Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 12 Nov 2007, 19:05
Jelmertjee Jelmertjee is offline
 
Join Date: Oct 2006
so do you mean the "$var" was automatically added to the thread, without any edits, I guess you would need to change the template at least, and thought you would need to do more programming?!

So did anyone manage to implement this with the ability to edit threads as well? besides just creating them, like this is not very useful, often you just want to make some changes if you spot a mistake somewhere.. at least I do.
__________________
EnjoyCG : free CG tutorials & community
Reply With Quote
  #17  
Old 17 Dec 2007, 17:47
wolfe wolfe is offline
 
Join Date: Jan 2002
how do i make it so i can edit the fields and update them because currently its updating blank fields
__________________
Thanks
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Feb 2008, 11:08
Lott Lott is offline
 
Join Date: Mar 2007
I'm also having difficulties inserting any data into the database using vb3.6.8.

Is there a specific "Hook_Location" that should be used for the plugins. I've tried "admin_index_main1", which was the default and "threaddata_postsave" - neither of which work.

Thanks for your help.
Reply With Quote
  #19  
Old 13 Feb 2008, 13:46
Opserty Opserty is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by Lott View Post
Is there a specific "Hook_Location" that should be used for the plugins.
Did you try the words given in bold above the piece of code?...

(in the original post.)
Reply With Quote
  #20  
Old 14 Feb 2008, 13:08
Lott Lott is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by Opserty View Post
Did you try the words given in bold above the piece of code?...

(in the original post.)
Oops! - no I used these as the names of the plugin!
It seems obvious when you know how!

I used the bold words now and it works.

Thanks
Reply With Quote
  #21  
Old 11 Mar 2008, 21:38
sstalder sstalder is offline
 
Join Date: Dec 2007
If I wanted to make my field editable via edit post do you know what changes need to be made?
Reply With Quote
  #22  
Old 05 Apr 2008, 21:20
sstalder sstalder is offline
 
Join Date: Dec 2007
I figured out my question, if someone wants help pm me.
Reply With Quote
  #23  
Old 03 Jun 2008, 19:04
thebigman87 thebigman87 is offline
 
Join Date: Oct 2007
I trying to make this work on Vbulletin 3.7.0 and to a degree it's working.

It will Store the new field entry in MySQL, however I am having trouble in the process I need to perform in order to display it in either Threadbit or Postbit. I believe I need to edit forumdisplay and/or showthread in order to this. Can anyone help me on this? I just don't know where to start. Any Help what so ever will be very appreciated.
Reply With Quote
  #24  
Old 04 Jan 2009, 23:18
Medtech's Avatar
Medtech Medtech is offline
 
Join Date: Oct 2007
would be nice to make a modification out of this that can be installed with chief post.
Reply With Quote
  #25  
Old 04 Feb 2009, 01:04
Twilkey's Avatar
Twilkey Twilkey is offline
 
Join Date: Oct 2006
FYI, This works on 3.8
Reply With Quote
  #26  
Old 04 Mar 2012, 20:38
0lly's Avatar
0lly 0lly is offline
 
Join Date: Apr 2007
Great guide, I have it working fine

But, can anyone help me edit it so that the fields can be edited once they have been entered and submitted? Thanks.
Reply With Quote
  #27  
Old 02 Nov 2012, 04:44
Muhammad Rahman Muhammad Rahman is offline
 
Join Date: Jun 2012
VB4 please ...
Reply With Quote
  #28  
Old 31 Oct 2014, 14:38
m7sen m7sen is offline
 
Join Date: Mar 2014
hello

how can i Add custom fields to new post
for
vb3.8.8
Reply With Quote
  #29  
Old 31 Oct 2014, 18:42
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by m7sen View Post
hello

how can i Add custom fields to new post
for
vb3.8.8
http://www.vbulletin.org/forum/showt...=profile+field
http://www.vbulletin.com/forum/forum...To-The-Postbit
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #30  
Old 01 Nov 2014, 20:55
m7sen m7sen is offline
 
Join Date: Mar 2014
thanks
but what i want is
Add custom fields to new Post Reply in Thread
what i mean is
user what to add new post in whatever Thread
i want to disable message and user must
Writing in the fields that i have added
and show these fields in post

like http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1796575
but what is problem in this mod
the mod add form not like post
i cannt use other mod like disable users to post twice for 24 hours
or this optoin in vbulletin

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Because Easy Forms mod add form not like post

I want to manage the deployment of forms and control over
Reply With Quote
Reply

Similar Article
Article Author Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Custom Field Columns: Display Custom Fields in Two Columns on Memberlist Search calorie vBulletin 3.7 Add-ons 5 05 Aug 2008 09:50



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:03.

Layout Options | Width: Wide Color: