vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=173152

Need Help Pls Reply
by Shawn Yue
16 Mar 2008 08:13

Warning: require_once(/home/shawnyue/public_html/forum/includes/functions_vbsupport.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /admincp/plugin.php(1970) : eval()'d code on line 173

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/shawnyue/public_html/forum/includes/functions_vbsupport.php' (include_path='.:/x10hosting/php2/pear/PEAR') in /home/shawnyue/public_html/forum/admincp/plugin.php(1970) : eval()'d code on line 173

I Have This Error When I Upload This XML File On Admin Cp And It never Sucessfully Install.... Please Help

I Dun know I uPLOAD THE FILE CORRECTLY AT FTP Server Pls Guild Me With Uploading And Installing Pls Thank You

This Is Vbsupport Beta 2

SEOvB 16 Mar 2008 10:01

dude serisously get a grip.

You're know not only posting your usual annoying crap, but its cluttering other sections. Ask for help in your support thread. If you do not understand english maybe try one of the other vBulletin language sites.

And how you got off my ignore list, is odd!

http://www.vbulletin-china.cn/
http://www.vbulletin-germany.com/
http://www.vbulletin-hungary.com/

Marco van Herwaarden 16 Mar 2008 10:43

Not a Big Board discussion, closing.


All times are GMT. The time now is 04:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.