Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Aug 2014, 20:15
Bluefin221 Bluefin221 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Some theme image issues...

I have heavily customised a theme that I'm doing for my site however I'm running into some problems with images showing in the header and footer and was wondering if someone could possibly help?

For the header I have the following within the style variable editor: url(images/styles/TimeTraveler/style/navBG.gif) this is within nav_tab_background

The problem here is it shows the blue part and not the black part, image can be seen here: http://www.completegaming.net/forums...tyle/navBG.gif

My header: http://oi57.tinypic.com/11qof9l.jpg it should obviously show black where it says new posts but I cannot get it to show, this despite it showing with the exact same coding for another site.

In regards to the footer, exact same problem, on another site it shows but on this site it doesn't.

Footer Code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #2  
Old 27 Aug 2014, 22:43
Bluefin221 Bluefin221 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Does anyone have any ideas? Doing my head in, here is a link to the site: http://www.completegaming.net/forums/forum.php

Header menu and footer menu.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:18.

Layout Options | Width: Wide Color: