vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236888

rcull 04 Feb 2016 02:34

Well, I finally did an uninstall and a reinstall and it did not fix it:(

Is there a Coder out there who can fix this? I would be happy to pay a qualified person familiar with the vbulletin and related products!

Can someone suggest someone?

MarkFL 04 Feb 2016 04:07

Quote:

Originally Posted by rcull (Post 2564172)
Well, I finally did an uninstall and a reinstall and it did not fix it:(

Is there a Coder out there who can fix this? I would be happy to pay a qualified person familiar with the vbulletin and related products!

Can someone suggest someone?

I would advise you to post here:

Requests for Paid Services

You will be more likely to draw the attention of those who do paid custom work. If you have never hired someone from this site, then please read this thread:

Do Your Research Before Hiring!

Dragonsys 09 Feb 2016 03:26

Quote:

Originally Posted by rcull (Post 2562613)
My Garage was originally a paid Pro version, then some years back, I had a problem and when the transition to what it is now seemed to be in question. I abandoned it, but would like to make it work again.

It was the best "Garage" program I have ever found. If someone knows of an equal, I would like to know! I would only want one that will probably be supported in the long term. That seems to be the challenge with plugins:(

I wonder if I was to simply uninstall what I have, then reimport the current code if it would work and save the vehicles.

This was a good product, but it has fallen badly over the last few years, and now it seems to have disappeared altogether.

DTO Garage is a decent replacement, but a bit overpriced IMO, and from what I can tell, it is very similar to VBGarage Pro.

Jonm 13 Feb 2016 18:59

is there a way to remove the Garage tab after getting rid of this? mines still there

Dragonsys 06 Jul 2016 14:35

Quote:

Originally Posted by Jonm (Post 2564821)
is there a way to remove the Garage tab after getting rid of this? mines still there

the tab on the profile, or in the NavBar?
NavBar: Use the Navigation Manager in ACP and delete it
Profile: Should be gone if you deleted the plugin, but if not, then delete all the extra files it added

imagedestroy()
by rcull
26 Nov 2016 14:27

I have had problems with the Garage script, probably caused by being an original paid pro user. I am trying to clean up the errors and have found and fixed some. Can anyone help me with these two?

[26-Nov-2016 15:22:51 UTC] PHP Warning: imagedestroy() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/teambuic/public_html/forums/garage_attachment.php on line 167

[27-Nov-2016 05:31:14 UTC] PHP Warning: Missing argument 12 for garage_build_front_blocks(), called in /home/teambuic/public_html/forums/includes/cron/garage_cache.php on line 179 and defined in /home/teambuic/public_html/forums/includes/garage_func_var.php on line 8558

line 167 in garage_attachement.php is:
imagedestroy($watermark);

Thanks

I found in an earlier post a solve for "PHP Depreciated":
Replace =& with =
public_html/forums/garage.php on line 130
public_html/forums/includes/cron/garage_cache.php on line 35
public_html/forums/garage_vehicle.php on line 84
public_html/forums/garage_comments.php on line 67


All times are GMT. The time now is 12:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.