Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 Feb 2011, 16:03
Eruantien Eruantien is offline
 
Join Date: Jan 2009
Major issue since updating to 4.1.2

I am getting 500 errors now, and while they can mostly be fixed by refreshes, my site is taking a major hit in visitors each day. When I put in a ticket to vBulletin, they said it was a host issue, when I spoke with the host, they said it was an issue with the application (vBulletin) and that I should speak with them.

Can someone help and give me some concise instructions on what I should check to get this issue resolved?
Reply With Quote
  #2  
Old 27 Feb 2011, 18:06
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try disabling your modifications/plugins and leave them off for a few hours and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 27 Feb 2011, 18:20
Eruantien Eruantien is offline
 
Join Date: Jan 2009
Thanks Lynne. I will monitor this and let you know if it corrects the issues.

--------------- Added 28 Feb 2011 at 01:15 ---------------

Okay, it has been several hours and this problem is still persisting.

Last edited by Eruantien; 28 Feb 2011 at 01:15. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #4  
Old 01 Mar 2011, 22:44
Eruantien Eruantien is offline
 
Join Date: Jan 2009
This problem seems to only occur in Chrome. Is there any insight as to what could be causing this error? My server logs are producing nothing that I can link to this issue. Please advise. Again, this has only occurred since upgraded to 4.1.2.
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Mar 2011, 23:10
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Are you running php 5.3? I do recall seeing something about php 5.3. and chrome having issues. Doesn't Chrome have some sort of console you can view the error in? 500 errors are server errors, so it is something to do with the configuration on the server.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:10.

Layout Options | Width: Wide Color: