Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 18 Dec 2014, 00:13
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Yeah, I can't even get that message to show up and it's frustrating me. I don't think I can deal with it any more tonight.

I noticed that the template uses $userinfo in a condition, but for some reason it's not registered in the example plugin. Maybe it's preRegistered somewhere else or something. But that does mean that {userinfo.fieldX} would work if the profile fields are actually there (and since this is the profile page you'd think they would be).

Did you create those fields as private? Even if you did they should appear when you're looking at your own profile. You have data entered for those fields, right? I just can't think of any other reason right now.

Anyway, I'll look at it again in the morning if you haven't figured it out by then. If I can get the template to appear then I can figure out the field value problem.
Reply With Quote
  #17  
Old 18 Dec 2014, 00:24
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Yeah Kevin, sometimes it is best to step back for the night, and come at it fresh in the morning.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #18  
Old 18 Dec 2014, 02:35
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
Yeah, i have entered data and i am even displaying this information on my postbit_legacy template with all the numbers showing up, but for some reason when i try the same thing on a member profile tab, nothing shows up.

I'm still trying to look for a way.. i know you can go into custom "profile field categories" and set it to display on it's own tab...i think it uses the template "memberinfo_block_profilefield" but even using that template the numbers don't show up in the code i used for postbit_legacy.

Thanks for helping me out on this! do you have any ideas Chris?
Attached Images
File Type: png postbit.png (131.7 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #19  
Old 18 Dec 2014, 11:21
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
OK, I have no idea what my problem was yesterday, but I went back to using the plugin code and template code from the guide and got it to appear. Then I added a register line for userinfo, like:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

(that goes near the bottom, registering to the memberinfo_block_test template).

Now here's where I might have steered you wrong, just because I was spacing out - you should add {vb:raw userinfo.field7} in the template (I don't know why I was forgetting the vb:raw part). Anyway, if that was the only problem you were having, I'm really sorry about that.

So if you can get those values displaying then you probably would want to add code to the plugin to calculate whatever values you need for the chart and register them to the template, then you just have to copy that chart html to your template and insert the parameters.
Reply With Quote
  #20  
Old 18 Dec 2014, 12:33
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
You were pretty close, just forgot to mention to change (if $post) to (if $userinfo)... but thanks for your help. I will try get this chart working, if i have any questions i will post back.
Reply With Quote
  #21  
Old 18 Dec 2014, 12:37
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Originally Posted by gfran5 View Post
You were pretty close, just forgot to mention to change (if $post) to (if $userinfo)... but thanks for your help. I will try get this chart working, if i have any questions i will post back.
Oh...oops, yeah, I wasn't using your template, I was using the one from the how-to page. I guess that turned out to be your problem? Oh well, the rest should be easy.
Reply With Quote
  #22  
Old 18 Dec 2014, 14:01
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
Hi,

This is slightly unrelated but i'm having some CSS issues on the template: Link to the page

For some reason my footer is half may up the page, rather than normal position on bottom.

Here is my template code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #23  
Old 18 Dec 2014, 14:08
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I'm not really an html/css person, but I looked at the page and your new tab doesn't look like it's any different than the other tabs, so I don't think the problem is in the template for the new tab. I see that the .footerBanner css has absolute positioning for that 'free gift' image, so that's why that's in the middle of eveyrthing. There's also that red line, but I don't know exactly why that's happening.
Reply With Quote
  #24  
Old 18 Dec 2014, 14:21
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
That red line goes with the footer-main section, making the advertisement absolute doesn't fix the issue, this is getting me confused, because the only pages effected are the ones on the member profile... could it be anything in the PHP code?
Reply With Quote
  #25  
Old 18 Dec 2014, 14:24
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Does it still happen if you disable the new plugin?
Reply With Quote
  #26  
Old 18 Dec 2014, 14:27
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
Sorry don't worry i've figured it out, was missing just one </div> element.. lol hate when it's that simple right in front of your face.
Reply With Quote
  #27  
Old 18 Dec 2014, 14:29
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Glad you figured it out. I should just not reply at all when people ask html questions.
Reply With Quote
  #28  
Old 19 Dec 2014, 08:00
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
Hi,

Was wondering if you know how to do math equations in html template just simple things like times, divide, etc ?
Reply With Quote
  #29  
Old 19 Dec 2014, 08:56
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
There is a {vb:math expression} tag that lets you do some simple math, but I don't think it's used much, and if I remember correctly there's some limitation so that it's not very useful. It may be that you can't use variables in the expressions or something like that.

In general I think you'll probably have to do you calculations in the plugin.
Reply With Quote
  #30  
Old 19 Dec 2014, 12:44
gfran5's Avatar
gfran5 gfran5 is offline
 
Join Date: Nov 2014
Real name: Glenn
So i was able to use vb:math to do what i wanted but i can't control the number of decimals displayed. So how would i do the maths in the plugin? and then call the equation in the template? I was trying to measure BMI based off height and weight but need to do

this is in my template and is right answer, with heaps of decimals:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Integration with vBulletin Google Admanager Integration ThorstenA vBulletin 3.8 Add-ons 67 26 Oct 2010 15:06



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:20.

Layout Options | Width: Wide Color: