Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Change prefixes with AJAX Details »
Change prefixes with AJAX
Mod Version: 1.1, by pipin (Member) pipin is offline
Developer Last Online: Oct 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.4 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 21
Released: 02 Oct 2008 Last Update: 30 Dec 2008 Downloads: 304
Not Supported Uses Plugins Template Edits Code Changes Re-usable Code  

This hack allows you to change the prefix of a thread through AJAX. The prefix is shown in a separate column.

At the moment there is no product version of this hack, if someone has ideas or wants to build such a solution with this hack, just pm me.

Thanks to TiKu the original coder of this hack.


Release history:

Version 1.1 (12/30/08)
- template edits corrected
- prefix no more in a seperate column on searches
- workaround a newly introduced bug in Internet Explorer

-
vbulletin_ajax_threadlist.zip deleted (Jelsoft terms and copyright)

Version 1.01 (10/02/08)

- first version on vb.org
- template edits corrected



How to install:


1. file edit and upload

edit /clientscript/vbulletin_ajax_threadlist.js according to change_vbulletin_ajax_threadslist.txt and upload vbulletin_ajax_threadlist.js to the directory clientscript.

2. creating plugin

create a plugin with this data:

Product: vBulletin

Hook: ajax_complete

Title: AJAX for Prefixes

Plugin PHP Code: the code in plugin_code.txt


3. change templates

change the templates as written in template_edits_english.txt


Q&A:

Can this be done without a separate column for the prefixes?

At the moment there is no solution for this

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Screenshot - 19.08.2008 , 19_50_19.png
Views:	711
Size:	18.1 KB
ID:	87588  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
[AJAX] Check for Banned Emails on Registration/Email Change Christine vBulletin 3.5 Add-ons 6 20 Jun 2007 19:12

Comments
  #2  
Old 02 Oct 2008, 09:13
Wired1's Avatar
Wired1 Wired1 is offline
 
Join Date: Nov 2003
I would suggest you make a plugin / product XML file instead of telling users to make the plugin themselves. This way you can link it back to this thread, not to mention limit install mistakes.
__________________
Admin of the Corsair Memory Forum (AKA the House of Help from back in the day)
Admin of Petri's IT Forum / Moderator at webdesignforums.net
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Oct 2008, 10:56
Razasharp's Avatar
Razasharp Razasharp is offline
 
Join Date: Feb 2005
Would it be possible to change/add to this so you can change prefix with ajax whilst on the show thread page?

Sometimes a prefix can only be decided on after seeing the content of the post

Cheers!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Oct 2008, 11:12
pipin's Avatar
pipin pipin is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Wired1 View Post
I would suggest you make a plugin / product XML file instead of telling users to make the plugin themselves. This way you can link it back to this thread, not to mention limit install mistakes.
We will see, never created a product so far.

Originally Posted by Razasharp View Post
Would it be possible to change/add to this so you can change prefix with ajax whilst on the show thread page?

Sometimes a prefix can only be decided on after seeing the content of the post

Cheers!
Thats one thing i would like to have, too. But it may be much moore difficult to code. You even cant change the title in the showthread with AJAX in the vB standard.

In addition the coder of this hack is at the moment finishing his IT university studies.
__________________
mfg
pipin

Planet 3DNow!
Reply With Quote
  #5  
Old 02 Oct 2008, 18:11
GaiLoan's Avatar
GaiLoan GaiLoan is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Lee Sung Ho
thanks,
Reply With Quote
  #6  
Old 06 Oct 2008, 12:34
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Jelsoft please add this as standard in one of the future releases.
It makes sense to control the prefixes like this!
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #7  
Old 07 Oct 2008, 07:02
gael11's Avatar
gael11 gael11 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Gaël
Could you translate in english the template.txt's file ?

Thank you

What does that mean:

dies einfügen

vor

hinter

(kommt 2 mal vor)

jeweils
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Oct 2008, 15:17
pipin's Avatar
pipin pipin is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by gael11 View Post
Could you translate in english the template.txt's file ?

Thank you

What does that mean:

dies einfügen

vor

hinter

(kommt 2 mal vor)

jeweils

Sorry.

Its fully translated now.
__________________
mfg
pipin

Planet 3DNow!
Reply With Quote
  #9  
Old 14 Oct 2008, 23:30
LeatherNeck's Avatar
LeatherNeck LeatherNeck is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Tony
Sorry.

Its fully translated now.
Danke mein Freund
Reply With Quote
  #10  
Old 31 Oct 2008, 18:39
Alien's Avatar
Alien Alien is offline
 
Join Date: Oct 2001
If I use images (via html code) as the thread prefixes, will the images display in the pulldown instead of the text? If not, how would I go about showing the images instead?

Or will this show the text version of the images, but still show an image there once selected?
__________________
-Jason / WTF!?
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Nov 2008, 02:25
TiKu's Avatar
TiKu TiKu is offline
 
Join Date: Sep 2006
In the drop-down menu (combobox) the text versions of the prefixes are displayed. Once a prefix has been selected, the image is displayed.
Reply With Quote
  #12  
Old 01 Nov 2008, 08:52
soulface's Avatar
soulface soulface is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Eros
nice addon. this should be default in vbulletin.
Reply With Quote
  #13  
Old 01 Nov 2008, 13:35
pipin's Avatar
pipin pipin is offline
 
Join Date: Feb 2005
I will later look into the problem with 3.7.3 cause 3.7.4 is almost around the corner.
__________________
mfg
pipin

Planet 3DNow!
Reply With Quote
  #14  
Old 04 Nov 2008, 19:55
TiKu's Avatar
TiKu TiKu is offline
 
Join Date: Sep 2006
There seems to be a problem with the Internet Explorer 7. In the js file, we're doing this (line 180):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

"this.availableprefixes" contains the prefixes formatted like this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

"this.selectobj" is an (empty) <select /> tag. So line 180 should add the available prefixes to the combo box, which later is inserted into the document (line 184).

This works fine if you're using Firefox. It works fine if you're using Internet Explorer 6. It used to work fine if you were using Internet Explorer 7. But some time ago, it stopped working and IE7 is showing a blank combo box now. The reason is, that the js code for some reason produces broken HTML code, which can be seen in the attachment. There's something missing before the first prefix: <OPTION class="" value="f135_0">
It isn't missing in Firefox. Does anybody have a clue what IE7 is doing here? I'm running out of ideas. I bet this is a new IE7 bug that has been introduced on one of the recent Microsoft patch days.
Attached Images
File Type: jpg iebug.jpg (37.9 KB, 15 views)
Reply With Quote
  #15  
Old 30 Dec 2008, 16:07
pipin's Avatar
pipin pipin is offline
 
Join Date: Feb 2005
New Version:

Version 1.1 (12/30/08)
- template edits corrected
- prefix no more in a seperate column on searches
- workaround a newly introduced bug in Internet Explorer

-
vbulletin_ajax_threadlist.zip deleted (Jelsoft terms and copyright)


Works with vB 3.7.4

Next version will be a product/plugin
__________________
mfg
pipin

Planet 3DNow!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:08.

Layout Options | Width: Wide Color: