Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 22 Jun 2010, 04:53
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
you guys with the white arcade
you have Store CSS Stylesheets as Files? set to yes in the admincp
under options..

If you wish to keep this little tweek on..

youll need to copy your whole ARCADE.css and paste it into the vbulletin.css
Just above .blockhead

and go into your plugin manager and set this plugin in to inactive

ibProArcade: ARCADE CSS
Reply With Quote
  #17  
Old 02 Jul 2010, 06:41
RK KINGKONG RK KINGKONG is offline
 
Join Date: May 2010
Real name: ROBB
Yea i kinda recoded the whole thing until it looked good lol...o well if i wouldve read this before it wouldve saved me some time lol
Reply With Quote
  #18  
Old 04 Jul 2010, 01:36
g0dfather1984's Avatar
g0dfather1984 g0dfather1984 is offline
 
Join Date: May 2008
I still use the 3.8 files of the arcade and the arcade xml for 4.0x and have no problems.
Attached Images
File Type: jpg Arcade.jpg (80.5 KB, 28 views)

Last edited by g0dfather1984; 04 Jul 2010 at 01:48.
Reply With Quote
  #19  
Old 06 Jul 2010, 20:22
jacx jacx is offline
 
Join Date: Mar 2006
Originally Posted by Hippy View Post
you guys with the white arcade
you have Store CSS Stylesheets as Files? set to yes in the admincp
under options..

If you wish to keep this little tweek on..

youll need to copy your whole ARCADE.css and paste it into the vbulletin.css
Just above .blockhead

and go into your plugin manager and set this plugin in to inactive

ibProArcade: ARCADE CSS
Thank you so much, that solved the 4.0.4 update perfectly
Reply With Quote
  #20  
Old 06 Jul 2010, 22:03
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
yeah g0dfather1984 it seems to be fully compatible with vb3.8
but as soon as you jump to vb4 all goes to down hill..

Originally Posted by g0dfather1984 View Post
I still use the 3.8 files of the arcade and the arcade xml for 4.0x and have no problems.

welcome jacx glad to help

Originally Posted by jacx View Post
Thank you so much, that solved the 4.0.4 update perfectly
Reply With Quote
  #21  
Old 15 Aug 2010, 22:54
theque's Avatar
theque theque is offline
 
Join Date: Jul 2008
Talking

Originally Posted by Hippy View Post
you guys with the white arcade
you have Store CSS Stylesheets as Files? set to yes in the admincp
under options..

If you wish to keep this little tweek on..

youll need to copy your whole ARCADE.css and paste it into the vbulletin.css
Just above .blockhead

and go into your plugin manager and set this plugin in to inactive

ibProArcade: ARCADE CSS
Thanks mate that worked great
Reply With Quote
  #22  
Old 16 Aug 2010, 00:14
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
welcome
Reply With Quote
  #23  
Old 17 Aug 2010, 14:41
pant pant is offline
 
Join Date: Mar 2010
Originally Posted by Hippy View Post
you guys with the white arcade
you have Store CSS Stylesheets as Files? set to yes in the admincp
under options..

If you wish to keep this little tweek on..

youll need to copy your whole ARCADE.css and paste it into the vbulletin.css
Just above .blockhead

and go into your plugin manager and set this plugin in to inactive

ibProArcade: ARCADE CSS

Call me an idiot but can you tell me where exactly these files are?
Reply With Quote
  #24  
Old 17 Aug 2010, 16:25
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
admincp>styles & templates> style Manager<CSS templates>
vbulletin.css and ARCADE.css are found there ..

you can also copy the contents from the ARCADE.css and paste it into the additional.css
then edit the ARCADE template ( found near the top of that list) in style manager..

add



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

just below

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in the template will allows you to move the ARCADE.css to the additional.css
so you can use the save css as a file..

so the arcade will not be white the biggest problem people are having

I moved the ARCADE.css contents to the vbulletin.css and that worked as well but this may be a better alternative..
thanks for the post

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236379
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Orange Grove - Fixed version douffle vBulletin 3.7 Styles 5 16 Sep 2008 18:10



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:15.

Layout Options | Width: Wide Color: