Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[DBTech] User Status & Moods v1 (vB4) Details »
[DBTech] User Status & Moods v1 (vB4)
Mod Version: 1.3.6pl2, by DragonByte Tech (Coder) DragonByte Tech is offline
Developer Last Online: May 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (59 votes - 4.66 average) Installs: 531
Released: 01 Jun 2010 Last Update: 03 Dec 2014 Downloads: 3990
Not Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files Translations  

DragonByte Technologies are proud to present User Status & Moods v1: A mini mod to give your members the option of setting Facebook-like status updates / mood.


Why User Status & Moods?

Sometimes, a simple "mood" isn't enough. DBTech's User Status & Moods mods lets your members put their current doings and feelings into a short message to be displayed next to their posts and in their profiles.

-------------------------------------------------------------------------------------------

If you like this mod please hit the button to the right ---->

Please remember to click the, button to the right if you installed the mod ---->

What does 'Marking As Installed' do ?

* It helps you to stay on top of updates - members who have installed modifications will be notified by us whenever new updates are available.

*
For security issues - vbulletin.org will contact all members who have installed a modification whenever a security issue is brought to their attention.

* Marking a modification as installed also helps us know how many people are using our work, giving us extra incentive to provide more features and new modifications.

We appreciate the support!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Priority support for this version is handled at the Developers Website.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Major Features

In-Line Editing: You can quickly update your status either from your profile, or from any of your posts, all with AJAX and all without reloading the page.

Postbit Integration: Members' statuses will show next to all their posts.

Profile Integration: Edit statuses and show a list of recent statuses in a member's profile.

-------------------------------------------------------------------------------------------

To Install:
  1. Upload all files in the "upload" folder to your forum.
  2. Import the product file via the product manager in your AdminCP.
  3. Done!
----------------------------------------------------------------------------------

Feature List
  • AJAX-enabled
  • Edit statuses inline or in profiles
  • Edit moods inline or in profiles
  • List a member's recent statuses in their profiles
  • Ability to ban usergroups from posting statuses
  • Ability to set usergroups as able to edit others' statuses
  • Toggle character limit
  • Settable status prefix
  • Settable default status
  • Uses vBulletin's Censorship options to censor banned words

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	fbstatus1.jpg
Views:	8605
Size:	75.6 KB
ID:	119011   Click image for larger version

Name:	fbstatus2_.jpg
Views:	9183
Size:	53.7 KB
ID:	119012  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods [DBTech] User Status & Moods v1 (vB3) DragonByte Tech vBulletin 3.8 Add-ons 291 23 Aug 2014 07:50
Profile Enhancements vBStatus - Facebook Style Status Display (v4) Attilitus vBulletin 3.7 Add-ons 535 24 Jun 2014 13:23

  #631  
Old 18 Nov 2011, 18:10
slammz slammz is offline
 
Join Date: Oct 2011
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
Please do not cross post to both vb3 and vb4 as we rely on the thread to determine basic information about a persons forum so we can test reported issues more reliably. Thanks

Fillip
Hi Im having a lot of problems when I install your mods, I recentrly installed 1.User status and moods and 2.Posbit Tabs , when I try to access to the cp , I get errors like these Fatal error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and for Postbit Tabs these ones


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #632  
Old 19 Nov 2011, 00:06
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Are you using the i.s.s.w "security" mod? If so, please see my post here: vBulletin.org Forum - View Single Post - Absolute defense i.s.s.w v 2.1 security mod

To fix this, either disable the broken product or change the execution order of its admin_global plugin to something like 65535 to avoid it breaking any other product


Fillip
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #633  
Old 04 Dec 2011, 05:42
rajcolmo rajcolmo is offline
 
Join Date: Sep 2010
This is exactly what I was looking for and more!!!! great job
Reply With Quote
  #634  
Old 02 Jan 2012, 16:52
bulldog51981's Avatar
bulldog51981 bulldog51981 is offline
 
Join Date: Oct 2010
What is the most efficient way to move the location of the status and mood to another spot in the postbit? (i.e. Cutting and moving the template code for db_status_mood_postbit and db_status_postbit to different location in postbit_legacy?) Or is there a better way to accomplish this?

Goal essentially would be to move them below the "Rank" image from their current spot

Reply With Quote
  #635  
Old 02 Jan 2012, 17:18
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by bulldog51981 View Post
What is the most efficient way to move the location of the status and mood to another spot in the postbit? (i.e. Cutting and moving the template code for db_status_mood_postbit and db_status_postbit to different location in postbit_legacy?) Or is there a better way to accomplish this?

Goal essentially would be to move them below the "Rank" image from their current spot

Follow this post, this has seemed to work for other members.

http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=583

Chris
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #636  
Old 02 Jan 2012, 18:08
bulldog51981's Avatar
bulldog51981 bulldog51981 is offline
 
Join Date: Oct 2010
Thanks Chris!
Reply With Quote
  #637  
Old 04 Jan 2012, 02:09
TheSupportForum TheSupportForum is offline
 
Join Date: Jan 2007
there is currently an issue for vbulletin version 4.1.9 with this mod
which wasnt put in any documents, please see below

----------------------------------------------------------------------
MySQL Error : Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
Error Number : 1153
MySQL Version : 5.1.57-log
-----------------------------------------------------------------------

the packet size needs to be increased but no support on the minimum packet size
__________________
http://www.multihunters.co.uk - all your coding needs
Reply With Quote
  #638  
Old 04 Jan 2012, 02:16
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
It is impossible for us to tell you the minimum packet size as it depends on the number of mods you have installed and the size of those mods.

We cannot give support for issues that are not related to this mod, so please do not expect it


Fillip
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #639  
Old 04 Jan 2012, 02:32
TheSupportForum TheSupportForum is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
It is impossible for us to tell you the minimum packet size as it depends on the number of mods you have installed and the size of those mods.

We cannot give support for issues that are not related to this mod, so please do not expect it


Fillip
the issue is its on first install, so i cant install this mod properly until i know what it is, it throws up a database error otherwise

i also get this shown in template

^ the template group name is blank

also does not allow me to change moods
__________________
http://www.multihunters.co.uk - all your coding needs
Reply With Quote
  #640  
Old 04 Jan 2012, 02:50
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
The mod will not properly install until you take care of the server issue.


Fillip
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #641  
Old 04 Jan 2012, 02:55
TheSupportForum TheSupportForum is offline
 
Join Date: Jan 2007
bah, i'll contact webhost ask them to increase packet size
__________________
http://www.multihunters.co.uk - all your coding needs
Reply With Quote
  #642  
Old 04 Jan 2012, 13:37
heartsglad heartsglad is offline
 
Join Date: Dec 2011
Thanks!

Installed on VB 4.1.9

Working perfectly!

Manual for Dummies :
1. Upload every file to the similar folder you have. For ins. : file thats located in downloaded folder "upload/admin/ *.* to your admin folder. Files in Images to to similar etc.
2. In Product Manager Upload version of plugion (vb3 or vb4) that suits your forum software.

3. In the Left side of Admin CP the additional Menu of this plugin will appear, there in Import/Export option upload provided file "status-export.xml" thats it. Go to settings and enjoy!
Reply With Quote
  #643  
Old 05 Jan 2012, 11:17
datoneer datoneer is offline
 
Join Date: Jul 2011
Awesome mod. Works with 4.1.8
Reply With Quote
  #644  
Old 13 Jan 2012, 22:46
frightie frightie is offline
 
Join Date: Aug 2003
Is there a way to get the Latest Statuses block to work with Everywhere Sidebar 4? I notice that it's the only block that doesn't seem to show up.
Reply With Quote
  #645  
Old 15 Jan 2012, 18:08
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
We create our code following vB standards, so if it doesn't work with 3rd party mods then I'm not sure if there's anything we can do


Fillip
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:17.

Layout Options | Width: Wide Color: