Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Attached Image Watermark Details »
Attached Image Watermark
Mod Version: 1.00, by Ntfu2 (Member) Ntfu2 is offline
Developer Last Online: Jan 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.4 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 146
Released: 12 Apr 2006 Last Update: Never Downloads: 651
Not Supported  

This plugin will watermark attached images on your forums. works on 3.5.3 for sure, probably works on others as well.

Simply upload new Plugin, Then Edit the Three Following lines, then Activate plugin.

Edit this line to match your watermark file:
$WATERMARK_PNG_FILE = '/home/ntfu2/public_html/watermark.png';

Edit this line for bottom or centered
$WATERMARK_POSITION = 'bottom_left';

You can test with your userid only first, Edit this line
$VB_USER_ID = 0;

ATTACHMENTS MUST BE IN FILESYSTEM

does not support .gif since it will stop any animated gif from playing. watermarks, .jpg and .jpeg You can probably add code to watermark others.

If you use it click install, i'll try to give support, but only to those who install
Edit: UkJimbo made this modification for me, i paid for it, so therefore i am releasing it to the public

Enjoy!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	watermark.png
Views:	2247
Size:	43.5 KB
ID:	45871  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Watermark Attached Images filburt1 vBulletin 2.x Full Releases 87 18 Feb 2007 18:52

  #226  
Old 02 Jan 2010, 23:40
HondaATC HondaATC is offline
 
Join Date: May 2004
Just managed to get this working on 4.0. Not sure exactly what I did, but its going


Edit: Wow, this is weird. Does anyone know how the image caching works? Somehow, when I enable this for 4.0, Its doing a mixture of watermarking with my new image, and also the old watermark image from back when I was on 3.6.5, even though its been deleted? Funky stuff.

Last edited by HondaATC; 03 Jan 2010 at 00:40.
Reply With Quote
  #227  
Old 27 Jan 2010, 04:21
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Tried this on 4.0... can't seem to get it to work
Reply With Quote
  #228  
Old 27 Jan 2010, 07:40
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Got it to work! HURRAY!
Reply With Quote
  #229  
Old 01 Feb 2010, 06:35
talonguy talonguy is offline
 
Join Date: Jan 2010
how are you guys getting this to work?
Reply With Quote
  #230  
Old 01 Feb 2010, 07:33
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Originally Posted by talonguy View Post
how are you guys getting this to work?
Just install it like it says....
Reply With Quote
  #231  
Old 04 Mar 2010, 23:03
HondaATC HondaATC is offline
 
Join Date: May 2004
I ended up having to turn it off on mine. I don't know what the exact conflict was, but there were about 25 images, in different articles on my site that as soon as this was turned on, it killed and they would not display until I uninstalled the plugin and ran the thumbnail rebuilder. Everything else seemed to work fine, though.


I've made a request for this @ .com in the projects section to be a native part of VB. Feel free to reply to it: http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=36738
Reply With Quote
  #232  
Old 17 Apr 2010, 17:43
dearinfinity dearinfinity is offline
 
Join Date: Apr 2010
can anyone get this running on 4.0.2? please enlighten thanks
Reply With Quote
  #233  
Old 19 Apr 2010, 04:59
dearinfinity dearinfinity is offline
 
Join Date: Apr 2010
anyone?
Reply With Quote
  #234  
Old 28 May 2010, 07:45
dearinfinity dearinfinity is offline
 
Join Date: Apr 2010
I am willing to pay $100 to have someone code this and update it to work with 4.0.x. please pm me here, thank you.
Reply With Quote
  #235  
Old 15 Jun 2010, 09:54
dearinfinity dearinfinity is offline
 
Join Date: Apr 2010
still no one? wow, this place is really dead
Reply With Quote
  #236  
Old 16 Aug 2010, 11:29
nicutdk nicutdk is offline
 
Join Date: Aug 2010
Hi,

Can you make to work in VB4 CMS PLEASE


Best Regards,
Reply With Quote
  #237  
Old 04 Dec 2010, 21:53
ehsanix ehsanix is offline
 
Join Date: Oct 2003
just vb 4.0.x
Reply With Quote
  #238  
Old 13 Dec 2010, 10:20
Blade-uk Blade-uk is offline
 
Join Date: Nov 2003
Working here on the latest vb 4.1.0 PL2

Just wondering how i would get it to ONLY show on images that are 400px wide or above.

Really need this feature please people.

Thanks,

Andy
__________________
Website - www.eteknix.com
Forum - http://forums.eteknix.com
Email - aruffell at eteknix dot com
Reply With Quote
  #239  
Old 14 Dec 2010, 18:38
malmazan malmazan is offline
 
Join Date: Feb 2006
Vote on vB.com to make watermarking a standard feature:
http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-5646
Reply With Quote
  #240  
Old 01 Jan 2011, 11:05
ndut ndut is offline
 
Join Date: Sep 2007
not working for me, on 4.1.0 PL2

just try in manage products, but it show error : This file appears to be a Plugin, not a Product. Please use the Plugin Manager to add this file.

anyone can help how to add in plugin manager? how to browse the xml file?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:46.

Layout Options | Width: Wide Color: