Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17 Dec 2012, 10:39
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
avatars not showing after upgrading to 4.2?? help??

i upgraded from 4.1.2 to 4.2 and all my avatars are not appearing now.

new location for the avatars are now:
http://privateserverforums.com/avata...ine=1311990267

but no image!

http://privateserverforums.com/customavatars is where they are!

ive tryed renaming to /avatars/ no luck any help please? im using same template changed nothing. except upgrading.

--------------- Added 17 Dec 2012 at 10:54 ---------------

without url re-write its:

http://privateserverforums.com/image...ine=1311990267

still no luck
Reply With Quote
  #2  
Old 17 Dec 2012, 16:33
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
And if you ftp to your site, do you see the avatars in the /avatars directory?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Dec 2012, 20:03
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
yeah since i copyed folder. they are like: avatar1068_2.gif
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Dec 2012, 20:33
Brandon Sheley's Avatar
Brandon Sheley Brandon Sheley is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Brandon
What do you mean "new location" and "copyed folder"

Neither of those are what you do with an upgrade..
__________________

Email me for website help: brandon[at]sheley[dot]org
Reply With Quote
  #5  
Old 17 Dec 2012, 21:55
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
well i was using cusomavatars which i have not changed. i just upgraded and all avatars dissapeared. same directory in settings.
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Dec 2012, 22:04
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Then what are you talking about regarding copying the folder? I was simply asking if the directory is there and if it is chmod to 777. If you just added it, then you need to run Rebuild Custom Avatars again after creating it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Dec 2012, 22:05
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
my avatar on ftp is: customavatars/avatar1_7.gif

on my profile its: http://privateserverforums.com/avata...ine=1311787143

http://privateserverforums.com/image...ine=1311787143 = without .htaccess rewrite.


in settings its .customavatars & /customavatars/ directory. chmod 0777

but it aint appearing.
Reply With Quote
  #8  
Old 17 Dec 2012, 22:17
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
This is showing just fine - http://privateserverforums.com/image...ine=1311787143

So if you are adding .htaccess and then it isn't working, then there is something wrong with your .htaccess.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #9  
Old 17 Dec 2012, 22:20
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
mmm when im logged in i cant see that image, how come? must b something with permissions? i cant find where tho

--------------- Added 18 Dec 2012 at 00:52 ---------------

edit** reason y that appeared is becase i uploaded my own image to see where it was saves on ftp but cant find it. i think the activity addon messed it up somehow.

--------------- Added 18 Dec 2012 at 00:53 ---------------

as if u can see: http://privateserverforums.com/activity.php that does not appear correct also
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Dec 2012, 17:06
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It looks like you have messed up the CSS for your activity page. You should revert the changes you made in the css templates or whichever template you modified just before that got messed up.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:50.

Layout Options | Width: Wide Color: