Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Sep 2002, 19:28
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
exclude a forum from "Todays active Threads"

Is there a way to remove a public forum from Todays Active Threads"

For example I have an "Off-topic" or "Chit Chat" forum, that is getting several post per day, but I really don't want to have it take up half of the Todays Active topics results since the topics are irrelevant our sites Niche?

Hope this makes sense. Thanks for any advice.
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Sep 2002, 21:13
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
http://www.vbulletin.org/forum/showt...threadid=40164
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Sep 2002, 23:07
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
Logician,

Thanks for the link, I think it is the answer to my question
Reply With Quote
  #4  
Old 18 Sep 2002, 03:56
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
I followed the link in post #2 and I followed the instructions and it did not work, the forum I did not want included in results, remained in the results.

any other suggestions? Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 18 Sep 2002, 08:35
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
try to apply Post 2 AND Post 7
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
  #6  
Old 18 Sep 2002, 18:11
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally posted by Logician
try to apply Post 2 AND Post 7
I did apply both post #2 and #7, but the results are unchanged?

Here are the snippets from my search.php file that I am using:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I hope this helps, thanks again with your help.
Reply With Quote
  #7  
Old 19 Sep 2002, 09:48
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
ok lets try this:

First revert the changes you made in the code and instead of this find the line: (in search.php)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace it as:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

There are 2 instances, one is for members, the other is for guest. If you want to exclude the forum for both of them, change the both lines.

Dont forget to replace X with your excluded forumid.

I guess this will do the trick now..
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
  #8  
Old 23 Sep 2002, 17:07
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
Logician,

That worked like a charm! Thanks a million.

Now, one more quick question, I do have one other forum, I would like to exclude, how would I go about excluding two or more fourms?

I tried putting in the two forums(98,112) separated by a comma, but that didn't work, I got an error message.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

any ideas? Thanks again!
Reply With Quote
  #9  
Old 23 Sep 2002, 17:47
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Enjoy
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
  #10  
Old 23 Sep 2002, 23:17
heynurse's Avatar
heynurse heynurse is offline
 
Join Date: Jan 2002
Logician,

Thanks, you rock, worked like a charm.
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Feb 2003, 05:32
Baptizer Baptizer is offline
 
Join Date: Nov 2001
This is great, however, on my forums it still adds the excluded thread to the total number of new posts....does this happen for anyone else?

any way to exclude it from adding to the new post count?

Last edited by Baptizer; 01 Feb 2003 at 05:53.
Reply With Quote
  #12  
Old 25 Apr 2003, 09:21
Swedie's Avatar
Swedie Swedie is offline
 
Join Date: Feb 2002
Hey.. I used it .. it works great. but now my "show last 10 searches" doesn't work anymore. what's up?
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Jun 2003, 19:58
JustAskJulie JustAskJulie is offline
 
Join Date: Nov 2002
Real name: Julie
Thanks, that last bit worked. Any way that someone could merge this with the other topic?
Reply With Quote
  #14  
Old 20 Jun 2003, 00:32
Baptizer Baptizer is offline
 
Join Date: Nov 2001
has anyone found a way to exclude it from the post count as well?
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Jun 2003, 08:01
Logician's Avatar
Logician Logician is offline
 
Join Date: Nov 2001
do u mean in welcome panel?
__________________
Logician's Blog | WebTemplates for vb 4.x : VB Integrated Content Management System
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:28.

Layout Options | Width: Wide Color: