Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05 Feb 2011, 14:50
MGSteve MGSteve is offline
 
Join Date: Aug 2002
Bug - High scores made in Tournament game aren't recorded

I managed to make a new high score during my tournament game, but it didn't record the fact, either on the arcade home page, where it displays the most recent scores or in the count of high scores against my username (i.e. I had 6 before and still have 6 now).

But the high score was recorded against the game itself.
__________________
Regards

Steve Childs.

mg-rover.org & xpowerforums.com
Yes, I have a bit of an MG & Rover obession.:cross-eyed:
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 06 Feb 2011, 00:19
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
tournament game don't record to the stTs of the game..

if it did not recode to the tournament game the only think I can think of is you dont have the index.php edit ..
or your using the latest vb and you need to have the remember me ticked when you log in ..
or it will log you out when submitting a score ..

hope this helps
Reply With Quote
  #3  
Old 06 Feb 2011, 01:18
MGSteve MGSteve is offline
 
Join Date: Aug 2002
It saved the score from the game OK, what it didn't do was add the score to the High Score table, although on the arcade home page, it shows me as having the high score for that game!
__________________
Regards

Steve Childs.

mg-rover.org & xpowerforums.com
Yes, I have a bit of an MG & Rover obession.:cross-eyed:
Reply With Quote
  #4  
Old 06 Feb 2011, 01:43
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
like I said above .. your high score from the tournament game does not add the score to the High Score table
the high score it's showing it from when you played the game before the tournament game
Reply With Quote
  #5  
Old 06 Feb 2011, 09:57
MGSteve MGSteve is offline
 
Join Date: Aug 2002
I suspect pictures will demonstrate it better.

(besides the fact, why doesn't a high score get saved into the table for a Tournament game, that's just stupid!?)


See I'm down as having the top score...


Yet I'm 3rd in the table with my previous score....


Also just noticed, it doesn't save it as a personal best either.

Its a bug, no way around it.
Attached Images
File Type: jpg arcade_1.jpg (64.8 KB, 27 views)
File Type: jpg arcade_2.jpg (19.8 KB, 26 views)
__________________
Regards

Steve Childs.

mg-rover.org & xpowerforums.com
Yes, I have a bit of an MG & Rover obession.:cross-eyed:
Reply With Quote
  #6  
Old 06 Feb 2011, 11:37
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
well you got me there ...
try a new tournament and see if it happens again..
weird and I never seen anything like it .
Reply With Quote
  #7  
Old 07 Feb 2011, 15:46
MGSteve MGSteve is offline
 
Join Date: Aug 2002
no problem

Whilst you're at it can you change the date format code so it takes the format from vBulletin settings instead? It appears like its currently fixed to M-D-Y, which in the UK is wrong, it should be D-M-Y.
__________________
Regards

Steve Childs.

mg-rover.org & xpowerforums.com
Yes, I have a bit of an MG & Rover obession.:cross-eyed:
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:15.

Layout Options | Width: Wide Color: