Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16 Feb 2011, 21:44
ElfenLied1337's Avatar
ElfenLied1337 ElfenLied1337 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Having a weird style issue.

Hey everyone.
The mod is installed and working and everything, but I've been having some issues trying to style it. I've tried what fixes I came across in here and they helped with some things, but now I'm getting an issue that as far as I can tell hasn't been addressed yet. My apologies if it has been. =]

Basically, it seems like my code for alt1 is repeating across everything. Here's a screen:
http://img508.imageshack.us/img508/3737/wtfarcade.png

This is the only code I have modifying it in my additional.css, I tried doing the changes in arcade.css but it wasn't working:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Here's my ARCADE template. It's the same as ARCADE_vB4.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any and all help is appreciated!

Edit: Nevermind, just found the fix. =] Kindly disregard all of this then.

Last edited by ElfenLied1337; 16 Feb 2011 at 21:51.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:07.

Layout Options | Width: Wide Color: