up, uploading it to a temp folder to unzip and move the files from there.
It should work, but I've never done it so I can't say for certain.

Yeah I can move to anywhere i want within my system files. I'll create a folder as you said and extract the "upload" folder in it. then move the folders themselves to the forum root, right?

I'll do that after work tonight... I really apologize for all this mess and trillion q's. Thanks for your help. :up:

Dylanblitz 23 Mar 2010 05:45

Quote:

Originally Posted by deadbolt80 (Post 2008573)
Yeah I can move to anywhere i want within my system files. I'll create a folder as you said and extract the "upload" folder in it. then move the folders themselves to the forum root, right?

I'll do that after work tonight... I really apologize for all this mess and trillion q's. Thanks for your help. :up:

Sounds good

not even close to having the most questions :)
Let me know if you run into any problems.

deadbolt80 23 Mar 2010 07:33

Quote:

Originally Posted by Dylanblitz (Post 2008587)
Sounds good

not even close to having the most questions :)
Let me know if you run into any problems.

I'll definitely let you know. I'm starting install now (crossing fingers lol)

deadbolt80 23 Mar 2010 07:52

I found an easier way lol. I'm buyin the license and you can install for it bro.

Just purchased.

Thank you.

Dylanblitz 23 Mar 2010 08:48

Thanks :)
Enjoy, let me know if you have any problems.

SuperGLS 24 Mar 2010 13:12

Ok, so I've tried to run the vBGarage import script and I get this error.

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 8192 bytes) in /home/elantrax/public_html/forums/admincp/garage_vbgarage_import.php on line 355

I've tried to rerun it and now I'm getting multiple entries of the same vehicle. Any ideas?

SuperGLS 24 Mar 2010 14:18

I've simply gone through and deleted all the duplicates (although I don't believe the import completed and I don't have as many vehicles as there should be). Not too worried about that.

However, when viewing in Safari 4 I get a bit of a problem on the "Browse" page. It looks like this.

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/03/18.png

Dylanblitz 24 Mar 2010 17:37

The memory error is probably because you only have a memory_limit of 16M in your php.ini file. Not sure if you are on a shared host and can modify that. If you can, I would up it a bit to like 32M or 64M

It's running out of memory and stopping the import

I hadn't checked the page in Safari, thanks for finding the error, should be an easy fix :)

ACP->Styles & Templates->Style Manager
Click Edit Templates and open garage_main
Find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add another <br /> at the end so it looks like

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That fixed it for me, let me know if it's still off for you.

nul7 05 Apr 2010 02:31

well I searched and didnt see any one that had this error..

Warning: require_once([path]/includes/garage_plugin_func.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_bootstrap.php(399) : eval()'d code on line 20

not sure what the class_bootstrap.php file is, but I don't have it and it isn't included with your down load...

Will have to uninstall for now, but would like to get this one working...any idea?

thanks

Dylanblitz 05 Apr 2010 20:36

Quote:

Originally Posted by nul7 (Post 2015909)
well I searched and didnt see any one that had this error..

Warning: require_once([path]/includes/garage_plugin_func.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_bootstrap.php(399) : eval()'d code on line 20

not sure what the class_bootstrap.php file is, but I don't have it and it isn't included with your down load...

Will have to uninstall for now, but would like to get this one working...any idea?

thanks

The plugin is looking for
includes/garage_plugin_func.php
Make sure that file is there. It's included in the download.

badawidollah 06 Apr 2010 17:11

very nice
thanks

installed for vb402


All times are GMT. The time now is 12:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.