Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Dec 2009, 23:53
Fusion2 Fusion2 is offline
 
Join Date: Oct 2006
How do i center-align vbulletin page after applying custom width?

I set a custom width to my vBulletin. But, the page shows aligned to left. How do i align to Center? Cant find an option for this under style var.
Reply With Quote
  #2  
Old 25 Dec 2009, 00:16
MrBlackStar MrBlackStar is offline
 
Join Date: Apr 2009
1)set doc_width and doc_maxwidth same value , this is your custom width of forum
2)doc_magin:
Use the 'top' value for all sides :Yes
Top:auto
________
new developments in Jomtien

Last edited by MrBlackStar; 28 Aug 2011 at 08:47.
Reply With Quote
  #3  
Old 25 Dec 2009, 00:26
Fusion2 Fusion2 is offline
 
Join Date: Oct 2006
Originally Posted by MrBlackStar View Post
1)set doc_width and doc_maxwidth same value , this is your custom width of forum
2)doc_magin:
Use the 'top' value for all sides :Yes
Top:auto
Thanks worked like a charm!
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Dec 2009, 21:30
brianpauljaus brianpauljaus is offline
 
Join Date: Dec 2009
same here. Got into the same problem and this fixed worked for me too. nice one !
Reply With Quote
  #5  
Old 30 Dec 2009, 09:01
zygote zygote is offline
 
Join Date: Jun 2005
Where is doc_width and doc_maxwidth settings?
--EDIT
Found them under Style Manager -> Style Vars -> Common
Seems VBCMS doesn't use these variables.(Yeap, working now)

Last edited by zygote; 30 Dec 2009 at 22:42.
Reply With Quote
  #6  
Old 30 Dec 2009, 09:52
Miras Miras is offline
 
Join Date: Mar 2009
vB4 CMS - working fine
thanks for the hint!
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Jan 2010, 08:15
sleepykim sleepykim is offline
 
Join Date: May 2008
thank you
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Jan 2010, 13:20
consolegaming consolegaming is offline
 
Join Date: Jan 2007
For the margin you don't need to do the top part mentioned. i.e. if you leave use top for all sides as No and just set the left and right margins to auto then that'll work fine. And that means if you need to add a margin to the top or bottom you can do. Usually you won't need to but I felt it worth mentioning.
Reply With Quote
  #9  
Old 03 Jan 2010, 22:14
Birute Birute is offline
 
Join Date: Nov 2008
Works nicely, thanks!!
Reply With Quote
  #10  
Old 06 Jan 2010, 20:20
SM_Rob SM_Rob is offline
 
Join Date: Jan 2009
How do I align the VBCMS (content.php) as it seems to have independent variables?
Reply With Quote
  #11  
Old 17 Jan 2010, 00:54
[email protected] Jon@Refresh is offline
 
Join Date: Nov 2001
Does anyone know how to alter the width of the CMS? The changes in this thread only apply to the forum.
Reply With Quote
  #12  
Old 18 Jan 2010, 03:20
alvin_mx alvin_mx is offline
 
Join Date: Jul 2007
excelent thanks!
Reply With Quote
  #13  
Old 22 Jan 2010, 19:10
rlvassallo rlvassallo is offline
 
Join Date: Nov 2009
Originally Posted by consolegaming View Post
For the margin you don't need to do the top part mentioned. i.e. if you leave use top for all sides as No and just set the left and right margins to auto then that'll work fine. And that means if you need to add a margin to the top or bottom you can do. Usually you won't need to but I felt it worth mentioning.
thanks this worked well.
Reply With Quote
  #14  
Old 27 Jan 2010, 04:01
mmhmm mmhmm is offline
 
Join Date: Mar 2009
Originally Posted by consolegaming View Post
For the margin you don't need to do the top part mentioned. i.e. if you leave use top for all sides as No and just set the left and right margins to auto then that'll work fine. And that means if you need to add a margin to the top or bottom you can do. Usually you won't need to but I felt it worth mentioning.

thank you this work perfectly.
Reply With Quote
  #15  
Old 27 Jan 2010, 07:45
ChrisG. ChrisG. is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by consolegaming View Post
For the margin you don't need to do the top part mentioned. i.e. if you leave use top for all sides as No and just set the left and right margins to auto then that'll work fine. And that means if you need to add a margin to the top or bottom you can do. Usually you won't need to but I felt it worth mentioning.

Thanks. This thread has been helpful to me, so it gets a "thank you" bump.

cheers
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:02.

Layout Options | Width: Wide Color: