Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too. Details »
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too.
Mod Version: 1.00, by mini2 (Member) mini2 is offline
Developer Last Online: Oct 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (29 votes - 4.62 average) Installs: 278
Released: 12 Feb 2007 Last Update: 01 Jun 2007 Downloads: 2642
Not Supported  

Gone

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin vBgallery - vBulletin Highslide integration Sakera vBulletin 3.6 Add-ons 24 21 Sep 2008 15:18
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing redgoals22 vBulletin 3.6 Template Modifications 104 14 May 2008 00:28

  #121  
Old 11 Apr 2007, 16:10
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
This is an awesome mod! Thank you so much. Installed easily into 3.5.6 without any problems at all.

[clicks on INSTALLED]

I have to add my vote for making this work with [img] as well. It would make this mod attractive to many more people.

Thanks again!

Kevin
__________________
The AES Op Lounge - Airborne Electronic Sensor Operator community
Reply With Quote
  #122  
Old 11 Apr 2007, 20:27
b6gm6n's Avatar
b6gm6n b6gm6n is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Ant
ok third time lucky... "Which version of the highslide JS file must i use to see the loading graphic which isn't available in the latest version due to a bug... please advise" - there.,.. maybe this time... there's always hope, nothing like rattling off the same old question time & time again just to bring home the fact that whatever you say or do or whatever is a complete and utter total waste of time...cheers
Reply With Quote
  #123  
Old 11 Apr 2007, 20:57
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
I used the latest release of Highslide (3.1.7) and vB 3.5.6 and I see the loading graphic just fine (example).

I cant remember if you have already been asked/confirmed this.. but did you edit the path to the graphics in highslide.js as is detailed in the mod setup instructions?

hth
__________________
The AES Op Lounge - Airborne Electronic Sensor Operator community
Reply With Quote
  #124  
Old 12 Apr 2007, 14:02
kevcj's Avatar
kevcj kevcj is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Kevin
permissions

Is it something else I messed up, or does this mod mess with the attachment permissions? Before I installed this, guest could see a link to open the picture, when they clicked the link they would get a prompt to log in - NOW, guest see a link to the picture, when they click it, the picture opens in a new window.

So how do I block guest access to files and pictures? I checked the guest / not logged in group permissions and it is set so that guest do NOT have permission to download attachments!!
Reply With Quote
  #125  
Old 12 Apr 2007, 15:57
Smoothie Smoothie is offline
 
Join Date: Oct 2001
Looks like something on your end. Mine are not like that, still the same. You need to login or register to view. Try settting to "enlarge in same window" option, see if that works.

Last edited by Smoothie; 12 Apr 2007 at 16:02.
Reply With Quote
  #126  
Old 12 Apr 2007, 20:17
b6gm6n's Avatar
b6gm6n b6gm6n is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Ant
Originally Posted by kpascal View Post
I used the latest release of Highslide (3.1.7) and vB 3.5.6 and I see the loading graphic just fine (example).

I cant remember if you have already been asked/confirmed this.. but did you edit the path to the graphics in highslide.js as is detailed in the mod setup instructions?

hth
Thanx dude... i was using 3.1.0, the path seemed ok, i changed the path to a full path but no luck, so i updated to 3.1.7 same path and it worked... cheers for the advice and help

-b6
Reply With Quote
  #127  
Old 12 Apr 2007, 21:29
kevcj's Avatar
kevcj kevcj is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Kevin
Please excuse my ignorance, but where is the setting "enlarge in same window?"

UPDATE

Its working now - thank you Smoothie.

Last edited by kevcj; 12 Apr 2007 at 21:34.
Reply With Quote
  #128  
Old 12 Apr 2007, 21:59
rickyreter rickyreter is offline
 
Join Date: Nov 2006
High slide demo

Hi Guys,for those that want to see a working demo of a highslide working just have a look here.

Demo

Its not from any mod from vb but a site i am currently under construction..using coppermine...I don't think it can be bridged with vb..you will need to find out, but can be stand alone or a link from vb site.
I use it for me family site on its own with other mods too....

Just wanted people to no what highslide looks like..just click a image and WOW in ya face.Any more info please contact me.

Peter
Reply With Quote
  #129  
Old 13 Apr 2007, 04:43
pspcrazy pspcrazy is offline
 
Join Date: Apr 2005
This is totally not working on my site:
http://forums.pspcrazy.com/forums/ps...struction.html

Any idea what the problem is? All the code it fine.

Apparently ir works somewhat when i use absoluted in the urls. Im wondering where would i put the files? I put them in the site root: pspcrazy.com, the forums , and the forums subdirectory yet none of it works css wise :|

Last edited by pspcrazy; 13 Apr 2007 at 05:31.
Reply With Quote
  #130  
Old 13 Apr 2007, 13:21
funkmeister funkmeister is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by funkmeister View Post
Excellent, thank you - voted for MOTM.

However, one thing I've come across is for those who are unregistered or are in a usergroup that doesn't have access to image attachments - where they used to see just a text link to an image file - the thumbnail image is now displayed to them! The good news is.....when clicked on, nothing happens, other than it simply saying "Loading" overlayed on the thumbnail image.

So my questions are....is it possible to get the text link of the image back and if not, is there a way to changing the "Loading" text to something else, such as "Access Denied" or something similar, not globally, but just for this scenario? As with the mod in place, they don't get thrown to the "not logged in or you do not have permission" page now, which was the previous behaviour.

Thanks again, fantastic mod.
Originally Posted by kevcj View Post
Is it something else I messed up, or does this mod mess with the attachment permissions? Before I installed this, guest could see a link to open the picture, when they clicked the link they would get a prompt to log in - NOW, guest see a link to the picture, when they click it, the picture opens in a new window.

So how do I block guest access to files and pictures? I checked the guest / not logged in group permissions and it is set so that guest do NOT have permission to download attachments!!

See my original post above (quoted) and it looks like someone else has run into a similar thing (see kevcj's post above, quoted...) - mine don't open thankfully unlike his situation - so any word on why this happens and how to "fix" or workaround it?

Thanks.

Last edited by funkmeister; 13 Apr 2007 at 13:26.
Reply With Quote
  #131  
Old 13 Apr 2007, 14:57
whitetigergrowl whitetigergrowl is offline
 
Join Date: Jun 2004
I can't seem to get the controls to show. Any idea how to fix that? Everything else seems to be working fine.
Reply With Quote
  #132  
Old 13 Apr 2007, 15:25
rayw rayw is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Ray
Great looking mod mini2!

Are the thumbnails the full size image or are they resized for quicker loading?

Hopefully that makes sense.
Reply With Quote
  #133  
Old 13 Apr 2007, 17:40
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by rayw View Post
Are the thumbnails the full size image or are they resized for quicker loading?
They are resized. Samples on this page show that even an image of 85K has a thumbnail of only 5.15Kb.
__________________
The AES Op Lounge - Airborne Electronic Sensor Operator community
Reply With Quote
  #134  
Old 14 Apr 2007, 01:41
rayw rayw is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Ray
Originally Posted by kpascal View Post
They are resized. Samples on this page show that even an image of 85K has a thumbnail of only 5.15Kb.
Thanks a lot.

*Installs!

EDIT: Was up until 3:00am this morning getting this going and configured the way I like. It's bloody terrific! Thanks a lot. MOTM I think!!

Last edited by rayw; 17 Apr 2007 at 01:09. Reason: Above!
Reply With Quote
  #135  
Old 19 Apr 2007, 12:04
club masmini club masmini is offline
 
Join Date: Feb 2007
i have this problem http://www.masmini.com/club/showpost...85&postcount=5

somebody has been the same? can i fix it?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:39.

Layout Options | Width: Wide Color: