Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AME3 - Auto Media Embeding and Video Extender Details »
AME3 - Auto Media Embeding and Video Extender
Mod Version: 3.0.1, by The Geek (Coder) The Geek is offline
Developer Last Online: Jan 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (97 votes - 4.72 average) Installs: 1362
Released: 21 Dec 2009 Last Update: 17 Jan 2010 Downloads: 10277
Not Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files External Content  

From the makers of Smooth and Jazz comes the singing sensation my mom has been waiting months for:

AME3. Bigger. Badder. Bestest.

NOTE ABOUT vB4.0.3: ------------------------------------------------------------

vBulletin 4.0.3 has changed the way video codes are handled and in the process, inadvertently broke AME3. I have submitted a bug report and believe that the issue will be quickly resolved. There is a manual fix you can apply for 4.0.3 here in the interim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

AME3 is the sequel to the multi award winning AME 1x and AME 2x systems. AME3. This time, its different.
AME3 does 3 things:
  • It allows users to simply paste URLs into their message without having to use the video bbcode or video popup box.
  • It allows you to add, edit and customise the video definitions that ship with vB4
  • It allows you to import community created definitions to extend the system in ways you otherwise couldn't.
Now you can use AME anywhere you can use video bbcode: posts, blogs, visitor messages, the CMS, etc...

Note that I am releasing this early for beta testing and general feedback. There is currently a bug in RC2, RC4 and 4.0.0 that will prevent AME from working however there is a workaround posted below.

I have written a pretty comprehensive readme and attached it seperatly to this post. I suspect both this post and the readme will get updated as AME3 becomes finalised.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	wysiwyg.jpg
Views:	11544
Size:	179.5 KB
ID:	107851   Click image for larger version

Name:	postbit.jpg
Views:	9275
Size:	159.5 KB
ID:	107852  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases Digital Sith's AMEs - ADULT Media Definitions Digital Sith vBulletin 3.6 Add-ons 66 08 Sep 2015 23:44
Add-On Releases DJ's AME (Auto Media Embedding) XML Media Definitions (Third Time's the Charm) Digital Jedi Modification Graveyard 828 10 Mar 2010 06:45

  #976  
Old 25 Jan 2011, 22:17
Aramist Aramist is offline
 
Join Date: Apr 2006
If i unnistall ame and install it again, reuploadin the files...should this work?

ty in advance
Reply With Quote
  #977  
Old 26 Jan 2011, 10:59
Zweeper Zweeper is offline
 
Join Date: Jan 2005
okay, for all people who have the same problem as me: it wasnt working anymore after an upgrade to 4.1.1, just try this

http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=608


It worked for me fine again with 4.1.1!
Reply With Quote
  #978  
Old 30 Jan 2011, 05:50
Makaveli007's Avatar
Makaveli007 Makaveli007 is offline
 
Join Date: Jun 2008
^this fixed worked for me as well, however once applying the fix, everyone started getting the redirect message when posting, even though redirects were turned off, and there were major major double posting issues. i had revert the functions_video file, which broke the AME mod again, forcing me to uninstall the mod for the time being
Reply With Quote
  #979  
Old 31 Jan 2011, 00:59
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
should this work in vbadvanced Dynamics also? I seem to only get a link to the youtube video instead of the actual embedded video. Please help.

thanks,
kether
Reply With Quote
  #980  
Old 02 Feb 2011, 23:35
kether1 kether1 is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Kether
Originally Posted by kether1 View Post
should this work in vbadvanced Dynamics also? I seem to only get a link to the youtube video instead of the actual embedded video. Please help.

thanks,
kether
Anyone??
Reply With Quote
  #981  
Old 03 Feb 2011, 07:53
zkilzz zkilzz is offline
 
Join Date: Mar 2002
This dont work with Photobucket for me. Video will just be a link. Anyone else with the same prob?
Reply With Quote
  #982  
Old 03 Feb 2011, 23:46
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
im just going to quote myself on the AME'fy thread...

Originally Posted by imported_df+++++ View Post
i just realized my functions_video.php is blank. fresh download/instal of vB4.1.1

i think i found our issue. anyone else out there?
Reply With Quote
  #983  
Old 06 Feb 2011, 16:08
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by kether1 View Post
should this work in vbadvanced Dynamics also? I seem to only get a link to the youtube video instead of the actual embedded video. Please help.

thanks,
kether
It's unknown just yet. It works with vBa, but I don't know if vBd uses the same postbit hooks.


Originally Posted by zkilzz View Post
This dont work with Photobucket for me. Video will just be a link. Anyone else with the same prob?
As there is no Photobucket definition, then that's to be expected.


Originally Posted by imported_df+++++ View Post
im just going to quote myself on the AME'fy thread...
What was the problem you were having?
__________________
Reply With Quote
  #984  
Old 07 Feb 2011, 18:07
uglyduck uglyduck is offline
 
Join Date: May 2006
Originally Posted by Makaveli007 View Post
^this fixed worked for me as well, however once applying the fix, everyone started getting the redirect message when posting, even though redirects were turned off, and there were major major double posting issues. i had revert the functions_video file, which broke the AME mod again, forcing me to uninstall the mod for the time being
Same issue for me. This is unfortunate as my members like the embedded functionality. Will keep an on on this thread for a fix. Below is the contents of my funtions_video.php with the mod configured.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #985  
Old 08 Feb 2011, 12:10
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
ame is not updating the url to video BB code

vbulletin isnt doing it either. then i noticed my functions_video.php was empty. its a fresh download and install of vB 4.1.1
Reply With Quote
  #986  
Old 08 Feb 2011, 16:16
AzH's Avatar
AzH AzH is offline
 
Join Date: Feb 2005
Installed.

Last edited by AzH; 08 Feb 2011 at 16:26.
Reply With Quote
  #987  
Old 12 Feb 2011, 02:56
Respawn.be Respawn.be is offline
 
Join Date: Feb 2011
Installed on a fresh vB 4.1.1 and runs like a treat
Reply With Quote
  #988  
Old 12 Feb 2011, 13:27
Cadellin's Avatar
Cadellin Cadellin is offline
 
Join Date: Jan 2009
Likewise I've had to uninstall due to the double posting bug.

AME is a fantastic mod but for me it just doesn't work anymore. A great shame considering how popular it was with the community.

Last edited by Cadellin; 12 Feb 2011 at 14:02.
Reply With Quote
  #989  
Old 12 Feb 2011, 16:02
New Joe's Avatar
New Joe New Joe is offline
 
Join Date: May 2009
Originally Posted by Cadellin View Post
Likewise I've had to uninstall due to the double posting bug.

AME is a fantastic mod but for me it just doesn't work anymore. A great shame considering how popular it was with the community.
same as me mate
Reply With Quote
  #990  
Old 12 Feb 2011, 16:05
bitbender's Avatar
bitbender bitbender is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Philip
What I find a bit confusing is that some seem to have made it work using the fix on 4.1.1, whereas others cannot - Is it just the double posting issue?

I've been usiing this mod on my 3.7 forums for a long time, and I was hoping it would migrate to the 4.1.x frontier, but after reading all these pages I have hesitated.
__________________

www.bitbenderforums.com Vb 4.1.3
www.jamgoodbluegrass.com vb 4.1.10
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:17.

Layout Options | Width: Wide Color: