Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Feb 2016, 12:20
Gn_Snake Gn_Snake is offline
 
Join Date: Feb 2006
layout offset playroom

In the game room layout does not have the division tables as attached,
how to solve?
Attached Images
File Type: jpg layout.jpg (18.8 KB, 8 views)
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 24 Feb 2016, 12:28
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim McGraw
Looks like it could be a custom style issue. Do you get the same results in other styles?
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC
Check out my heavily modified ibproarcade with over 45,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Feb 2016, 12:36
Gn_Snake Gn_Snake is offline
 
Join Date: Feb 2006
Hi,
the skin is ibProArcade.
I had the same problem long ago with the old release, he had then Yhippy user indicated how to do, but honestly I do not find the solution
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Feb 2016, 12:52
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim McGraw
If you switch styles to default style or another style, do you still have this issue? If so, I would go to the thread you got that style from and see if others have had that issue.
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC
Check out my heavily modified ibproarcade with over 45,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #5  
Old 24 Feb 2016, 19:20
ArcadeSyndicate's Avatar
ArcadeSyndicate ArcadeSyndicate is offline
 
Join Date: Oct 2008
hi, you should check out this thread...

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=2328579
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Feb 2016, 23:29
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Are you using vb4 ?

Did you upgrade to ibProArcade v2.7.3+
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com

Last edited by stangger5; 28 Feb 2016 at 23:40.
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Feb 2016, 23:43
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim McGraw
http://www.hardwaregame.it/forum/arcade.php

vb4 and ibProArcade v2.7.2+
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC
Check out my heavily modified ibproarcade with over 45,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Feb 2016, 23:50
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
There`s a layout fix in 2.7.3+ to call the vb4 arcade template..

Then make this "ARCADE_vB4" template edit:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=320968
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum time offset (for servers with time that is a few minutes off etc.) Gary King vBulletin 3.0 Full Releases 17 27 Sep 2006 12:36



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:47.

Layout Options | Width: Wide Color: