Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06 Aug 2011, 09:04
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
CMS load error!

hey guys, i keep gettin this error when i enable CMS:

Warning: Division by zero in [path]/packages/vbcms/content.php on line 529

Warning: Division by zero in [path]/packages/vbcms/content.php on line 530


I have tryed to create a new style from apparent just incase any template errors, ive upgraded my vbulletin from 4.1.3 to 4.1.5 but still no luck (uploaded all files too)

any help pleaseeee?


*Edit*

Also when i save any changes via admin cp i get this error above the proceed page:

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in [path]/includes/adminfunctions_options.php(624) : eval()'d code on line 40

Last edited by daydie; 06 Aug 2011 at 09:26.
Reply With Quote
  #2  
Old 06 Aug 2011, 16:42
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Your first two errors have to do with some ratings (and dividing by 0). You can try editing the articles that are supposed to be on that page and turn ratings off (to edit, go to content.php?xxx/edit where xxx is the article number).

The second error is from a modification. So, turn off the modification and it will go away.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 06 Aug 2011, 23:45
daydie's Avatar
daydie daydie is offline
 
Join Date: Oct 2007
thank you, i had to remove the whole rating code from that file. Also aint had a look at admin cp error as it hasnt caused a problem yet.
Reply With Quote
  #4  
Old 04 Oct 2013, 16:28
evelynpriscilla evelynpriscilla is offline
 
Join Date: Sep 2013
Originally Posted by daydie View Post
hey guys, i keep gettin this error when i enable CMS:

Warning: Division by zero in [path]/packages/vbcms/content.php on line 529

Warning: Division by zero in [path]/packages/vbcms/content.php on line 530
admincp -->Poll and Thread Rating Options-->Required Thread/Blog/CMS Rating Votes to Show Rating.
This value cannot be zero.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:34.

Layout Options | Width: Wide Color: