View Single Post
  #3  
Old 20 Jun 2019, 23:37
final kaoss final kaoss is offline
 
Join Date: Apr 2006
Originally Posted by TheeAlphaWolf View Post
hi everyone,

sorry if people have made posts previous but havnt bein able to find anything

i have 2 themes im thinking of possibly using but im struggling with geting the images to load or get in the proper position and was wondering if anything can mybe give some tips or links to help?

Darkcore theme - Uploaded image but image doesnt wanna display

Clantemplate (Blue) - Image is loaded but in the wrong position

https://www.salvationgamingcommunity.com/forum.php
Aside from that it looks like you have something else to fix too.

Online Threat Prevention

chrome.exe attempted to establish a connection relying on an untrusted certificate to www.salvationgamingcommunity.com. We blocked the connection to keep your data safe since untrusted certificates are issued by unrecognized Certificate Authorities.

Also if you need to track down 404 errors, you can run it through gtmetrix or webpagetest and it will tell you what's missing.

For example, these are giving 404's.

The following requests are returning 404/410 responses. Either fix the broken links, or remove the references to the non-existent resources.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

so... find the proper images and upload them to the proper directories.

--------------- Added 21 Jun 2019 at 23:28 ---------------

And for this theme
https://www.salvationgamingcommunity....php?styleid=3

You also have a couple of 404's https://gtmetrix.com/reports/www.sal...y.com/feMt03ZF


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by final kaoss; 21 Jun 2019 at 23:25.
Reply With Quote