Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13 Feb 2014, 19:55
craigdigitaldes craigdigitaldes is offline
 
Join Date: Feb 2014
VB 5 icons not showing up

I just installed VB 5 on a website and I am running into an issue with icons not showing up.

This is what my create a new post looks like. http://gyazo.com/1f07339265874eb0b59a1b8e125e9efd

http://saltwaterboysfishing.com/

I have no clue what the issue is. Any help would be great
Reply With Quote
  #2  
Old 13 Feb 2014, 20:15
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
Looks like you created or installed a custom style. Does it occur on the default style?
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Feb 2014, 21:06
craigdigitaldes craigdigitaldes is offline
 
Join Date: Feb 2014
I have deleted all themes besides the default and the same issue is still there.

http://saltwaterboysfishing.com/

The issue seems to be fixed. Cleared cache and it is working now.

Last edited by craigdigitaldes; 13 Feb 2014 at 21:19. Reason: Update
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:51.

Layout Options | Width: Wide Color: