Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09 Mar 2013, 00:07
shellys shellys is offline
 
Join Date: Aug 2012
Facebook Connect in IE not working

Hi,
I have just enabled Facebook Platform on http://www.ewebdiscussion.com/ but some how the facebook connect button is not showing up in IE . I have IE 9 .
On the other two browsers Firefox and chrome button is showing at top right as it should be.
Please tell what can be the problem.

The second thing is that i have enable bookmarking on threads but the icons appears below the thread and posts. Is there any way i can bring them on top of thread.
__________________
Hosting Observer
Reply With Quote
  #2  
Old 12 Mar 2013, 00:51
Gloops-Rota Gloops-Rota is offline
 
Join Date: Feb 2013
Hello Shellys,

I'm having the same issue and I cannot find a solution on the internet anywhere. I wish the admins would look into this.
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Mar 2013, 02:10
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
This is a known issue with the JavaScript from Facebook. So far there is no work-around. It is a low priority item as far as Facebook is concerned.

Last edited by tbworld; 12 Mar 2013 at 02:36.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:09.

Layout Options | Width: Wide Color: