Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too. Details »
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too.
Mod Version: 1.00, by mini2 (Member) mini2 is offline
Developer Last Online: Oct 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (29 votes - 4.62 average) Installs: 278
Released: 12 Feb 2007 Last Update: 01 Jun 2007 Downloads: 2642
Not Supported  

Gone

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin vBgallery - vBulletin Highslide integration Sakera vBulletin 3.6 Add-ons 24 21 Sep 2008 15:18
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing redgoals22 vBulletin 3.6 Template Modifications 104 14 May 2008 00:28

  #196  
Old 19 May 2007, 19:10
ForYou ForYou is offline
 
Join Date: Nov 2001
can this be modified to work with img tags?
Reply With Quote
  #197  
Old 20 May 2007, 03:30
Adam21 Adam21 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Thumbs up

Originally Posted by bjhuang View Post
to simplify the installation:

1. download highslide js from http://vikjavev.no/highslide/
2. download this: Attachment 63395
3. put highslide files under your forumroot/highslide/
4. put highslide.css under forumroot/highslide/
5. import product-highslideattach.xml as a product
6. modify template "postbit_attachmentthumbnail",
insert this line to the top:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

insert this line to the end:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Thanks.Very clear instructions!I got it working on 367pl1.Works terrific and smoothly.Highslide ROX!!
Reply With Quote
  #198  
Old 20 May 2007, 07:54
pspcrazy pspcrazy is offline
 
Join Date: Apr 2005
I followed bjhuangs as well, but it doesnt work inline for some odd reason, does it work for you people? I did the file edits just letting you know on that.
Reply With Quote
  #199  
Old 20 May 2007, 08:03
Adam21 Adam21 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by pspcrazy View Post
I followed bjhuangs as well, but it doesnt work inline for some odd reason, does it work for you people? I did the file edits just letting you know on that.
His methods/instructions works fine for me. For me the only template that i edited was the "postbit_attachmentthumbnail" template.I'm running vb367PL1 by the way..
Reply With Quote
  #200  
Old 20 May 2007, 23:31
pspcrazy pspcrazy is offline
 
Join Date: Apr 2005
did it work fine with inline images as well? OR just attached ones.
Reply With Quote
  #201  
Old 21 May 2007, 01:46
d8tabyte's Avatar
d8tabyte d8tabyte is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Jeff
My inline images stopped working when I upgraded to 3.6.7, even after the file edit.
Reply With Quote
  #202  
Old 21 May 2007, 09:15
dannylin3000 dannylin3000 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Danny Lin
how can I modify this to also work for inline images? (images using [ img ] tags)
Reply With Quote
  #203  
Old 21 May 2007, 14:38
DaNIEL MeNTED DaNIEL MeNTED is offline
 
Join Date: Sep 2006
working for everything but inline [img] tags... even after the file edit.
Reply With Quote
  #204  
Old 21 May 2007, 17:26
pspcrazy pspcrazy is offline
 
Join Date: Apr 2005
Well i have 3.6.0 so it should be working but the issue is it isn't. When i click on the image after file edits it just sits there loading all day, and no windows. Attached images in the box do work though.
Reply With Quote
  #205  
Old 21 May 2007, 17:46
ForYou ForYou is offline
 
Join Date: Nov 2001
Hello ,

working for everything but inline [img] tags... even after the file edit.
How can i edit the file and where ,

Regards
Reply With Quote
  #206  
Old 25 May 2007, 18:15
ForYou ForYou is offline
 
Join Date: Nov 2001
Is there any update ,

Regards
Reply With Quote
  #207  
Old 28 May 2007, 18:26
Tulsa Tulsa is offline
 
Join Date: Jul 2005
This is working perfectly for me on 3.6.7.
Reply With Quote
  #208  
Old 28 May 2007, 23:47
TTG's Avatar
TTG TTG is offline
 
Join Date: May 2004
Anyone solve the problem of the images not loading correctly in Opera ?
Reply With Quote
  #209  
Old 29 May 2007, 00:17
Tulsa Tulsa is offline
 
Join Date: Jul 2005
I just checked out Opera on my Mac and it's working fine.
Reply With Quote
  #210  
Old 30 May 2007, 03:16
Chadi's Avatar
Chadi Chadi is offline
 
Join Date: May 2004
I'm using CES Site News hack (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=137365). How do I make the highslide image attachments work when viewing the forum posts (in this case, blog posts)? Right now, it works if I view the MAIN news page, but not each individual post.

Example:
Individual post direct
http://www.talkjesus.com/shownewsces...3739#post77934

Main news page:
http://www.talkjesus.com/newsces.php?f=72
__________________
...............................
Talk Jesus Forums: Christian Chat
games . chat . gallery . bible . videos
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:35.

Layout Options | Width: Wide Color: