vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=268071

Can't post a issue
by HansMuenchen
06 Aug 2011 12:18

1 Attachment(s)
Hello,

I install today the Project tool. So far so good.
When I try now to post a new issue, I only see a white page and nothing happened.

So maybe I did something wrong?

It would be nice if someone can help me with that.

Thnx
Hans

Lynne 06 Aug 2011 17:30

Check your error_logs (if you don't know where they are, ask your host) and see if anything is in there about the error. Here is a page from the manual about troubleshooting blank or 'white' pages: https://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages

PitchouneN64ngc 06 Aug 2011 19:41

Try the fix I given in this thread, it will fix your blank page.

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=267107

An update (2.1.3) will come with several fixes.

HansMuenchen 06 Aug 2011 22:42

Quote:

Originally Posted by PitchouneN64ngc (Post 2230188)
Try the fix I given in this thread, it will fix your blank page.

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=267107

An update (2.1.3) will come with several fixes.

Hello,

thank you for the help!
But that also don't fix the Problem. I modify the project post.php but without a result.
Means after submit the next page is blank.
Maybe it has to do with my VB version? (VB 4.1.5)

Greetings
Hans

PitchouneN64ngc 08 Aug 2011 06:18

In that case, if this don't fix your blank page, please follow Lynne's suggestion and post here your results. Thanks :)


All times are GMT. The time now is 19:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.