vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=195884

Digital Jedi 21 Nov 2008 05:59

Quote:

Originally Posted by solboy (Post 1669747)
I got the ame 2.5 RC 1 to work fine on my vb Version 3.8.0 Beta 1 board. Just a few minor issues like the caching folder error and a bug with vbspell (var mispstr = ""; var misps = Array();; ).

However when I tried to import this addon I get this error:

Can not save Import because of the following error(s):
Duplicate keys found


Anyone know a way around this?

Nice mod by the way.

Keys where added to 2.5 to prevent you from importing duplicate definitions for the same site. This Add-On has all the sites that already come default with AME, so you'd need to delete your default definitions first in order to get a successful import and no matching keys.

solboy 21 Nov 2008 13:05

Quote:

Originally Posted by Digital Jedi (Post 1669812)
Keys where added to 2.5 to prevent you from importing duplicate definitions for the same site. This Add-On has all the sites that already come default with AME, so you'd need to delete your default definitions first in order to get a successful import and no matching keys.

Great. That worked!
I noticed that some videos from youtube that had alredy been on my site via the tag mod took about a minute to show after I installed this mod.

Also it was the same case with the video directory mod. When I clicked the thumbnai to view a video it would take forever for the video to show. So I went into the AME control panel and clicked Save under settings without changing anythign and the videos began to show quickly again for a short while then the same problem started again.

I'm not sure what causes this but it can be the cache feature.

Also the vbspell error seems to be cause by AME header code. What do you think?

PAKIDIL 21 Nov 2008 13:52

will this work for the .swf and .flv formats ?

Digital Jedi 21 Nov 2008 16:54

Quote:

Originally Posted by solboy (Post 1669958)
Great. That worked!
I noticed that some videos from youtube that had alredy been on my site via the tag mod took about a minute to show after I installed this mod.

Also it was the same case with the video directory mod. When I clicked the thumbnai to view a video it would take forever for the video to show. So I went into the AME control panel and clicked Save under settings without changing anythign and the videos began to show quickly again for a short while then the same problem started again.

I'm not sure what causes this but it can be the cache feature.

Also the vbspell error seems to be cause by AME header code. What do you think?

I had vBSpell installed at one time along with AME and didn't have any conflict. But I removed it awhile back when there was an IE error. I haven't installed it since it was last updated, but I'm not sure what would cause that. Is your vBSpell the most current?

YouTube embeds are susceptible to slow load times, and is often, though not always, a problem on YouTube's end.


Quote:

Originally Posted by PAKIDIL (Post 1669980)
will this work for the .swf and .flv formats ?

We've got one for .swf, but we don't currently have one for .flv. I'll be looking into .flv during my next run through of requests. If you want the .swf you need to download the Local Hosted Videos ZIP file in my other thread in the 3.6 section. I haven't yet made a Local Hosted set for the new resizable AME, but those will work just fine.

Digital Jedi is the Best
by GoodKarmaKid
21 Nov 2008 20:38

Just wanted give a big public thank you to Digital Jedi. I had some issues on my forum (mostly due to user error) and the Jedi rescued me. I gave a nice little donation as a token of my appreciation. Job well done :up::up:

solboy 22 Nov 2008 01:46

Quote:

Originally Posted by Digital Jedi (Post 1670091)
I had vBSpell installed at one time along with AME and didn't have any conflict. But I removed it awhile back when there was an IE error. I haven't installed it since it was last updated, but I'm not sure what would cause that. Is your vBSpell the most current?

YouTube embeds are susceptible to slow load times, and is often, though not always, a problem on YouTube's end.



We've got one for .swf, but we don't currently have one for .flv. I'll be looking into .flv during my next run through of requests. If you want the .swf you need to download the Local Hosted Videos ZIP file in my other thread in the 3.6 section. I haven't yet made a Local Hosted set for the new resizable AME, but those will work just fine.


Yes I believe my vbspell is current. I will check again.
Another issue I noticed is that when I was test posting some urls from youtube the video would only show if I was posting it as a reply to an existing thread. If I tried posting a new thread the url would only show as a link.

Digital Jedi 22 Nov 2008 02:28

Quote:

Originally Posted by solboy (Post 1670351)
Yes I believe my vbspell is current. I will check again.
Another issue I noticed is that when I was test posting some urls from youtube the video would only show if I was posting it as a reply to an existing thread. If I tried posting a new thread the url would only show as a link.

That may be just be a quirk when posting. You said tried disabling vBSpell to see if that was causing your other error, right? See if the same thing happens when posting a new thread and vBSpell is off.

Digital Jedi 22 Nov 2008 03:12

Quote:

Originally Posted by GoodKarmaKid (Post 1670216)
Just wanted give a big public thank you to Digital Jedi. I had some issues on my forum (mostly due to user error) and the Jedi rescued me. I gave a nice little donation as a token of my appreciation. Job well done :up::up:

Thank a bunch for endorsement and donation. :)

compact123 23 Nov 2008 22:55

Hello sir, this is webs impossibele for DJ?

http://video.cyworld.com/

and

http://tvpot.daum.net/

(this is korean sites)
----------

sample code;

Klip URL: http://video.cyworld.com/101133516

HTML KODU:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


jerx 24 Nov 2008 17:30

How about adding video.msn.com?

Af few words on embedding myvideo.de videos: If you want to embed music videos on myvideo.de, you will only see a commercial from myvideo.de, not the music video.

Rickways 24 Nov 2008 18:00

Excuse but i don't find the solution
How to embed myspace video like this:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=47063389

When a person post the links, there is no result like here:
http://www.lespoetes.net/forumv/showthread.php?t=206

Thanks///

Digital Jedi 24 Nov 2008 18:25

Quote:

Originally Posted by compact123 (Post 1671578)
Hello sir, this is webs impossibele for DJ?

http://video.cyworld.com/

and

http://tvpot.daum.net/

(this is korean sites)
----------

sample code;

Klip URL: http://video.cyworld.com/101133516

HTML KODU:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I'll be sure to look them over.


Quote:

Originally Posted by jerx (Post 1672015)
How about adding video.msn.com?

Af few words on embedding myvideo.de videos: If you want to embed music videos on myvideo.de, you will only see a commercial from myvideo.de, not the music video.

I'll check to see what the problem is with My Video. MSN is on my list already, just haven't made it to just yet.


Quote:

Originally Posted by Rickways (Post 1672042)
Excuse but i don't find the solution
How to embed myspace video like this:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=47063389

When a person post the links, there is no result like here:
http://www.lespoetes.net/forumv/showthread.php?t=206

Thanks///

Yes, MySpace has recently went from an iframe to actual embed code. I will address this one for sure in the next update.

jerx 24 Nov 2008 21:38

I am afraid there is not much you can do about myvideo.de. I was trying to embed copyrighted music videos (eg http://www.myvideo.de/watch/5495128/...mberlake_Rehab). I think that is their way to control copyrights. I wonder if it acts the same if you use their api.

By the way, thank you very much for sharing all these definitions! They are a great help for novices like me.

Rickways 25 Nov 2008 00:16

Excuse, but i have one question.
In my forum, when a link is embed (From youtube for example), it appears the big window with video, and under a small window with the video
and between the two screens, there is:
" title="YouTube" target="_blank">YouTube

Why i have two window with video, normally one ?

(sorry for english)

DinarMet 25 Nov 2008 00:41

Quote:

Originally Posted by Rickways (Post 1672042)
Excuse but i don't find the solution
How to embed myspace video like this:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=47063389

When a person post the links, there is no result like here:
http://www.lespoetes.net/forumv/showthread.php?t=206

Thanks///

I'm experiencing the same thing with MySpace videos.



All times are GMT. The time now is 06:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.