Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Sep 2011, 20:50
mynameismonkey mynameismonkey is offline
 
Join Date: Aug 2004
Advanced WYSIWYG Editor breaks postissue.php

I have a functional install on 4.1.5 that works extremely well except for those users who have enabled the wysiwyg editor. I completed the fix detailed here - http://www.vbulletin.org/forum/showp...54&postcount=3 - which eliminates the wrong wysiwyg being called, but users with the advanced editor still get either a blank white screen (Firefox) or a http 500 error (Chrome) when posting a new issue.

I don't appear to be able to selectively disable the advanced editor so does anyone know any other reasons why this may be occurring?

Thanks in advance!
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 14 Sep 2011, 21:49
PitchouneN64ngc's Avatar
PitchouneN64ngc PitchouneN64ngc is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Yves
This could be because PT actually don't have all CKEditor support. I'm about to release PT 2.1.3 which is compatible.
__________________
Administrator of http://forum.vbulletin-fr.org/

vBulletin QA Engineer / Lead Project Tools Developer
Reply With Quote
  #3  
Old 19 Sep 2011, 15:54
mynameismonkey mynameismonkey is offline
 
Join Date: Aug 2004
Originally Posted by PitchouneN64ngc View Post
This could be because PT actually don't have all CKEditor support. I'm about to release PT 2.1.3 which is compatible.
Great stuff, thanks for the reply!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:34.

Layout Options | Width: Wide Color: