vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=190490

vbSEO & ibProArcade : Rewrite-rules
by MrZeropage
09 Sep 2008 22:22

Here are the custom rewrite-rules you can add to your vbSEO to completely support ibProArcade:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


pedroenf 10 Sep 2008 03:25

Thank you very much MrZeropage.

Cocko 23 Sep 2008 23:07

Thanx, too.

punchbowl 24 Sep 2008 00:13

you should block google from your arcade with your robots file.

no point apart from cosmetics in these rewrites.

karlm 06 Oct 2008 04:36

Is there anyway to get the file name instead of the game's ID number?
It would look very nice as http://mysite.com/arcade/tetris.html instead of [url]http://mysite.com/arcade/game/3.html[/url]

newguy 19 Oct 2008 12:25

This would go into the vbSEO Control Panel in the Custom Rewrite Rules box?

GreasySpoon 20 Oct 2008 13:35

Thanks MrZeropage,

now i get a little more traffic from google to the arcade.

Quote:

Originally Posted by karlm (Post 1638281)
Is there anyway to get the file name instead of the game's ID number?
It would look very nice as http://mysite.com/arcade/tetris.html instead of [url]http://mysite.com/arcade/game/3.html[/url]

This would be really great and much better for SEO. It would be also usefull if there where an possibility to put the gamename into the title.

Quote:

Originally Posted by newguy (Post 1648225)
This would go into the vbSEO Control Panel in the Custom Rewrite Rules box?

Yes, just put it into the Custom Rewrite Rules box.

Greets
GreasySpoon

theque 21 Oct 2008 11:36

cheers just what i needed i can allow google on my arcades again

Just installed this and got an error..
by SIINSI
27 Oct 2008 04:40

After installing this I got the following error when making a thread with the word "Arcade" in it.

Warning: require(/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

It looks like it is adding ".php" after the word arcade.

Edit: I just did a search on my site and any thread with the word "Arcade" in it gets this error. Any ideas how to fix?

M

newguy 27 Oct 2008 10:14

Quote:

Originally Posted by SIINSI (Post 1653484)
After installing this I got the following error when making a thread with the word "Arcade" in it.

Warning: require(/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/public_html/forums/88720-added-20-more-games-arcade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/forums/vbseo.php on line 1470

It looks like it is adding ".php" after the word arcade.

Edit: I just did a search on my site and any thread with the word "Arcade" in it gets this error. Any ideas how to fix?

M

Same thing happened to me. I removed what I added. I have one forum with Arcade as the name and it did that all in that forum when you clicked on many threads or made new ones.

SIINSI 01 Nov 2008 23:58

Any fix for this issue?

Lizard King 02 Nov 2008 01:44

Use the following with customizing to your needs


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


glass fanatic 08 Nov 2008 11:23

I seem to have this on my site yet when I click on arcade it says that the administrator has not allowed this usergroup to use it.

On the manual it says that when I go into the admin cp I should be able to see "arcade" on the left hand side and from there go into group permissions. I don't see it anywhere and I can't figure out how to allow everyone, including me to use this.
My site is www.theglassrod.com
Thank you
Irene

newguy 08 Nov 2008 13:00

Quote:

Originally Posted by glass fanatic (Post 1661681)
I seem to have this on my site yet when I click on arcade it says that the administrator has not allowed this usergroup to use it.

On the manual it says that when I go into the admin cp I should be able to see "arcade" on the left hand side and from there go into group permissions. I don't see it anywhere and I can't figure out how to allow everyone, including me to use this.
My site is www.theglassrod.com
Thank you
Irene

I think the admin (owner) does not want you to have access to this then.

glass fanatic 08 Nov 2008 18:31

I am the admin owner :-)


All times are GMT. The time now is 01:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.