vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236888

Dylanblitz 27 Feb 2010 05:45

Quote:

Originally Posted by venom2124 (Post 1992585)
Uninstalled and reinstalled all files one last time and this time it worked go figure. Will have to see if everything works as other members add there rides.

Thanks for all the help during this process.

No problem, sorry for all the problems. Glad you got it working now :)

venom2124 27 Feb 2010 05:55

Its all good been looking forward to this mod.

Dylanblitz 27 Feb 2010 06:49

Quote:

Originally Posted by cTak (Post 1992546)
Dylan, can you post product-bszopi_user_garage_vb4-2_0.xml here?

I registered on your forum but it appears I don't have access to download that.

New package is up. The xml is in the tools folder.

cTak 27 Feb 2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Dylanblitz (Post 1992603)
New package is up. The xml is in the tools folder.

Awesome works great, but seems as if the Trim is not showing up? I do see the trim is in the code but trim does not appear in the post bit.

Dylanblitz 27 Feb 2010 19:09

Quote:

Originally Posted by cTak (Post 1992912)
Awesome works great, but seems as if the Trim is not showing up? I do see the trim is in the code but trim does not appear in the post bit.

Yup, the trim wasn't in there. I fixed it and reuploaded the package.

cTak 27 Feb 2010 20:18

Awesome, works great now with the trim as well.

I've tweaked the code a bit to blend in with the rest of the post bit, by putting the DT and DD brackets around the data.

Was:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Is now:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


odtj 28 Feb 2010 01:24

This is a great Add-on!!!

I was wondering... Is there a way to simply not show timeslips? I can get it removed on the page blocks, however it still appears in the menu items and other places.

Our site is strictly offroad vehicles so..... Timeslips are irrelevant :)

Cheers

Dylanblitz 28 Feb 2010 02:11

Quote:

Originally Posted by odtj (Post 1993318)
This is a great Add-on!!!

I was wondering... Is there a way to simply not show timeslips? I can get it removed on the page blocks, however it still appears in the menu items and other places.

Our site is strictly offroad vehicles so..... Timeslips are irrelevant :)

Cheers

Yup,
ACP->Settings->Options->Garage Page Settings->1/4 Page Enabled?

Set to No, it will remove the menu option and remove the add timeslips dropdown. Also, if they try and manually go to the page it will just show a disabled message.

Dylanblitz 28 Feb 2010 02:12

Quote:

Originally Posted by cTak (Post 1993143)
Awesome, works great now with the trim as well.

I've tweaked the code a bit to blend in with the rest of the post bit, by putting the DT and DD brackets around the data.

Was:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Is now:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I'll modify it for next release :)

odtj 28 Feb 2010 02:32

Quote:

Originally Posted by Dylanblitz (Post 1993349)
Yup,
ACP->Settings->Options->Garage Page Settings->1/4 Page Enabled?

Set to No, it will remove the menu option and remove the add timeslips dropdown. Also, if they try and manually go to the page it will just show a disabled message.

Hahahahaaaa. Thanks. When i view this section, there's a bunch of rows that have no titles.. This is one of them. All i see is the Yes/No radio buttons? Rows 5, 6, 7, 8 and nine have no labels.....

I changed row 8 and that did it!

Thanks again.

Dylanblitz 28 Feb 2010 02:38

Quote:

Originally Posted by odtj (Post 1993358)
Hahahahaaaa. Thanks. When i view this section, there's a bunch of rows that have no titles.. This is one of them. All i see is the Yes/No radio buttons? Rows 5, 6, 7, 8 and nine have no labels.....

I changed row 8 and that did it!

Thanks again.

Ah didn't realize that. I must have deleted some of the language between versions. I'll do a fresh install to find out which ones I need to add back in.

Front Range 4x4 28 Feb 2010 04:16

Hey Dylan, can you tell me why some users can't see the "Not Listed?" links?

Dylanblitz 28 Feb 2010 04:41

Quote:

Originally Posted by Front Range 4x4 (Post 1993388)
Hey Dylan, can you tell me why some users can't see the "Not Listed?" links?


It depends on how you have the permissions setup.
If you are using basic mode, set on the Garage General Settings tab, then their group needs to be in the Submit Items usergroups field on the Garage Basic Permissions Settings tab.
If you are using advanced permissions then you set it up per group in the Usergroup Permissions area in the VB Pro Garage settings on the left pane.

sticky 28 Feb 2010 05:23

Received this error when trying to upload an image for featured business:

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'images/garage/attach/biz/garage-4-1267338121.jpg' for writing: Permission denied in [path]/admincp/garage_admin.php on line 1907

sticky 28 Feb 2010 05:29

Also, when adding a modification, manufacturers don't show in the box until you click on a letter.


All times are GMT. The time now is 12:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.