Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Show Profile Fields In Postbit, Zero Query & Template Edit! Details »
Show Profile Fields In Postbit, Zero Query & Template Edit!
Mod Version: 2.1.0, by Milad (Coder) Milad is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (16 votes - 4.75 average) Installs: 169
Released: 14 Mar 2009 Last Update: Never Downloads: 764
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Translations  

Brought to you by Milad's vBulletin Services!

Introduction & Description:
This product allows you to choose which profile fields you want to show in the postbit / postbit_legacy, and adds them automatically without any query or any template edit.

Features:
  • Zero Query!
  • Zero Template Edit!
  • Set it once, and forget it.
  • Choose which profile fields to show by entering their names (ex: field1) in the option (Profile Fields To Show In Postbit).
  • Set the display order in the option (Profile Fields To Show In Postbit).
  • Choose to show titles for profile fields or not.
    • If not, profile fields' values will be separated by dash - and shown in one line Attachment 78860.
    • Otherwise every profile field will be shown in its own line (in the format title: value) Attachment 78861.
  • Choose to show the profile fields in one of current seven supported locations:
    • Under the user name, user title and user rank Attachment 78860.
    • Right Under the number of user posts Attachment 78861.
    • Under the infractions and reputation.
    • Start of Message Area
    • Start of Signature
    • End of Signature
    • Postbit Controls
  • Option to add custom non-profile-field content, to serve requests like this. see this post to know how to use it
  • An option to style the profile fields in the psotbit.
  • Support for Multiple-Selection Checkbox and Multiple-Selection Menu.

How comes you don't use any query or any template edit even?
When you set your options, a template will be modified to suit your new options, and will be cached, eval()ed and used to show the profile fields.

Installation & Upgrade: 3.8.0 at least is required.
  • Import the product file product-profile_fields_in_postbit.xml and you're done.
  • Choose yes to overwrite for upgrading.
  • Now modify the settings in (Thread Display Options (showthread)) according to your needs.
  • When you upgrade, make sure you hit the save button in the Thread Display Options (showthread) page.

Settings:
See the screen shot, settings explain themselves.

Change log:
  • 2.0.0 first public release, on April, 17 2008
  • 2.0.1 released on May, 17 2008
    • Performance optimized: I don't create a template on the fly anymore, the template will be updated once upon saving the Thread Display Options (showthread) options.
  • 2.0.2 released on May, 24 2008
    • Bug fixed: Profile fields' titles aren't shown in quick replies, announcements and PMS. 1, 2 and 3.
    • Experimental fix for this bug
    • uncached template had been fixed.
  • 2.1.0 released on May, 14 2009
    • Added an options to define a CSS class to style the profile field, such a functionality has been required by many users: 1, 2, 3 and 4.
    • Bug fixed.
    • New option to add custom non-profile-field content, to serve requests like this.
    • New postbit locations: Start of Message Area, Start of Signature, End of Signature and Postbit Controls.
    • Support for Multiple-Selection Checkbox and Multiple-Selection Menu

Click install to receive support & updates.

You like it? nominate it.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	20090314_123739.jpg
Views:	2851
Size:	101.4 KB
ID:	96434  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Showing Custom Profile Fields On Postbit And Postbit Legacy Attila M. vBulletin 3.6 Template Modifications 21 21 Jan 2013 18:47
Show Thread Enhancements Show Profile Fields In Postbit, Zero Query & Template Edit! Milad vBulletin 3.7 Add-ons 110 22 Apr 2012 17:00

  #31  
Old 04 Apr 2009, 12:44
H3C x Nevz H3C x Nevz is offline
 
Join Date: Mar 2009
This is an awesome hack. I was wondering if, using its custom area, I could somehow make it display all threads the user posted in certain boards. Help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #32  
Old 07 Apr 2009, 06:16
Milez Milez is offline
 
Join Date: Jan 2002
Hmm...I see the stuff on the 'custom' setting but I still cannot see how to do what I want. I have something like this in Postbit:

Favorites: horse, car, barn

All I want to do is make 'Favorites' bold. Could the author provide an example for what looks like a marvelous hack
Reply With Quote
  #33  
Old 10 Apr 2009, 15:47
dealcafe dealcafe is offline
 
Join Date: Apr 2009
This is what I was looking for and works great is there a way that the custom fields can be a url thats clickable in the post_bit? I have been trying to figure this out for a couple of days and I know I am close. Any tips would be greatly appreciated.

so it would be like this in the post_bit:

michelle
wishlist (and have that be a link to there list? )

Figured it out
I used the custom field and then :
<if condition="$post['field11']"><div><a href='$post[field11]'></> Wishlist </div></a></if>

Last edited by dealcafe; 10 Apr 2009 at 16:53.
Reply With Quote
  #34  
Old 10 Apr 2009, 22:32
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #35  
Old 06 May 2009, 07:08
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Hello Milad ! Thank a lot for this mod. Good work

Note: you can't save profile settings if you've installed this hack : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208213
Reply With Quote
  #36  
Old 10 May 2009, 20:58
VonDoom's Avatar
VonDoom VonDoom is offline
 
Join Date: Dec 2008
Perfect *Installed*
__________________
Reply With Quote
  #37  
Old 15 Jun 2009, 23:50
jubair.a jubair.a is offline
 
Join Date: Jun 2009
Hey guys, everything I try does not work, the fields don't show up.

Is there anything I should be editing beforehand (see attached screenshots).

Thanks!!
Attached Images
File Type: jpg pic1.jpg (43.0 KB, 36 views)
File Type: jpg pic2.jpg (89.9 KB, 40 views)
File Type: jpg pic3.jpg (19.7 KB, 46 views)
Reply With Quote
  #38  
Old 30 Jun 2009, 10:55
KenD KenD is offline
 
Join Date: Jun 2009
Exactly what i've been looking for Thanks Milad. Installed
Reply With Quote
  #39  
Old 01 Jul 2009, 00:07
pmflav1 pmflav1 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Custom Field

Nice script, very useful indeed.

However when I try and use the custom field I keep getting the following error.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached is the admn area.
Attached Images
File Type: jpg custom.jpg (114.7 KB, 28 views)
Reply With Quote
  #40  
Old 01 Jul 2009, 01:19
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Use this in the Custom Content:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Instead of:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #41  
Old 01 Jul 2009, 02:02
pmflav1 pmflav1 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Thanks, but still coming up with the error
Reply With Quote
  #42  
Old 21 Jul 2009, 13:23
jankoalek jankoalek is offline
 
Join Date: Mar 2009
great mod...installed........nominated

future request: more custom fields

custom1
custom2
custom3

Is possibile to make this?

Thanks

Last edited by jankoalek; 21 Jul 2009 at 16:21.
Reply With Quote
  #43  
Old 25 Jul 2009, 03:24
samuelflo samuelflo is offline
 
Join Date: Jul 2009
This is a nice hack!!! They should add this to the default options.

As a notice you need to type field numbers, not their titles. Say "field6" not "Design"
Reply With Quote
  #44  
Old 13 Oct 2009, 05:51
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Originally Posted by Milad View Post
See the version for 3.8, it has this function implemented already.
Many thanks Milad,

its working fine but I still have an issue.
If you have a multioption field like
OPTION1
OPTION2 etc.
its displayed in the postbit like this
option1, option2 .....

Is there a way to make a line break before the next option?

Because I am using postbit_legacy I need a construct like this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Ciao jluerken

Last edited by jluerken; 13 Oct 2009 at 05:58.
Reply With Quote
  #45  
Old 13 Oct 2009, 14:02
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
It's possible of course, but you have to edit the hack code.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:12.

Layout Options | Width: Wide Color: